Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Wczoraj przejrzałam pół Internetu na temat opini i Niepokalanku (costangusie). Większość osób chwali, że pomógł i dzięki niemu udało się zajasc w ciaze. Ale niestety były też opinie o tym, że rozlegulowal cykle i źle wpłynął na samopoczucie (mdłości, bóle glowy).
Mi się wydaje, ze musisz sama po sobie zobaczyć. Jak się będziesz źle czuła to chyba lepiej odstawić.
Ja podobni- sporo o tym środku przeczytałam, ale z tego co widziałam, to nie ma sensu rzucac go tak szybko, tylko ze 2 cykle brac, żeby zobaczyć efekty. /zobaczymy jak będzie- mam nadzieję, że nie zablokuje mi owulacji - dla pewności jakby się miała przesuwać robię od dziś testy owulacyjne, żeby nie przegapić.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Co do castagnusa, to to się generalnie powinno brać 90 dni, miesiąc przerwy i znowu jazda 90 dni, żeby przyniosło oczekiwane skutki, więc lepiej się uzbroić w cierpliwość.
Robiłam kilka podejść, ale nigdy się nie udawało dotrwać do końca kuracji, ale nawet po 2 opakowaniach już coś się zaczynało dziać.
-
Kasia1987 wrote:Ja podobni- sporo o tym środku przeczytałam, ale z tego co widziałam, to nie ma sensu rzucac go tak szybko, tylko ze 2 cykle brac, żeby zobaczyć efekty. /zobaczymy jak będzie- mam nadzieję, że nie zablokuje mi owulacji - dla pewności jakby się miała przesuwać robię od dziś testy owulacyjne, żeby nie przegapić.
Na mnie mój niepokalanek czeka grzecznie w szafce. Miałam brać od nowego cyklu, ale trochę kusi mnie żeby od jutra zacząć.
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Nats ja zapomniałam w pracy i biorę od 8 dc.
Czytałam, że to nie ma takiego znaczenia kiedy zaczniesz, więc jak chcesz to bierz ze mną i dzielimy się wrażeniami33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia1987 wrote:Nats ja zapomniałam w pracy i biorę od 8 dc.
Czytałam, że to nie ma takiego znaczenia kiedy zaczniesz, więc jak chcesz to bierz ze mną i dzielimy się wrażeniami
Edit : słyszałam, że się rano powinno brać, ale nie wiem czy to takie duże znaczenie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 18:28
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Kasia a ten niepokalanek kazał ci brać lekarz czy się tak wspomagasz?
Sama zaczęłam brać- to jeden z nielicznych środków, które praktycznie nie mają skutków ubocznych, a same plusy na cykl. Zaczęłam brać, zeby trochę skrócił mi cykle (ponoć to robi a ja miałam długaśne), stymulował owulkę... no i mam potwornie bolesne miesiączki, a on też na to dobry. No i opinie kobiet... większość zachodziła przy 2 opakowaniu... Skusiłam się.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Sama zaczęłam brać- to jeden z nielicznych środków, które praktycznie nie mają skutków ubocznych, a same plusy na cykl. Zaczęłam brać, zeby trochę skrócił mi cykle (ponoć to robi a ja miałam długaśne), stymulował owulkę... no i mam potwornie bolesne miesiączki, a on też na to dobry. No i opinie kobiet... większość zachodziła przy 2 opakowaniu... Skusiłam się.
A jak się zwie ten lek? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlmanah wrote:Swoją drogą, to nieźle tu smarujecie te posty, czytałam wszystkie po kolei od 16:00 i cały czas miałam 2 strony do tyłu.
Co nie? Ja ostatnio tu zaglądałam to strona byłą 1016 a teraz jest o 10 dalej masakra wariatki
Witam nową przybyłą -
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Ja mam ten:
http://www.castagnus.pl/
w aptece zapłaciłam wczoraj jakoś 22 zł
Ale ogólnie chodzi o wyciąg z niepokalanka pospolitego czy coś takiego
Wow, 22? 2 lata temu były po 11,5Co za ździerusy...