Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Czrna 81 wrote:Inffinito wzrost dziesięciokrotny! Musi być dorze I nie czytaj głupot! Stres Ci może zaszkodzić. W internecie możesz siedzieć ale lepiej szukaj najlepszych oliwek, pieluszek i butelek
Czyli prawidłowo? jestem tak zestresowana, że nie umiem tego przeliczyć!
Chyba pójdę w tą stronę internetu..
a co myślicie o wizycie u gin? jaka beta, żeby chociaz było widac zarodek?
14 cykli starań
-
Toonney Tobie życzę aby twoja kobieca intuicja zawiodła Cię na całej lini!
Melodyjko Ty tak samo Zresztą Ty nasza nadworna szamanka znasz jakieś czary typu: abra kadabra, hokus pokus, niech wredna @ da nam spokój! A kysz! A kysz!Toonney, Melodia__84 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Cześć Wam
Wszystkie Was przeczytałam, Wy to potraficie człowieka pogrążyć w czytaniu Inffinito, piękna beta! niczym się nie przejmuj, teraz już będzie dobrze
Toonney, wszystkie mocno trzymamy za Ciebie kciuki. Ale powiedz, czy lekarz stwierdził, że już zrobił wszystko..? Wiesz, jeśli przyjdzie @ to dlaczego..?
Ja w środę idę na monitoring, głupio trochę, bo później to już kiedy..? W piątek jedynie, ciekawe co tam się dzieje i czy w ogóle już.. Nie dostałam się do swojej pani dr.. Idę do kogoś innego.. Mam nadzieję, że nie będzie robił problemów i sprawdzi to moje jajo..
Lecę z córką na zajęcia. Będę miała 1,5h dla siebie. A że piękna pogoda to pospaceruję po bulwarze, może książkę zabiorę ze sobą.. Z Mężem nadal cisza.. Nie chce mi się z nim gadać..
Miłego dnia dziewczynki! Do później
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Witam dziewczyny:) dobre wiadomosci:) jestem w 7tyg i 1dzien, dziecko ma 1cm i serduszko bije 149uderzen na minute czyli ok a termin mam na 7stycznia:)
za 3 tyg kontrola:) Infinito mi sie wydaje ze ta beta ok:)SylwiaLu, Czrna 81, MajciaC lubią tę wiadomość
-
michalina92 wrote:Witam dziewczyny:) dobre wiadomosci:) jestem w 7tyg i 1dzien, dziecko ma 1cm i serduszko bije 149uderzen na minute czyli ok a termin mam na 7stycznia:)
za 3 tyg kontrola:) Infinito mi sie wydaje ze ta beta ok:)Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Super Michalinko, super! Teraz możesz spokojnie odetchnąć i zacząć w pełni cieszyć się ciążą A mąż był z Tobą na usg?
Nic tylko sie cieszyć i patrzeć jak brzuszek rośnieCzrna 81 lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Wiecie co, niepokoję się o KLM...
Nie daje znać jak po zabiegu...
Majcia, pospacerowalaś już?
Przykro mi że sytuacja w domu napięta... U mnie kłótni nie było ale też jest tak byle jak. Nasz "co drugi dzień" ostatnio był ze cztery dni temu. Jakoś tak nie ma klimatuCzarna81
22 cs. -
Niedawno wróciliśmy, Mąż jednak pojechał ze mną. Chwilę pomilczeliśmy i już jest dobrze
Klm pewnie odpoczywa, może odsypia bidulka. Miejmy nadzieję, że nic się w trakcie nie nadziało..
Michalina, bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko w porządku, 1 cm - pomyśleć, że kiedyś dojdzie do 160cm lub więcej ah! Niech rośnie, duże, zdrowe i cudowne ciocia Maja kiedyś ucałuje
Czarna, jak tam z synkiem? Była rozmowa?Czrna 81, Toonney lubią tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle