Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Inffinito, lerka, czarna :*
Lerka mam przyjechac 1wszego na bete do kliniki... poczatkowo mialam byc 3go ale iui miala byc dzis dopiero... a ze byla wczoraj to mowie ze jak dzien wczeaniej to moge 2go chyba a lekarka zebym przyjechala juz 1go to nie musze tyle czekac...
W ogole iui robila mi poczatkujaca lekarka dopiero tam zatrudniona pod okiem jednej z szefow takze pierwszy raz nie u mojego profesora... moze one mi szczescie przyniosa...mama chlopakow, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Czarna czuje sie kiepsko miałam jednodniowy krwotok lalo sie jak z kranu a,na drugi dzień suchoty. Czekam na wyniki cytologii i jak je odbiorę zmieniam lekarza bo ten cos kręci.
Cierpliwa może faktycznie tym razem taka zmiana przyniesie ci szczęście. Kobietki ściskam wszystkie mocno.KLM89, Czrna 81 lubią tę wiadomość
[*]Aniołek 8tc-sierpień 2017
Mama dwóch wspaniałych chłopców
Czar prysł sierpień -koniec starań
Żyje chwilą......Aga -
Inffinito22 wrote:Cierpliwa - nawet nie wiesz jak mocno trzymam kciuki za Ciebie!!
Aniołek - Oby, oby! Wykres bardzo ładny, no musi być ta zielona kropeczka
Masz zamiar testować przed @?
Czarna - ja to czekam na Ciebie aż przybiegniesz
No.. trochę Ci zejdzie, ale spokojnie, poczekam!KLM89, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Widzę,jak tak opowiadacie ,że ciężko znaleźć dobrego lekarza, któremu można zaufać . Wydaje mi się,że mam to szczęście i takiego znalazłam. Ale on ze swojej strony zrobił już naprawdę dużo Reszta należy do mnie Więc odwiedzę go jak już zafasolkuję , mam nadzieję że do tego czasu nie odejdzie na emeryturę xD bo nie wiadomo kiedy mój umysł odpuści i będzie całkowity relaks
Właśnie zjadłam bułkę z dżemem malinowym , a drugą połówkę z własnej roboty konfiturą z pigwy Mniam. Słoneczko grzeje , jest pięknie. Na 13 ro pracy Trochę ubolewam gdyż miasteczko moje typowo turystyczne i w aptece wiecznie pełno ludzi , zamiast odpoczywać to łażą pokąsani, uczuleni, poobcierani , przejedzeni , hehe samo życie Ale dzięki temu szybko mija
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
KLM ja pracuje w markecie i szlag mnie trafia jak słoneczko śliczne a ludzie zamiast gdzieś z dziećmi na rowery czy nad wodę pojechać to łażą jak debile po sklepie. Dodam, że to mały market i nie ma czego oglądać. Dzieci się nudzą i jęczą marudzą płaczą. Masakra.
Miłego dnia dziewczyny.MajciaC, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
dłukachna wrote:KLM ja pracuje w markecie i szlag mnie trafia jak słoneczko śliczne a ludzie zamiast gdzieś z dziećmi na rowery czy nad wodę pojechać to łażą jak debile po sklepie. Dodam, że to mały market i nie ma czego oglądać. Dzieci się nudzą i jęczą marudzą płaczą. Masakra.
Miłego dnia dziewczyny.
Współczuję. Też irytują mnie niektóre przypadki .Generalnie tam gdzie dużo ludzi , nie pracuje się lekko Są mili i odwrotnie ale to temat rzeka
Idę poćwiczyć Miłego poranka :*Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
U mnie pogoda przepiękną ja dzisiaj przedpołudnie spędzam przy garach dzieciaki chciały gołąbki a ze pochłaniają je w mega ilosciach to czeka mnie sporo roboty.
dłukachna, KLM89, Czrna 81 lubią tę wiadomość
[*]Aniołek 8tc-sierpień 2017
Mama dwóch wspaniałych chłopców
Czar prysł sierpień -koniec starań
Żyje chwilą......Aga -
dłukachna wrote:Już po wizycie. Wszystko jest dobrze. Dzieciątko ma już 5,5 cm. Serduszko bije 162u/min. Tylko strasznie uparte,nie chciało sie pokazac i dr. musiał robić usg dopochwowo.
Super, wiedziałam, ze będzie dobrze to była tylko formalność, ale to uparciuch z tego Twojego berbecia
Ja wczoraj już miałam przez brzuch, więc chyba za tydzień na prenatalnych też tak będzie, no zobaczymy.
Ile trwało to badanie?14 cykli starań
-
dłukachna wrote:Już po wizycie. Wszystko jest dobrze. Dzieciątko ma już 5,5 cm. Serduszko bije 162u/min. Tylko strasznie uparte,nie chciało sie pokazac i dr. musiał robić usg dopochwowo.
Boszsz jak ten czas leci... Dopiero co informowałaś nas o ciąży, a tu już 5,5 cm Faktycznie upływ czasu widać po dzieciach Nawet tych jeszcze nienarodzonychdłukachna, KLM89, MajciaC lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Kochane jestem po monitoringu. Nie wszystkie jajeczka pękły, ale jakieś napewno bo pokazywała mi ciałko żółte. Miałam owulację!!!!! Jupiii! Macica niestety nie jest ładna, jakaś taka zbita, więc może się nie udać... Ale sam fakt że miałam owulację jest dla mnie mega szczęściem!
dłukachna, Inffinito22, KLM89, MajciaC, Aniolek27 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Kochane jestem po monitoringu. Nie wszystkie jajeczka pękły, ale jakieś napewno bo pokazywała mi ciałko żółte. Miałam owulację!!!!! Jupiii! Macica niestety nie jest ładna, jakaś taka zbita, więc może się nie udać... Ale sam fakt że miałam owulację jest dla mnie mega szczęściem!
Brawo dla jajeczek!
Twoje zdrowie kochana (woda z sokiem!) juz sie nie moge doczekać efektów, a bedą na pewno!
Moze to te dwa szczęśliwe trzymam kciuki i teraz tylko cierpliwie czekać, co byś nam nie zwariowała!KLM89, Czrna 81, MajciaC lubią tę wiadomość
14 cykli starań
-
Dzięki dziewczyny :-*
Do niedzieli duphaston, i wtedy DOPIERO SIĘ ZACZNIE CZEKANIE W przyszłym tygodniu mogę rzeczywiście zwariować hahaha!
Dojadam właśnie obiad i zapylam znowu do pracy... Ale tylko na 2 godz.KLM89 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Dzięki dziewczyny :-*
Do niedzieli duphaston, i wtedy DOPIERO SIĘ ZACZNIE CZEKANIE W przyszłym tygodniu mogę rzeczywiście zwariować hahaha!
Dojadam właśnie obiad i zapylam znowu do pracy... Ale tylko na 2 godz.
Moja mama sie ze mnie śmieje cały czas jak, jest po południe w środę bo "środa minie, tydzien zginie" i mowię jej ze po środzie zaraz jest poniedziałek a ze ona przyjeżdża co 2-3 miesiace to nam sie dłużyi tak staram sie ja pocieszyć, ze wnet wróci to do niej przyjedziemy
Powiem Ci u mnie działało Haha, jak na cos czekam, a jest juz środa to wiem ze sie nie obejrzę a bedzie początek następnego tygodnia
14 cykli starań
-
Czarna super! To co zachodzimy razem?
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700