Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:Kolo 17 bo do tesciowej jade rano i wroce pewnie kolo 16 to akurat bedzie na 17.
Gizmo co tak ucichlas nam
To ja pewnie kawałek później chyba że wcześniej od teściów wyjdę.. Znowu o suchym pysku.. He he31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
KlaudyŚ wrote:Jak mi pecherz nie pusci to zaczekam na ciebie
Spoko. To jak coś to w niedzielę umówimy się na konkretną godzinę.. I będzie git.
Ale testy niech będą lepsze.. Np te z Rossmanna teraz znów są w promocji..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 00:20
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Apropo szczęścia, stwierdziłam że chyba nie będę jednak testować 12, bo miesiąc temu przyniósł mi pecha i chociaż test pokazał blade dwie kreseczki to i tak @ przyszła. Więc poproszę mnie przepisać na inny termin. Obojętne mi na jaki. Możecie wybrać za mnie. Może będzie bardziej szczęśliwy
-
Margaretka89 wrote:Apropo szczęścia, stwierdziłam że chyba nie będę jednak testować 12, bo miesiąc temu przyniósł mi pecha i chociaż test pokazał blade dwie kreseczki to i tak @ przyszła. Więc poproszę mnie przepisać na inny termin. Obojętne mi na jaki. Możecie wybrać za mnie. Może będzie bardziej szczęśliwy
To dla ciebie specjalny termin 13 i aby byl szczesliwy dla ciebieMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:A która tak ci mniej więcej pasuje zeby sie zgrac z czasem
To zobaczymy bo u mnie się wszystko potrafi szybko zmienić.. Chociaż.. Wiesz.. Pójdę na obiad do nich.. Wcześniej wyjdę i do 17 powinnam być w domu.. Testa mogę se u nich szczelic he he..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.