Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Dziewczynki ja się na tym zupełnie nie znam, ale wydaje mi się, że wszystko jest w normie w tych wynikach? W sensie, podają przedział który jest normalny...hym
dla każdego wieku kobiety jest inna norma... kobiety starające się, kobiety w wieku rozrodczym mają inną norme... to jest od 1.0 do 1.5 TSH...
a FT-eki przelicza się na % gdyż czym bliżej 50%.... i czym wyżej 50% tym lepiej... FT3 tutaj u Judi jest piękne... FT4 już nie...
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyDoooobra... ja Sobie poczekam do wizyty u Gina i Sobie z nią na temat wspomagaczy podyskutuję. Póki co łykam to Pregna Plus.
Mam nadzieję że w końcu trafię na tą "jedyną" u której zostane bo nie mam szczęścia do lekarzy... Każdy daje leki na "pałe"... albo mają olewkowaty stosunek... albo rzeźnicy
U mnie jest jeszcze problem z nawracającymi infekcjami bakteryjnymi. W zasadzie cały czas je prawie mam -
KlaudyŚ wrote:Ja polecam brac suplementy elevit pronatal akurat zakupilam na probe u mnie w aptece za 50 zl 30tabl.
Ale na internecie w aptece znalazlam za 89,99+9,99 zl za przesylke 100 tabletek
Nie ma w nich jodu więc idealnie nadaje sie dla kobiet ktore podwyzszone tsh maja
Też polecamMi je gin poleciła
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Judi22 wrote:Eutohyrox brałam a teraz nie biorę bo mi endo kazała odrzucić i zapisała jodid 100
A ft 3 jest dobre czy nie bardzo.
Aż się popłakałam tak mi smutno
to ta endokrynolog co Ci kazała czekać.... i odstawiła euthyrox...
masz teraz dowód na to że jest głupia...
i szybko zmień endokrynologa zanim Cię zapędzi w kozi róg z którego ciężko będzie Ci wyjść....
niestety są endokrynolodzy i endokrynlodzy...
przykro mi ze trafiłaś dupnie...
radzę zrobić przeciwciała i szybko iść z tymi wynikami i przeciwciałami do innego endokrynologaFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Duśka;) wrote:Też polecam
Mi je gin poleciła
Zobaczymy co mi gin powie jak pojde do niej po kwas foliowy bo konczy mi sie ten co mam ,a sama nie kupie bo jest na recepteWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 18:50
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:aha no to ja już z Tobą o tym pisałam..
to ta endokrynolog co Ci kazała czekać.... i odstawiła euthyrox...
masz teraz dowód na to że jest głupia...
i szybko zmień endokrynologa zanim Cię zapędzi w kozi róg z którego ciężko będzie Ci wyjść....
niestety są endokrynolodzy i endokrynlodzy...
przykro mi ze trafiłaś dupnie...
radzę zrobić przeciwciała i szybko iść z tymi wynikami i przeciwciałami do innego endokrynologa -
KlaudyŚ wrote:Ja poki co 3 zazylam ale czuje sie po nich super:)
Zobaczymy co mi gin powie jak pojde do niej po kwas foliowy bo konczy mi sie ten co mam ,a sama nie kupie bo jest na recepte
Kwas foliowy na receptę? Gdzie takie cuda?Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:http://m.ceneo.pl/4774019
Tu znalazlam:)
muszę poszukać albo w Irlandii... albo znaleźć apteke z wysyłką... albo zamówić i poczekać aż ktoś będzie jechał do Irl i mi przywiezie..
wiem.. wujek leci 22 kwietnia....
moze zamówię coś na allegro w jakiejś promocji ?FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Ja poki co 3 zazylam ale czuje sie po nich super:)
Zobaczymy co mi gin powie jak pojde do niej po kwas foliowy bo konczy mi sie ten co mam ,a sama nie kupie bo jest na recepte
Mi powiedziała babka w aptece żeby przy elevit nie brać dodatkowo kwasu bo w nim jest już maksymalna dawka dla kobiet w ciążyWiec dowiedz się czy napewno można go łączyć z innym kwasem foliowym
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Gaduaaa wrote:kurde ale ja w Irlandii to jak.... hmm
muszę poszukać albo w Irlandii... albo znaleźć apteke z wysyłką... albo zamówić i poczekać aż ktoś będzie jechał do Irl i mi przywiezie..
wiem.. wujek leci 22 kwietnia....
moze zamówię coś na allegro w jakiejś promocji ?
Tam pod pierwszym masz z wysylka za granice -
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Zołza jak długo się staracie? Sorki bo może pisałaś już a mi się wracać tyle stron nie chce
Hmm moze nie nazwałabym tego staraniem się... bo nie patrzyłam na dni płodne itd... ale gdzieś ponad rok.
Teraz postanowiłam się zabrać za to poważnie. Więc można powiedzieć że staramy się od tego miesiąca... tsh mam ok. Zobaczymy jak przez 3 miechy przy testach.. mierzeniu temp.. śluzu nie pyknie będziem myśleć bo narazie to trzeba podziałać i zobaczyć efektyKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Życzę wam dziewczyny Powodzenia bo u mnie już iskierka nadzieji zgasła. Cykl zapewne stracony Eh
przy takich wynikach
Ej no główka do góry nie smutaj przytulamnajważniejsze żę teraz już wiesz co i jak i zaczniesz działać w tym kierunku. Będzie dobrze
Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny