Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Femme, a cały czas byłam przekonana, ze jednak mocne uściski ode mnie!
Majcia! Szybciutko na forum chwalić sie czy Ty jutro masz termin @?!
Czarna, No ja nic! ale moja wyobraźnia za to juz chciała, jak pisałam, Haha
Testu dziś nie robiłam, poczekam przynajmniej do piątku z mojego wykresu teraz zrobią się góry i doliny i tyle z tego będzie
A Ty jak tam?! Opowiadaj
Miłego dnia kobietki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 06:49
14 cykli starań
-
Dzięki tytanowe babki
Wzięłam młoda do swojego lozka i mojego kota i powiem ze bedzie dobrze.
Wieczorem moja siostra przysłała mi zdjecia usg swojej jeszcze nie narodzonej córki z propozycja imion i w zasadzie gdyby nie to to nie byłoby mi smutno bo juz w ubiegłym tygodniu pogodziłam sie z tym ze to nie ciąża.
Małpy dalej nie ma i sie narazie nie zanosi dzis ide do bardzo dobrego gina mam nadzieje ze ustalimy coz to sie podziało ze ona jeszcze nie przychodzi.
Majcia trzymam kciuki
Infinito oczywiście ze bedą 2 -
Hej dziewczyny, póki co tylko na chwilę, bo dopiero się obudziłam i jestem po łyku kawy.. Temperatura spadła.. Brzuch boli jakby zaraz miała ta franca przyjść no i wieczorem jak wróciłam z pracy na majtkach pojawiło się plamienie..
Nie mogę się obudzić obiecuję wszystkie Was wyczytam, ale za chwile ❤
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Melodia dziekuje kochanie :* teraz mam Stresa ze cos jest nie tak jeden plus tego to ze cycki sa takie jak od chirurga.
Dam Wam znac co i jak na szczęście w tym cyklu na początku miałam hormony nawet testosteron wolny i wszystko było dobrze.
Teraz zaczynam nie myslec ze za ok 2 g czeka mnie zembolog -
hej dziewczynki. tyle wszystkie którym do nie udało i trzymam kciuki za te u których widać światełko w tunelu ja ostatni tydzień w pracy przed laparoskopia. strasznie się denerwuje. już 3 kg. zjechalam na wadze. pewnie gdybym jeszcze nigdy nie miała laparoskopi to bym tak o tym nie myślała ale wiem co mnie niestety czeka ; ( ale ciągi mówię sobie ze przecież dam radę nie?Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
Lerka No pewnie, że dasz radę, twarde babki jesteśmy!
Dzięki wam kochane, ale zmieszana jestem jakaś przez ten test.. może sprostuję to co wczoraj napisałam
Gdy robiłam ten test to podczas, momentu gdy przeszło przez kontrolną, widziałam na 100% drugą kreskę, ale gdy test wysechł, to już jej nie było Pewnie jakiś feler.
Majcia Moja droga, nie ma nic innego jak możliwość fasoli MUSZĄ być dwie kreski!
Wykres masz bardzo dobry! U mnie też spada tempka14 cykli starań
-
Dzień dobry Wam ... bo mi nie w nocy przyszła @ czyli moje objawy które mam zawsze przed znowu się potwierdziły . Dopiero teraz zaczynam się bać badania hsg bo już teraz jest pewne , w czwartek jadę do mojego doktora ustalać jakiś termin ... ech Dobrze ,że chociaż dzień jest piękny :*
-
KLM89 wrote:Dzień dobry Wam ... bo mi nie w nocy przyszła @ czyli moje objawy które mam zawsze przed znowu się potwierdziły . Dopiero teraz zaczynam się bać badania hsg bo już teraz jest pewne , w czwartek jadę do mojego doktora ustalać jakiś termin ... ech Dobrze ,że chociaż dzień jest piękny :*
Przykro mi Kochana
Bedzie dobrze
-
KLM89 wrote:Dzień dobry Wam ... bo mi nie w nocy przyszła @ czyli moje objawy które mam zawsze przed znowu się potwierdziły . Dopiero teraz zaczynam się bać badania hsg bo już teraz jest pewne , w czwartek jadę do mojego doktora ustalać jakiś termin ... ech Dobrze ,że chociaż dzień jest piękny :*
Może to hsg wszystko odmieni. Wszystkie będziemy trzymały kciuki aby tak właśnie byłoKLM89 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
MajciaC wrote:Hej dziewczyny, póki co tylko na chwilę, bo dopiero się obudziłam i jestem po łyku kawy.. Temperatura spadła.. Brzuch boli jakby zaraz miała ta franca przyjść no i wieczorem jak wróciłam z pracy na majtkach pojawiło się plamienie..
Nie mogę się obudzić obiecuję wszystkie Was wyczytam, ale za chwile ❤Femme8286 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Hej dziewuszki!
Dziś Was strasznie zaniedbałam, ale obiecuje, jutro nadrobię teraz jestem w pracy, a przed nią miałam mnóstwo roboty, bo wymyśliliśmy sobie z Mężem, że sami sobie meble do salonu stworzymy. No i malowałam jak tylko wstałam po tej porannej kawie
Spadek do du..y ale możliwe żeby tak było bo poszłam późno spać..? Normalnie chodzę spać ok 22. A wczoraj ok 24. A mierze o 4:40..
Ale nie ukrywam, brzuch pobolewa.. Już się nastawiłam na @.. Jutro rano już będzie wiadomo.
Życzę Wam wszystkim miłego popołudnia, uśmiechu na Waszych buźkach i radości z małych rzeczy ;)a ja lecę dalej
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
MajciaC wrote:Hej dziewuszki!
Dziś Was strasznie zaniedbałam, ale obiecuje, jutro nadrobię teraz jestem w pracy, a przed nią miałam mnóstwo roboty, bo wymyśliliśmy sobie z Mężem, że sami sobie meble do salonu stworzymy. No i malowałam jak tylko wstałam po tej porannej kawie
Spadek do du..y ale możliwe żeby tak było bo poszłam późno spać..? Normalnie chodzę spać ok 22. A wczoraj ok 24. A mierze o 4:40..
Ale nie ukrywam, brzuch pobolewa.. Już się nastawiłam na @.. Jutro rano już będzie wiadomo.
Życzę Wam wszystkim miłego popołudnia, uśmiechu na Waszych buźkach i radości z małych rzeczy ;)a ja lecę dalej
Majcia... ja nadal wierzę, że jutro znów Cię "zaskoczy" i skoczy z samego rana
Jesli @ nie będzie, to proszę zmykać na betę!!
&&& trzymam w tym czasie14 cykli starań