Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA może by sie tak dla odmiany wyspać dzisiaj dziewczyny? Mam ambitny plan położyć sie o 22..i tak juz z miesiąc mi nie wychodzi a potem w pracy jak zombie przejechane walcem drogowym wyglądam...
Karolina2787, rozowyflaming, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak myśle o tym nasłonecznieniu. Może i ma to racje bytu bo same zobaczcie ze często sie mówi ze znajomi sie starali niewiadomo ile i dopiero jak sie "odstresowali" na urlopie to im wyszło. Może to właśnie o dużo słoneczka i vit D chodzi a nie wcale o "odstresowanie"
Hmmn myśl godna przeanalizowaniaKasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Elunia ale czytalas ze niedobrze zeby baba byla wypoczeta! :p
Jakby zajechanie robotą i pracoholizm miały wpływ na płodnośc to sumując ze z moim chłopem razem pracujemy około 700 h!!!! miesięcznie..to juz przedszkole powinnismy mieć.. -
nick nieaktualnyA nie wiecie czy skóra z osła też się nada bo tylko taką mam a zastanawiam się czy jej nie posłać ale żeby dzieci lewe nie wyszły w razie czego pytam a seks w solarium się zaliczy bo to też nasłonecznienie w prawdzie sztuczne ale jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 20:33
Elunia, rozowyflaming, poziomka12, Allmita lubią tę wiadomość
-
Elunia wrote:Jakby zajechanie robotą i pracoholizm miały wpływ na płodnośc to sumując ze z moim chłopem razem pracujemy około 700 h!!!! miesięcznie..to juz przedszkole powinnismy mieć..
Do zajechania jeden krokA tak serio to idąc Twoim tokiem rozumowania to w sumie masz rację... Hmmm
-
Zołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9c3b394cf7f.jpg
Godz.20:00 1 slabizna...
Zobaczymy jutro rano...
a tak serio, może za krótko trzymasz w moczu czy coś?Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:naprawde bardzo licha ta kontrolna, jesteś pewna że wszystko dobrze robisz? może Ty kochana sikac nie umiesz
a tak serio, może za krótko trzymasz w moczu czy coś?
Z tym sikaniem szuflada to pojechałaśHa ha
szuflada lubi tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:I niech zamiesza wiedźma
myślę że w tym szaleństwie jest jakaś metoda, te rady sa chyba dosyć stare i dzisiaj istnieją na nie już jakieś logiczne medyczne wytłumaczeniaktóre my znając życie już znamy
i wiemy co jest prawdą a co nie
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny