Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula95 wrote:Toonney woow czworaczki? Ja to nigdy nie mam snow jakos
Agusia ja tez bym bardzo chciala blizniakow.
Milego dnia, u nas leje od samego rano, az sie nie chce wychodzic nigdzie z domu
Nie mam parcia na ciaze mnoga a juz zwlaszcza na czworaczki ale Sen jakos probuje mnie przekonac do tej mysli
Paula95 lubi tę wiadomość
-
Dobra jestem za czworaczkami moze byc zabawnie zreszta omawialiśmy to ostatnio.
Toonney trzymam kciuki uda sie napewno
Paula u mnie niebo zachmurzone ale jest względnie
Infinito a mi jak sie śni ciąża albo dziecko to zawsze syn
Pamietam w pierwszej ciąży jak sie dowiedziałam to tez Myslam az do momentu kiedy przyśnił mi sie różowy wózek
Nie no naprawde na ciąże nie licze beta by pokazała a niechce znowu robić bo tylko nadziej sobie robie i pózniej mi smutno zreszta wiecie jak to jest - zrobiłam ja w 34 dniu i była 2 wiec nici dzis mam 37 dzien cyklu i nic nie zapowiada sie zeby dzis miała zjawić sie małpa
Wczoraj nawet nic mojemu nie wspomniałam ze małpa sie spóźnia.
Jutro mam rwanie ósemek niecierpie dentystToonney, Paula95 lubią tę wiadomość
-
Femme8286 wrote:Dobra jestem za czworaczkami moze byc zabawnie zreszta omawialiśmy to ostatnio.
Toonney trzymam kciuki uda sie napewno
Paula u mnie niebo zachmurzone ale jest względnie
Infinito a mi jak sie śni ciąża albo dziecko to zawsze syn
Pamietam w pierwszej ciąży jak sie dowiedziałam to tez Myslam az do momentu kiedy przyśnił mi sie różowy wózek
Nie no naprawde na ciąże nie licze beta by pokazała a niechce znowu robić bo tylko nadziej sobie robie i pózniej mi smutno zreszta wiecie jak to jest - zrobiłam ja w 34 dniu i była 2 wiec nici dzis mam 37 dzien cyklu i nic nie zapowiada sie zeby dzis miała zjawić sie małpa
Wczoraj nawet nic mojemu nie wspomniałam ze małpa sie spóźnia.
Jutro mam rwanie ósemek niecierpie dentyst
Ja sie boje ze mine cialo by nie podolalolo ciazy czworaczej juz nie mosaic o tym ze ja bym nie Cala ready sama z opieka nad czworaczkami
-
Witajcie Kochane moje
Toonney, jak miło że wróciłaś podglądałam Cię, więc jestem na bieżąco, trzymam kciuki za ten cykl &&
Femme, może faktycznie powtórz betkę..?
Dziewczyny, sny macie niesamowite mnie póki co kilka razy się coś takiego śniło ale częściej śni mi się moja córeczka jako jeszcze maleństwo a w tej chwili jest wyższa ode mnie tylko że ja do wysokich nie należę (160cm)
Mnie w nocy zaczął boleć brzuch jak na @.. Nie mogłam przez to długo zasnąć.. Teraz znowu boli.. Nie wiem czy to dobrze..
Toonney lubi tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Czarna dzieki:* no juz cos sie mialo stac sie stalo i na tym etapie juz niczego nie zmienie takze jedyne to pozostalo czekac i brac leki...
Tooney to mi sie chyba bardziej dluzy do testu... no ale teraz pewnie w miare zleci bo mam troche wolnego a wiadomo ze co dobre szybko sie konczy
Co do blizniakow ja mialam dwa dominujace pecherzyki takze maz nakrecony na blizniaki hehe... a ja mam mieszane uczucia z jednej strony blizniaki ok z drugiej mysle moze lepiej jedno... wszystko ma swoje plusy i minusy...
No ale co ja tu o blizniakach... bedzie cudem i bede mega szczesliwa jak bedzie jedno chociaz...Toonney, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
co do snów to powiem wam że czasem te głupie przerażają czasem się niestety sprawdzają.
moja teściowa w sob 6.05 mówiła że jej się śniło martwe dziecko które leciało w jakąś przepaść. od razu pomyślałam o moim maleństwie bo już wiedziałam że jest. i poleciało więc czasem sny niestety się sprawdzają.
mi się od jakiegoś czasu nic nie śni, jakaś pustka
cierpliwa trzymam kciuki aby się udałoCccierpliwa lubi tę wiadomość
-
Dobra ruszyłam sie a powiecie mi jak to było z progesteronem kiedy mozna było go robić ?
Ale i tak nie mam laski złudzeń to pewnie jakieś zaburzenia horm
Agusia bedzie dobrze ! Będziesz miała swoją fasolinde widocznie cos było z nia nie tak ale napewno sie uda
-
Femme8286 wrote:Dobra ruszyłam sie a powiecie mi jak to było z progesteronem kiedy mozna było go robić ?
Ale i tak nie mam laski złudzeń to pewnie jakieś zaburzenia horm
Agusia bedzie dobrze ! Będziesz miała swoją fasolinde widocznie cos było z nia nie tak ale napewno sie uda
Czasami życie może fajnie zaskoczyć!
Ja Ci życzę tej najlepszej opcji!
Wiedziałam, że to zrobię
Kupiłam dziś 2 testy.. ale z racji, że jeszcze za wczesnie, katować się będę gdzieś za 5 dni najwcześniej No zabijcie mnie..
MajciaC, Paula95 lubią tę wiadomość
14 cykli starań
-
oj zycze wam zeby bylo 2 grube kreseczki, tez tak robilam ostatnio kupilam pelno testow ale musialam czekac i to byly najdluzsze dni, codziennie mialam ochote zrobic :p a jak jeden wyszedl pozytywny to przez 2 dni zrobilam chyba z 5 lub 6
Femme8286 lubi tę wiadomość
-
Femme8286 wrote:Poszłam na betę nie licze na róże cos bedzie
Widze ze zwolnił sie termin do lekarza na jutro moze do nie sie zapisać ? Co byście zrobiły tytanowe ?
pewnie że idż!
trzymam kciuki za betęFemme8286 lubi tę wiadomość
-
Chciałabym ale to tak naprawde raczej niemożliwe
Czekam na małpę na nowy cykl ale boje sie ze cos sie zadziało z hormonami
Wiecie dwa miesiace temu miałam transfuzje czerwonych bo hemo miałam 7 jak wychodziła z szpitala po 9 i co najdziwniejsze nic nie brałam przez dwa miesiace i hemo mam juz ponad 11,3
Dla mnie to ciekawe binicnie zmieniłam z racji tego ze trenuje to zawsze przykładam uwagę do żywności
-
Femme, daj znać jak tylko odbierzesz wyniki. W pracy podpatrzę
Ja za chwilę właśnie du pracy wychodzę.. A najchętniej co bym zrobiła..? No poszła spać! Jeju.. Ta pogoda mnie chyba dobija.. Choć ja tak kocham słońce..
Córka ma 11 lat
Życzę Wam wszystkim udanego dnia mimo wszystko, a Tobie Femme ogromnej bety!
❤Femme8286, Paula95 lubią tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Majcia ja w ciąży jak byłam to od któregoś tygodnia włączyć mi tryb spania po 13 godzin szlam spało 19 a o 9.30 spalonym dalej ale do pracy miałam na 10 wiecto była masakra dla mnie
Wyniki przyjdą na maila wieczorem ok 21
Dziekuje ale skoro w piątek nie pokazało to teraz tym bardziej dzis -
Femme8286 wrote:Zapisałam sie do lekarza jak cos jest nie tak z hormonami to przynajmniej nie bede sie denerwować jutro i załatwię za jednym zamachem
pewnie będziesz wiedziała na czym stoisz.