Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po drzemce juz drugi dzień tak mnie spanie zmuliło a po sobie czułam że nie jestem śpiąca .
Teraz z moim jedziemy do mcdonalda na lody ochota straszna mnie wzięła
Witamy nową koleżankę,napisze to co pisze kazdej nowej staraczce ktora dolaczyla do nas witają w rodzinie tu każdy cie zrozumie i pomoże. Musialam to powtórzyć gdyz to sama prawdaZołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Ja po drzemce juz drugi dzień tak mnie spanie zmuliło a po sobie czułam że nie jestem śpiąca .
Teraz z moim jedziemy do mcdonalda na lody ochota straszna mnie wzięła
Witamy nową koleżankę,napisze to co pisze kazdej nowej staraczce ktora dolaczyla do nas witają w rodzinie tu każdy cie zrozumie i pomoże. Musialam to powtórzyć gdyz to sama prawda
Piknie napisane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:
kurczę, na następny cykl kupuję z rossmana a tak na porównanie.
ostatnio była promocja chyba że 15,99.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Aaa, takie cuś... Mi z kolei OF poprzesuwał @ teoretycznie miałaby przyjść 20 kwietnia, a zmienił na 14 kwietnia.
Nie wiem dlaczego mi tak wszystko zmienia sam od sia
Anula - OF wyznaczyl ci owu chyba na 11dc i od tego momentu pewnie policzyl 11-13 dni fazy lutealnej i wyznaczyl nowy termin @
EDIT: sorry na 9dc - kurde tak szybko? ja obstawiam u ciebie owu miedzy 12-13dc..wiec pewnie termin @ jeszcze przesunie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 17:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ja też niestety nie załapałam się z testami na żaden plusik
Anula może jeszcze się zmieni hehe rzeczywiście to dziwne...Pierwszy raz z czymś takim się spotykam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Anula - OF wyznaczyl ci owu chyba na 11dc i od tego momentu pewnie policzyl 11-13 dni fazy lutealnej i wyznaczyl nowy termin @
EDIT: sorry na 9dc - kurde tak szybko? ja obstawiam u ciebie owu miedzy 12-13dc..wiec pewnie termin @ jeszcze przesunie..
Jak na razie to OF wyznaczył mi 9 dc jako owulkę, co dla mnie jest sporym zaskoczeniem, bo zaznaczyłam na swoim wykresie, że w tym dniu miałam śluz kremowy. Dopiero na dzień następny zrobił się rozciągliwy i trwał do 12 dc, co daje łącznie 3 dni śluzu rozciągliwego... Hmm.