Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElunia wrote:Kurde mam jutro po 12:00 do odbioru wyniki hormonów i trochę stres mnie zaczyna dopadać.
Zrobiłam TSH, F4, Estradiol, FSH, LH i Prolaktyne. I jakoś ma przeczucie kiepskie że nic tam w normie nie będzie..
sranie w banie kochanie
wiec plan jest taki
wyniki beda przezajebiste i w tym cyklu doktorek wstrzeli ci armie zolnierzykow i bedziesz w ciazy
zrozumiane?
-
Elunia, po pierwsze jesteś piękna
a piękne dziewczynki nie mają powodów do zmartwień!
po drugie na pewno wszystko będzie super- a jak nie będzie, to super, że sie dowiesz co jest nie tak i to szybciutko naprawisz!! nic tylko sie cieszyć
trzymam za Ciebie mocno kciuki tak czy siakrozowyflaming lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:A może by sie tak dla odmiany wyspać dzisiaj dziewczyny? Mam ambitny plan położyć sie o 22..i tak juz z miesiąc mi nie wychodzi a potem w pracy jak zombie przejechane walcem drogowym wyglądam...
rozowyflaming lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Hehehehe czytam Was dziewczyny i czytam i już nie mogę ze śmiechu wytrzymać
Istne wariatki
Nie mam siły dzisiaj pisać bo styrana z ogrodu wróciłam, ale tak tu zabawnie że nie mogłam się powstrzymać
Margaretka jak jestes styrana to idealnie!!!!! idz szybko na solarium skocz, poloz pod lozkiem skore z barana, wypij troszke miodu i dosiadaj mezaMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny