Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Elunia jeszcze jedno... mam do Ciebie sprawę... pokazywałam mojej siostrze te serduszka co Ci mąż wyłał... i czy ja mogę Ciebie prosić o oryginał tego zdjęcia ? hahah moja siostra ładnie prosi
i najlepiej z opisem jakie to były komórki hahah
wiem to głupie ale ona ma hopla na punkcie takich rzeczy....
byłabym wdzięczna
Wieczorem albo jutro rano bo ma wolne popytam. Już raz mi mowił co to jest ale nie pamiętam.
Obiad robiłam to zniknęłam. Tak, są dwa pęcherzyki:) Ja mam dość często owulacje 2 razy w miesiącu:) Tylko pierwszy raz będzie z tego samego jajnika. -
Elunia wrote:Wieczorem albo jutro rano bo ma wolne popytam. Już raz mi mowił co to jest ale nie pamiętam.
Obiad robiłam to zniknęłam. Tak, są dwa pęcherzyki:) Ja mam dość często owulacje 2 razy w miesiącu:) Tylko pierwszy raz będzie z tego samego jajnika.
Apel czytałaś?? He he
Doktorek mówił że to różne komórki rakowe..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 15:19
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyGaduaaa, po koleji:
Oryginał masz na stronie: http://ihearthisto.com/page/2
A serduszka kolejno są w:
1. W trzustce
2. z wymazu cytologicznego
3. W pęcherzyka tarczycy
4. W kanale odbytu
5. W węźle chłonnym
6. W ślinianki przyusznej
7. W okrężnicy krypty
8. W oskrzeliki
9. W raku płucaGaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Gaduaaa, po koleji:
Oryginał masz na stronie: http://ihearthisto.com/page/2
A serduszka kolejno są w:
1. W trzustce
2. z wymazu cytologicznego
3. W pęcherzyka tarczycy
4. W kanale odbytu
5. W węźle chłonnym
6. W ślinianki przyusznej
7. W okrężnicy krypty
8. W oskrzeliki
9. W raku płuca
trzeba wspierać młodzież w zainteresowaniachFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Ja właśnie kawkę skończyłam także też trochę poczekam. Jak coś to się pochwal czy coś wyszło
u mnie wczoraj była ledwo widczona więc pewnie dziś dużej różnicy nie będzie ale ja mam 11dc.. a owu gdzieś za 3 dni powinna być ...
a u Ciebie jak to wygląda?FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Ty też
u mnie wczoraj była ledwo widczona więc pewnie dziś dużej różnicy nie będzie ale ja mam 11dc.. a owu gdzieś za 3 dni powinna być ...
a u Ciebie jak to wygląda?3500 g 54 cm