Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElunia wrote:Ale żeście mi ego podreperowały hohohho na 2 miesiące wystarczy. Dzieki dziewczonka:)_
O spiewaniu do testów nie słyszałam aczkolwiek nie ukrywam że chciałabym to zobaczyć
Nogi były by obsikane ze smiechu hahahahaha
Ok.. jutro relacja live - spiewanie przez sikanie :pElunia lubi tę wiadomość
-
No wiec rozowyflamingu fajnie by było jak by to jednak zagniezdzenie ale dziwny kolor ma :d
Anula niestety papier juz pewnie pozegnal sie ze swoim zywotem
Judi tak robilam ale negatywny wyszedl pokazuje zdj
Ale dziewczyny to bylo dobre robie test gatki ubralam a tu taki pierd :d siadam na kibelku a tu kropka mala se mysle skad ona sie tu wziela. Podcieram patrze a tu taka plama tego sluzu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7f0d2d7b605.jpgrozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:hahaha wyobrazilam sobie Klaudys jak grzebie w WC, zeby zrobic zdjecie specjalnie dla Ciebie
Ja kutwa kiedyś w kiblu grzebać musiałam bo tel mi wpadł...
rozowyflaming, Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:No wiec rozowyflamingu fajnie by było jak by to jednak zagniezdzenie ale dziwny kolor ma :d
Anula niestety papier juz pewnie pozegnal sie ze swoim zywotem
Judi tak robilam ale negatywny wyszedl pokazuje zdj
Ale dziewczyny to bylo dobre robie test gatki ubralam a tu taki pierd :d siadam na kibelku a tu kropka mala se mysle skad ona sie tu wziela. Podcieram patrze a tu taka plama tego sluzu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7f0d2d7b605.jpg
dziewczyny nie moge z was dzisiaj !!!!!!!!!! hahahahah placze ze smiechu po kazdym waszym tekscie!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:Elunia a estradiol i lh i fsh tylko na poczatku cyklu? bo ostatni porzadny przeglad hormonow mialam w grudniu
moze powtorze.. tylko nie wiem kiedy jaki hormon
Mi lekarz kazał przyjść pomiędzy 2-3 dniem cyklu ale że akurat weekend był to nie wyszło.i byłam 4dc. Ale w necie wyczytałam że generalnie pomiędzy 2 a 5 dc się robi.rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Margaretka jak jestes styrana to idealnie!!!!! idz szybko na solarium skocz, poloz pod lozkiem skore z barana, wypij troszke miodu i dosiadaj meza
hehehehe nie mogę leje
Solarki mi nie trzeba bo słonko na ogrodzie mnie wygrzałoSkóry nie mam, ale zaraz jakiego zwierza upoluje
Miodu chyba jeszcze troszki mam
Tylko mąż też padnięty więc chyba nic z tego
rozowyflaming, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny