X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak bedzie spadek jednodniowy to sie pewnie udalo ..
    10 dni wyczekiwania.najdłuższy okres w moim życiu:(

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to kurde ostatnio zasypiam na stojąco normalnie :/ ziewam non stop, nie wiem może to przesilenie wiosenne czy co tez tak macie?

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie znow snil Jezus i Maryja z dzieckiem zawinietym ze na niebie widzialam ich postacie takie jasne i probowalam sie zblizyc ale nie dalo rady a ja miałam taki troszkę brzuszek

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Allmita Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A ja to kurde ostatnio zasypiam na stojąco normalnie :/ ziewam non stop, nie wiem może to przesilenie wiosenne czy co tez tak macie?

ja tak mam od prawie msc z przerwami...jakaś masakra..teraz nieco lepiej ale tamten tydzien przed świętami to porażka

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jakoś od środy tak się strasznie śpiąco czuję a żebym to w nocy się budziła czy brykała ale nic z tych rzeczy śpię jak zabita a w dzień dalej nie przytomna. O co kaman? nie wiem hmm... nie miałam tak nigdy wcześniej, może starość mnie dopada :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita, ja też mam tak. Też jakoś od początku marca, wracam z pracy, zero energii i najchętniej bym spała całymi popołudniami.

To na pewno przesilenie

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz tak myślę że mnie to może ta zmiana czasu dopadła po prostu i się przestawić nie mogę.

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie śluz mam tak pikny, że aż muszę Wam o tym powiedzieć :D
    Rozciąga mi się na dobre 10 cm i jest go pełno ;) Dzisiaj mam 10 dc, ale pokusiłam się o zrobienie testu owu i krecha jest taka sama jak wczoraj, czyli owu wciąż się zbliża... Czyha za rogiem :o Ciągle mnie pobolewa w podbrzuszu (między jajnikami), więc chyba faktycznie owu jest bliżej niż dalej...

KlaudyŚ - Ja też miałam nogi w górze :D

WaldhauzerM, Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha to zolnierzyki musza dotrzeć

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Hahaha to zolnierzyki musza dotrzeć

Mam nadzieję :) Inaczej się pogniewamy :P

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to juz sie chyba połączyły z jajkiem i teraz czekamy na pierwsze milosne perypetie

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Tissaia jakie sny.. Czasem też mam takie.. Nie jesteś sama.. Tylko ja z reguły mam strasznejsze.. Ala koszmary.. Ale u mnie to jest spowodowane bardziej przeszłością która niestety ciągnie się za mną.. Na te sny nic nie poradzę..

Łeb mnie boli i pulsuje na szczycie..
    Chyba mało słodka jestem bo jakoś mi dzisiaj wszystko mało słodkie.. Herbata i takie tam..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    U mnie to juz sie chyba połączyły z jajkiem i teraz czekamy na pierwsze milosne perypetie

To czekamy razem.. W kupie cieplej..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miewam dziwnaste sny....a dzieciństwo miałam wspaniałe-w sensie rodzice, bo w czasie dorastania miałam rózne dziwne odpały i mega kompleksy...dopiero na studiach mi przeszły..;)

ale sny to miałam zawsze dziwne i pokręcone, a niektóre takie że nic tylko książki i scenariusze pisać..;) czasem sni mi sie że latam(to juz dawno bardzo nie miałam-ale suuuper uczucie), albo że wyyysoko skacze-te akurat sa dosć wkurzające sny,bo sie wkurzam że nie moge w tym śnie iść tylko skaaaacze non stop), czasem sni mi sie orgazm..:P (znaczy sni mi sie os a orgazm mam..;) ), z najgorszych snów to chyba jak uciekam przed czymś-ale te sny juz wiem kiedy mi sie snia-jak mam za duzo na głowie albo próbuje rozwiązać jakaś mega trudna sprawe...

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    To czekamy razem.. W kupie cieplej..

Waldziu pierwszy raz będziemy razem testowac to musi byc cieplej:*

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Normalnie śluz mam tak pikny, że aż muszę Wam o tym powiedzieć :D
    Rozciąga mi się na dobre 10 cm i jest go pełno ;) Dzisiaj mam 10 dc, ale pokusiłam się o zrobienie testu owu i krecha jest taka sama jak wczoraj, czyli owu wciąż się zbliża... Czyha za rogiem :o Ciągle mnie pobolewa w podbrzuszu (między jajnikami), więc chyba faktycznie owu jest bliżej niż dalej...

KlaudyŚ - Ja też miałam nogi w górze :D
    aż się miło czyta takie wiadomości ^_^

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia chyba na prawdę pojechała do męża do pracy hahah bo coś jej długo nie ma

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biszkopt na torta się pieczę... uhu... jestem krok do przodu...

ale dzień totalnie porażkowy jak dla mnie dziś

• Allmita Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Elunia chyba na prawdę pojechała do męża do pracy hahah bo coś jej długo nie ma

no dzałają.. gdzieś między mikroskopami...;)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój dziś do mnie mówi że trzeba się przyłożyć w tym cyklu i nawet codziennie serduszkować żeby się w końcu udało hahahah
    chyba się przejął bo mu nagadałam że to może on już zaniemógł... plemniory stare,słabe hahaha

‹‹ 1015 1016 1017 1018 1019 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ