Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale wiecie co.. Nie gra mi to co dałam na poprzedniej stronie.. Tissaia nie jest 4 tygodnie po zapłodnieniu tylko ze 2 nie więcej a jej test wyszedł.. I co teraz?? Można se to między bajki wrzucić??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Powiem Wam coś.. W sobotę kupiłam te testy ovu w Rossmannie.. I robiłam przez 4 kolejne dni.. Jeden zostawiłam na niedzielę.. I te 4 wyszły mi z dwiema kreskami ale ta druga bledsza... A ten jeden czeka na niedzielę..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Powiem Wam coś.. W sobotę kupiłam te testy ovu w Rossmannie.. I robiłam przez 4 kolejne dni.. Jeden zostawiłam na niedzielę.. I te 4 wyszły mi z dwiema kreskami ale ta druga bledsza... A ten jeden czeka na niedzielę..
Waldziu może to jakiś znak
komuś to sprawdziło się przy wczesnym stadium ciąży.
Ja się troszkę cykam ale dam radę
Póki co to u mnie niby jak by ciągło a bolało takie dziwne uczucie a wtedy co temp. mi spadła i po południu przysneło mi sie to zdawało mi się jak by mnie ktoś złapał za biodro i ścisnął koszmar,ale nie powiem czy to się działo podczas snu i mi się przysneło czy rzeczywiście coś się usadowiło -
KlaudyŚ wrote:Waldziu może to jakiś znak
komuś to sprawdziło się przy wczesnym stadium ciąży.
Ja się troszkę cykam ale dam radę
Póki co to u mnie niby jak by ciągło a bolało takie dziwne uczucie a wtedy co temp. mi spadła i po południu przysneło mi sie to zdawało mi się jak by mnie ktoś złapał za biodro i ścisnął koszmar,ale nie powiem czy to się działo podczas snu i mi się przysneło czy rzeczywiście coś się usadowiło
W poprzednim cyklu też wyszedł.. Ale nie nastawiam się na nic.. Staram się przynajmniej.rozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny