Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedział ze czasem sie tak zdarza endorfin ma 6 mm czy jakos tak, powiedział ze nie polocytycznych jajnik a ze sa małe pecherzyki. To taka kest ich natura bo badania hormonalne sa dobre. Zalecił dwu miesięczna antykoncepcję jakimiś tam mocnymi hormonami tak by cykl był 28 kochać sie w 14-15 intensywnie ale partner przez 4 dni przed owulacja zakaz seksu. A oczywiście powiedział ze to tez moze byc po jego stronie bo z reguły wina jest 1/3 kobiety 1/3 mężczyzn lub 1,3 i kobiety i mężczyzny . Jeśli nic to nie da to powiedział ze nasienie do badania.
No o ze jak mam dziecko to w ciąże zajdę skoro hormony sa ok i inne badania tezWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 18:06
Czrna 81, Agusia_pia lubią tę wiadomość
-
Kochane trzymam kciuki!!!
Czrna 81, Femme8286 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Femme8286 wrote:Powiedział ze czasem sie tak zdarza endorfin ma 6 mm czy jakos tak, powiedział ze nie polocytycznych jajnik a ze sa małe pecherzyki. To taka kest ich natura bo badania hormonalne sa dobre. Zalecił dwu miesięczna antykoncepcję jakimiś tam mocnymi hormonami tak by cykl był 28 kochać sie w 14-15 intensywnie ale partner przez 4 dni przed owulacja zakaz seksu. A oczywiście powiedział ze to tez moze byc po jego stronie bo z reguły wina jest 1/3 kobiety 1/3 mężczyzn lub 1,3 i kobiety i mężczyzny . Jeśli nic to nie da to powiedział ze nasienie do badania.
No o ze jak mam dziecko to w ciąże zajdę skoro hormony sa ok i inne badania tez
Teraz sie ma pewno uda! Kciuki trzymam mocno powodzenia!14 cykli starań
-
Wiecie co tak sobie pomysłam bo mowie na koniec ze to chyba powinnam teraz jakos juz na dniach dostać miesiączkę a on na mnie uśmiech zobaczymy
Dwa kurde skoro cykl sie przeniósł tzn ze owy musiała byc znacznie pózniej
W ogóle nie czuje sie jakby miała przyjść -
Femme8286 wrote:Wiecie co tak sobie pomysłam bo mowie na koniec ze to chyba powinnam teraz jakos juz na dniach dostać miesiączkę a on na mnie uśmiech zobaczymy
Dwa kurde skoro cykl sie przeniósł tzn ze owy musiała byc znacznie pózniej
W ogóle nie czuje sie jakby miała przyjśćCzarna81
22 cs. -
No to działaj, działaj Femme Dopóki @ nie ma jest szansa!
Dziewczyny dzisiaj test owulacyjny wyszedł chyba już pozytywny, staranka były... ale jestem negatywnie nastawiona. Śluzu płodnego znowu nie widać. Chyba znowu nic z tego Wogóle to jestem taka do d...py. Nic mi sie nie chce, wszystko mnie drażni. Ja już bym chciała dostać @ i zacząć brać clo.Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:No to działaj, działaj Femme Dopóki @ nie ma jest szansa!
Dziewczyny dzisiaj test owulacyjny wyszedł chyba już pozytywny, staranka były... ale jestem negatywnie nastawiona. Śluzu płodnego znowu nie widać. Chyba znowu nic z tego Wogóle to jestem taka do d...py. Nic mi sie nie chce, wszystko mnie drażni. Ja już bym chciała dostać @ i zacząć brać clo.Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Już jestem po pracy, dziś jesteśmy z córą same, Mąż na nocce. Dziwnie tak bez niego, rzadko się zdarzają osobne noce.. Ale myślę, że dziś mimo wszystko szybko padnę..
Brzuch pobolewa, ale póki co żadnego plamienia, moje pituty malutkie również wyglądają jak prosto spod ręki chirurga jestem przygotowana na @, tym bardziej, że Mąż wczoraj pocieszył mnie na wiele sposobów kiedy powiedziałam, że zaczęłam plamić powiedział:" Słoneczko, nie martw się, teraz jesteśmy bardziej przygotowani, pójdziesz na monitoring, będziesz miała wyniki, no i mamy ŻEL, duużo żelu!" no więc to mi dało otuchy poza tym Wy Kobietki również jakoś pozytywnie mnie nakręcacie
Femme, jak każda z nas, mam nadzieję, że owulacja się przesunęła. Moja koleżanka z pracy jest od dzisiaj w tej samej sytuacji co Ty, tylko że przed nią jeszcze wizyta. Trzymam więc za Was kciuki
Lerka i Klm, skoro ja przeżyłam HSG to Wy też dacie radę tym bardziej, że jest to tak indywidualna sprawa jak poród czy wyrywanie zęba. Przede wszystkim NIE CZYTAJCIE O TYM!! Serio, u mnie było ciężko przez moją fizjologię ale u Was może pójść szybko i sprawnie. Ja w to wierzę! Musicie być dzielne! Wiecie po co to
Czarna, jesteś szalona Twój cykl dopiero w pełni a Ty juz o @ myślisz więc teraz i ja porzucam czary:" Nie przyjdzie, nie przyjdzie, nie przyjdzie!"
Rano się odezwę, w razie czego, wiecie, mam test niewykorzystany huehuehue!Czrna 81, KLM89 lubią tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Majcia! i jak tam kochana?!
Mam nadzieję, że tej wrednej @ nie ma!
Czarna spokojnie, na pewno wszystko przebiegnie tak jak powinno! a o @ nie myśl w ogóle! trzymam kciuki, żeby nie przyszła przynajmniej przez najbliższych 9 miesięcy
U mnie dziś na teście biel vizira no nic, za 4 dni muszę odstawić luteinęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 06:48
Czrna 81 lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Czarna Ty jestes taka wesola kobitka i takiego dola zalapalas przez jakis tam sluz
Uszy do gory Kochana jak nie wtym cyklu to w nastapnym juz napewno sie uda. Bede Ci towazyszyc bo ja od nastepnego tez wracam do clo, ech.... o losieKLM89, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Czarna to zarazem Cie swoim dobrym samopoczuciem
Wczoraj przemyslam sobie wieczorem pewne sprawy i stwierdziłam ze dam sobie czas i większy luz. Swoją droga nie wiem czy mój mezczyzna 4 dni bez seksu by przeżył jak go testosteron rozwala.
Jeśli faktycznie do jesieni nic nie wyjdzie to powiem prosto z mostu ze idzie badać żołnierzyki
Infiniti i Majcia trzymam za was kciuki
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Hej Kobietki!
Za parę minut wychodzę do pracy, a dziś taka pogoda!!
Zrobiłam rano test, nie wyszedł.. No ale, naprawdę nie przejmuje się tym @ póki co nie ma. Oczywiście jak zrobiłam test to sobie przypomniałam nocne przemyślenia, że test zrobię za kilka dni bo @ mogla się przestawić po HSG. Ale zapomniałam o tym rano poza tym zrobiłam z drugiego moczu bo pierwszy wysikałam zaraz po mierzeniu tempki
Miłego dnia, będę wieczorkiem, buźka!
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Melodia__84 wrote:Inffinito nie rob tych testow!
Ja czarodziejka mowie Ci - jestes w ciazy (tylko narazie nikomu nic nie mow). Zrob test w dniu kiedy masz odstawic luteine, wtedy bedzie pozytyw
4 dni i powtórzę test Pani czarodziejko, zobaczymy co to Pani wywróżyła!
Majcia No jak @ nie ma, to jest duża szansa, że się poprzestawiało i test wyjdze później! Tempka nie spadła to coś musi być na rzeczy, no!
Ja też własnie do pracy wychodzę, a pogoda rzeczywiście piękna
Miłego i cieplutkiego dnia!MajciaC lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
U mnie drugi dzień @ , jakaś taka "dziwna" lekkie krwawienie , ani wzdęcia ani bólu brzucha , no tylko plecki Może to przez Ovarin
Jutro jadę do doktorka w sumie się boję ale też już nie mogę doczekać żeby sprawdzić "rury"
Miłego dnia , słoneczko pięknie świeci więc dużo dobrego humoru życzę :*