X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak bedzie spadek jednodniowy to sie pewnie udalo ..
    10 dni wyczekiwania.najdłuższy okres w moim życiu:(

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to kurde ostatnio zasypiam na stojąco normalnie :/ ziewam non stop, nie wiem może to przesilenie wiosenne czy co tez tak macie?

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie znow snil Jezus i Maryja z dzieckiem zawinietym ze na niebie widzialam ich postacie takie jasne i probowalam sie zblizyc ale nie dalo rady a ja miałam taki troszkę brzuszek

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Allmita Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A ja to kurde ostatnio zasypiam na stojąco normalnie :/ ziewam non stop, nie wiem może to przesilenie wiosenne czy co tez tak macie?

ja tak mam od prawie msc z przerwami...jakaś masakra..teraz nieco lepiej ale tamten tydzien przed świętami to porażka

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jakoś od środy tak się strasznie śpiąco czuję a żebym to w nocy się budziła czy brykała ale nic z tych rzeczy śpię jak zabita a w dzień dalej nie przytomna. O co kaman? nie wiem hmm... nie miałam tak nigdy wcześniej, może starość mnie dopada :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita, ja też mam tak. Też jakoś od początku marca, wracam z pracy, zero energii i najchętniej bym spała całymi popołudniami.

To na pewno przesilenie

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz tak myślę że mnie to może ta zmiana czasu dopadła po prostu i się przestawić nie mogę.

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie śluz mam tak pikny, że aż muszę Wam o tym powiedzieć :D
    Rozciąga mi się na dobre 10 cm i jest go pełno ;) Dzisiaj mam 10 dc, ale pokusiłam się o zrobienie testu owu i krecha jest taka sama jak wczoraj, czyli owu wciąż się zbliża... Czyha za rogiem :o Ciągle mnie pobolewa w podbrzuszu (między jajnikami), więc chyba faktycznie owu jest bliżej niż dalej...

KlaudyŚ - Ja też miałam nogi w górze :D

WaldhauzerM, Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha to zolnierzyki musza dotrzeć

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Hahaha to zolnierzyki musza dotrzeć

Mam nadzieję :) Inaczej się pogniewamy :P

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to juz sie chyba połączyły z jajkiem i teraz czekamy na pierwsze milosne perypetie

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Tissaia jakie sny.. Czasem też mam takie.. Nie jesteś sama.. Tylko ja z reguły mam strasznejsze.. Ala koszmary.. Ale u mnie to jest spowodowane bardziej przeszłością która niestety ciągnie się za mną.. Na te sny nic nie poradzę..

Łeb mnie boli i pulsuje na szczycie..
    Chyba mało słodka jestem bo jakoś mi dzisiaj wszystko mało słodkie.. Herbata i takie tam..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    U mnie to juz sie chyba połączyły z jajkiem i teraz czekamy na pierwsze milosne perypetie

To czekamy razem.. W kupie cieplej..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miewam dziwnaste sny....a dzieciństwo miałam wspaniałe-w sensie rodzice, bo w czasie dorastania miałam rózne dziwne odpały i mega kompleksy...dopiero na studiach mi przeszły..;)

ale sny to miałam zawsze dziwne i pokręcone, a niektóre takie że nic tylko książki i scenariusze pisać..;) czasem sni mi sie że latam(to juz dawno bardzo nie miałam-ale suuuper uczucie), albo że wyyysoko skacze-te akurat sa dosć wkurzające sny,bo sie wkurzam że nie moge w tym śnie iść tylko skaaaacze non stop), czasem sni mi sie orgazm..:P (znaczy sni mi sie os a orgazm mam..;) ), z najgorszych snów to chyba jak uciekam przed czymś-ale te sny juz wiem kiedy mi sie snia-jak mam za duzo na głowie albo próbuje rozwiązać jakaś mega trudna sprawe...

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    To czekamy razem.. W kupie cieplej..

Waldziu pierwszy raz będziemy razem testowac to musi byc cieplej:*

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Normalnie śluz mam tak pikny, że aż muszę Wam o tym powiedzieć :D
    Rozciąga mi się na dobre 10 cm i jest go pełno ;) Dzisiaj mam 10 dc, ale pokusiłam się o zrobienie testu owu i krecha jest taka sama jak wczoraj, czyli owu wciąż się zbliża... Czyha za rogiem :o Ciągle mnie pobolewa w podbrzuszu (między jajnikami), więc chyba faktycznie owu jest bliżej niż dalej...

KlaudyŚ - Ja też miałam nogi w górze :D
    aż się miło czyta takie wiadomości ^_^

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia chyba na prawdę pojechała do męża do pracy hahah bo coś jej długo nie ma

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biszkopt na torta się pieczę... uhu... jestem krok do przodu...

ale dzień totalnie porażkowy jak dla mnie dziś

• Allmita Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Elunia chyba na prawdę pojechała do męża do pracy hahah bo coś jej długo nie ma

no dzałają.. gdzieś między mikroskopami...;)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój dziś do mnie mówi że trzeba się przyłożyć w tym cyklu i nawet codziennie serduszkować żeby się w końcu udało hahahah
    chyba się przejął bo mu nagadałam że to może on już zaniemógł... plemniory stare,słabe hahaha

‹‹ 1015 1016 1017 1018 1019 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ