Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Toonney wrote:Witam po przerwie my juz po przeprowadzce I wreszcie mamy internet u nas pierwsze iui nieudana a wczoraj byla druga:) teraz blue do testowania 26.05
Przyro mi że pierwsze iui się nie powiodło... Teraz musi być dobrze, innej opcji nie przyjmuję! ♡Toonney lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Toonney kochana jak dobrze Cię widzieć!
Przyro mi że pierwsze iui się nie powiodło... Teraz musi być dobrze, innej opcji nie przyjmuję! ♡
Nie nastawiam sie na ten cykl ale byloby cudownie jakby teraz sie udalo bo miala bym termin porodu w urodziny mojego Sw pamieci taty I kilka dni przed urodzinami tescia I mojej cioci trojki cudownych ludziCzrna 81, MajciaC lubią tę wiadomość
-
Brakowało nam tu Ciebie Zastanawiałyśmy sie co u Ciebie słychać. Masz racje, fajnie by sie złożyło z takim terminem
W naszym forumowym składzie się pozmieniało odrobinkę, jedne osoby odeszły, inne doszly- też fajne babki I najważniejsze: MAMY DWIE FASOLKI! Miszka i Michalinka są w ciążyToonney, MajciaC, Paula95 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Femme8286 wrote:Smutno bo to juz 36 dzien cyklu i brak małpy a w tamtym tygodniu beta 2 i dzis sie nie zapowiada ze małpa miała przyjść mam tylko duzo białego śluzu i obolalesutki
A moze za wczesnie robilas bete? W ktorym dniu cyklu?
Jeszcze ten sluz dziwne to...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 21:32
Czrna 81, Toonney lubią tę wiadomość
-
Melodia__84 wrote:A moze za wczesnie robilas bete? W ktorym dniu cyklu?
Jeszcze ten sluz dziwne to...Melodia__84, Toonney, Femme8286 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Cccierpliwa!? Zaglądasz tu!? Kiedy masz IUI?
Melodia__84, Czrna 81, Toonney lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Cccierpliwa wrote:Zagladam zagladam:* ale weekend intensywny bo wlasnie juz po iui ktora mialam w piatek... dodatkowo w piatek i sobite poprawilismy jeszcze a od dzis na tej tonie lekow pozostaje mi czekac 2 tygodnie na bete... co sie mialo stac jiz sie wydarzylo juz po owu i nic nie zmienimy wiec pozostalo cierpliwie czekac
Toonney, Cccierpliwa lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Cccierpliwa wrote:Zagladam zagladam:* ale weekend intensywny bo wlasnie juz po iui ktora mialam w piatek... dodatkowo w piatek i sobite poprawilismy jeszcze a od dzis na tej tonie lekow pozostaje mi czekac 2 tygodnie na bete... co sie mialo stac jiz sie wydarzylo juz po owu i nic nie zmienimy wiec pozostalo cierpliwie czekac
Dla mnie najgorsze jest czekanie do iui a potem juz szybko Leci bedzie dobrze musi byc -
Dzień dobry wszystkim
Femme, dziewczyny mają rację ja bym powtórzyła betę!
Toonney, cierpliwości życze, musi być dobrze!
CO MI SIĘ DZIŚ ŚNIŁO
Dzień matki - ranek budzę się, otwieram oczy a tu mój wchodzi z naszą córeczką, miała na oko 4-5 lat i dostaję w prezencie poduszkę z napisem "kocham Cię mamo", plus jakąś piosenkę, której za bardzo już nie pamiętam
Normalnie jak się obudziłam, to nie wiedziałam co się dzieje..
Ale sen całkiem przyjemny.
Powiem wam, zawsze jak mi się śni, ze mam dziecko etc. to zawsze jest to dziewczynka
Ja dziś na 10 Jeszcze mam do 9 chwilkę, ogarnąć się i do pracy
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 07:04
Toonney, Melodia__84, MajciaC lubią tę wiadomość
14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Dzień dobry wszystkim
Femme, dziewczyny mają rację ja bym powtórzyła betę!
Toonney, cierpliwości życze, musi być dobrze!
CO MI SIĘ DZIŚ ŚNIŁO
Dzień matki - ranek budzę się, otwieram oczy a tu mój wchodzi z naszą córeczką, miała na oko 4-5 lat i dostaję w prezencie poduszkę z napisem "kocham Cię mamo", plus jakąś piosenkę, której za bardzo już nie pamiętam
Normalnie jak się obudziłam, to nie wiedziałam co się dzieje..
Ale sen całkiem przyjemny.
Powiem wam, zawsze jak mi się śni, ze mam dziecko etc. to zawsze jest to dziewczynka
Ja dziś na 10 Jeszcze mam do 9 chwilkę, ogarnąć się i do pracy
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM
Ja od dwoch nocy mam sny z dniem ojca ze dajemy tesciowi ramke na zdjecie z napisem "Only the Best Dads get promoted to Grandfather " I zdjecie usg czworaczkowMelodia__84, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Agusia_pia wrote:Tonney czworaczki? hehe ja bym w sumie chciała bliźniaki. za jednym razem od razu dwójeczka
Ja bede przeszczesliwa majac chociaz jedno dziecko w moim przypadku ciaze mniga bylaby bardzo trudna Wiec takie just nie planuje ale wiadomo ze natura zrobi swojePaula95, Agusia_pia lubią tę wiadomość
-
Melodia__84 wrote:Wow dziewuszki ale macie sny
Mi sie nie snia dzieci, no chyba ze moja coreczka. Moze w nocy chociaz odpoczywam od myslenia o ciazy i dziecku
Sek w tym ze ja w dzien nie mysle o dziecku czy zajsciu w ciaze ale jak widac w nocy podswiadomosc robi swoje. Ja mam rzadko sny ale wiele z nich sie spelnia Wiec zobaczymyMelodia__84 lubi tę wiadomość