Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja dzisiaj z doskoku...
Kasia - nie wydaje mi sie, ze przez te 3 dni tak na ciebie ziolko zadzialalo. Moze to autosugestia? A moze masz tak jak ja, ze boisz sie, ze sie znowu nie uda??? Posluchaj slonce, jestes przed owu, owu bedzie, jeszcze masz chwile czasu, rob testy i w koncu wykryjesz miss owulacje! Mi sie przesunela owu do przodu o kilka dni, moze u ciebie bedzie pozniej? w kazdym badz razie testuj codziennie..
Caro - przykro mi. Czy tsh moze tak skakac? raz tak, raz srak?zrob jeszcze raz badania.. tule
Judi - przegladalam dzisiaj moje wyniki z grudnia - mialam tsh 5.64 - ale wywalczylam sobie miejsce u super endokrynologa ( do takiego co nie ma sie szans dostac - terroryzowalam) - i dostalam euthyrox - bardzo szybko mi zbil tsh. Ale z takim wysokim tsh tez mozna zajsc w ciaze! ja zaszlam z tsh ponad piec..poronilam..ale moze gdybym miala wtedy euthyrox to kto wie??? Zmien lekarza, koniecznie, bo ten to chyba bubel. Ja bralabym dalej euthyrox - i to euthyrox 50. Zamiast teraz sie zalamywac i plakac to sorry kochana ale spinasz pupe i szukasz dobrych endokrynologow!!!!
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:Hmm moze nie nazwałabym tego staraniem się... bo nie patrzyłam na dni płodne itd... ale gdzieś ponad rok.
Teraz postanowiłam się zabrać za to poważnie. Więc można powiedzieć że staramy się od tego miesiąca... tsh mam ok. Zobaczymy jak przez 3 miechy przy testach.. mierzeniu temp.. śluzu nie pyknie będziem myśleć bo narazie to trzeba podziałać i zobaczyć efekty
A kiedy zaczynasz? Znaczy kiedy @ u Ciebie nadjeżdża?i ilu dniowe cykle masz?
-
nick nieaktualnyanna123 wrote:Czesc dziewczyny,jak tam przed weekendem ? Ja dopiero nie dawno sie obudzilam po 2,5h drzemce po pracy padnieta bylam
Hejo Annau nas jak widać cały czas do przodu
tematy się nie kończą. To jak odpoczęłaś to dołączasz na dłużej myślę?
-
nick nieaktualny@ mi się skończyła 27 marca.. Następna przewidziana na 18 kwietnia. Wcześniej miałam tak 27-28 teraz i 30... Od dwóch miechów mam tak że jak mam np. na 18 to dostaje 2 dni później...
Może przez Pregne... Zaraz po @ zaczełam mierzyć temp.. i robić testy owulacyjne... dziś będę ( właśnie idę
) śluz oblukać ... Także tak naprawdę ja dopiero zaczynam przygodę
-
nick nieaktualnyGaduaaa - specu od tarczycy...jezeli ja mam procentowe wartosci jakos 80% i 60% to jest ok? czy jest za duzo?
Dziewczyny mozecie spojrzec na moj wykres i powiedziec kiedy byla owulacja wedlug was? OF twierdzi, ze 11dc... a na innej stronie program wyliczyl mi 12-13...czyli dupa...nie sadze, ze zolnierzyki tyle wytrzymaja bo 12-13 nie mialam sluzu albo taki lepki... ta temeratura to rosnie jak slimak.....nastepnym razem bede tez dwa dni po tescie owu
no nic ...
wszystkie przed owu i w trakcie - do dzielaaa!!! do ataku!!!!! ujezdzac mezow i nogi w gore!!!!!!i codziennie!!!
aa i witam nowa kolezanke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:Gaduaaa - specu od tarczycy...jezeli ja mam procentowe wartosci jakos 80% i 60% to jest ok? czy jest za duzo?
Dziewczyny mozecie spojrzec na moj wykres i powiedziec kiedy byla owulacja wedlug was? OF twierdzi, ze 11dc... a na innej stronie program wyliczyl mi 12-13...czyli dupa...nie sadze, ze zolnierzyki tyle wytrzymaja bo 12-13 nie mialam sluzu albo taki lepki... ta temeratura to rosnie jak slimak.....nastepnym razem bede tez dwa dni po tescie owu
no nic ...
wszystkie przed owu i w trakcie - do dzielaaa!!! do ataku!!!!! ujezdzac mezow i nogi w gore!!!!!!i codziennie!!!
aa i witam nowa kolezanke
A dzień dobry dzień dobry
Boże jak tu miło
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
szuflada wrote:zołza, ale uprzedzam, picie tego gluta to ciężki kawałek chleba haha
Nie prawda.. Jak się go wymiesza na początku z sokiem koncentratem smakuje jak kisiel i nie przypomina tego co odpycha..rozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:@ mi się skończyła 27 marca.. Następna przewidziana na 18 kwietnia. Wcześniej miałam tak 27-28 teraz i 30... Od dwóch miechów mam tak że jak mam np. na 18 to dostaje 2 dni później...
Może przez Pregne... Zaraz po @ zaczełam mierzyć temp.. i robić testy owulacyjne... dziś będę ( właśnie idę
) śluz oblukać ... Także tak naprawdę ja dopiero zaczynam przygodę
To świetna sprawa z tą tempką ja się zapewne powtarzam już ale jak większość jestem uzależniona od mierzeniaczyli następny cykl będziesz prowadziła wykresik rozumiem, nie chciałaś od razu teraz prowadzić wykresu? bo skoro mierzysz i wgl to mogłabyś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny