Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Femme8286 wrote:Mysle ze rano bedzie Cie kusić
Toonney kochana dziekuje ale naprawde nie stawiam ze cos bedzie martwię sie ze jajniki zwariowały chodź w drugim dniu cyklu hormony wyszły ok poza prolaktyna progesteronem bo tego nie robiłam
Nigdy nie mozna sie poddawac -
Femme kochana a kiedy wyniki? oczywiscie co miesiac musimy wierzyc ze to akurat ten miesiac:D
Inffinito powodzenia w wytrzymaniu
Ja znow caly dzien krwawie.. czekam zniecierpliwoscia na owulacje, ciekawe jak bardzo mi sie pozmienialo po tym poronieniu, i kiedy okres normalny przyjdzie
-
Femme8286 wrote:Ja sie nie poddaje ale wiesz wynik mówił nie ma fasolinde wiec teraz tym bardziej ale zawsze jest następny cykl i nowa nadzieja
To tez prawda ale widzialam wiele cykli bez owu na monitoringu zakonczonych ciaza Wiec wszystko moze sie zdarzyc -
Hejka ^^ a jestem sobie , jestem :p taka ze mnie cicho-ciemna Hihi :p Ale Kochane jesteście ,że pamiętacie , naprawdę :* to podbudowuje
Dzisiaj mój 30 dc , przy cyklach 31/32 rano sikaniec i biel vizira A jednak troszkę nadziei miałam . Dlatego tez nie wpisywałam sie na stronę , bo wiem ze nic z tego i tylko rozczarowanie . Ale nadal trzymam za nas wszystkie kciuki :* staram sie czytać na bieżąco ale nie zawsze mi wychodzi . W pracy nie zawsze jest czas , po pracy obiad itd. wieczorkami sobie czytam . Buziaki dla WasCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Witam Was:):* a u mnie badania nawet ok.2 babki tam siedzialy i powiedzialam ze mam problemy wiec moze na lezaco ale ta jedna mi powiedziala ah moze trzeba sie przelamac i tak sprobowac ale nie znalazla mi zyly i juz czulam ze mi goraco itp i powiedzialam o tym,no i na lezaco z drugiej reki spoko:)tylko zapomnialam sie zapytac kiedy odbior bo tam bylo tez hiv czy na to czasem nie trzeba dluzej czekac..a i ktoras z Was sie pytala jak corka przyjela ze bedzie miala rodzenstwo wiec powiedzialam ze tam cos rosnie ze trzeba uwazac na brzuch dzidziusia,ucieszyla sie i pokazala ze go bedzie hustac na raczkach:)i chyba chce chlopczyka bo tych dziewczynek,rozu laleczek itp juz duzo u nas.pozyjemy zobaczymy:)trzymam kciuki na te dziewczyny co czekaja na @ zeby nie przyszla:)caly czas Was czytam:)
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Femme, buuu :'(
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Femme bardzo mi przykro Liczyłam że jednak coś z tego będzie...
Melodia oby to nie był ból na @. Mają być dwie kreski i innej opcji nie przyjmuję
Infinitto test z popołudniowego moczu? Co Ty kochana chciałaś tam zobaczyć? Powtórz rano. Jutro lub pojutrze. I prosze meldować o wyniku!
Majcia ja licze że Ciebie to tylko widok dwóch kreseczek jest w stanie do końca dobudzić, hahaCzarna81
22 cs.