Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
rozowyflaming wrote:Nats a jakie masz normalnie cykle? wiesz wszystko jest mozliwe ale ja mam kreske na testach owu zawsze (testowalam wczoraj i dwa dni temu)- taka naprawde dosc wyrazna.. a to nie owulacja..i w zeszlym cyklu w drugiej fazie cyklu tez mialam rozciagliwy a nie bylo owu..
jezeli masz dlugie cykle to moze i owu
wiec rzucaj sie na chlopa
Eee pewnie sobie wkrecam, ale na chłopa się rzucić nie zaszkodzi))
rozowyflaming lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Dziewczyny,
tak czysto teoretycznie czy możliwa jest owulka w 30 dniu cyklu??
Bo nic nie kumam. Teraz zrobiłam test i ledwo widoczna kreseczka.
A przy siusianiu było tyle śluzu rozciągliwego jak nigdy.
No i dzisiaj tempka mi poszła do góry.
Dziwny twór ze mnie chyba...Nats lubi tę wiadomość
-
Siemanko babeczki..
Widzę że na tapecie sluz gluty i testy.. Już gluta nie piję.. Teraz ziółka.. Tylko do kiedy je pić?? Te na 2 fazę..
Kutwa.. W niedzielę zamówiłam testy ciążowe na allegroszu poleconym priorytetem no i firma gwarantowała wysyłkę w poniedziałek rano.. Podobno wysłali ale numeru nadania przesyłki nie wysłali.. Dzwonię więc się dowiedzieć jak to jest.. Poszukam i oddzwonię do Pani.. I tak minął wieczór i poranek.. Heh.. Zaufaj tu komuś..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnydziewczyny a mialyscie badany hormon LH? to nie jest drogie i warto zrobic..a ja teraz tak sobie mysle, ze mi on wyszedl dwa razy wysoko ale w normie - moze dlatego mam wiecznie kreske?
mozna go badac w kazdym dc
EDIT: ale tak jak Sylwia mowila, ona miala slabe kreski a teraz ma suuuuper groszkawiec kazda z nas ma inny poziom LH..a jak ktos ma za malo tsh moge oddac
ile chcecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 15:25
-
nick nieaktualnyHej Waldulina! ziolkana druga faze cyklu pij ile sie da! to tylko ziolka no i wzmacniaja progesteron - wiec groszek bedzie mialm ekstra miejscowke na zagniezdzenie
a jak zobaczysz dwie kreski to wtedy moze ziolka na ciaze - jak sa takie?
ale tak mysle, ze progesteron jest i w drugiej fazie i w ciazy potrzebny..to pilabym caly czas..
EDIT: piers do przodu, dzwon i walcz! ochrzan ich!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 15:24
-
rozowyflaming wrote:https://zapodaj.net/fbe3961088b12.jpg.html
mi takie wychodza praktycznie codziennie (ta jest chyba z ok 7dpo)
a takie mam na owu
https://zapodaj.net/92c55f9356e07.jpg.html
naprawde polecam testy owu one step
nie chca sie pokazac zdjeciaFabianCyprian
Tymuś
-
rozowyflaming wrote:Hej Waldulina! ziolkana druga faze cyklu pij ile sie da! to tylko ziolka no i wzmacniaja progesteron - wiec groszek bedzie mialm ekstra miejscowke na zagniezdzenie
a jak zobaczysz dwie kreski to wtedy moze ziolka na ciaze - jak sa takie?
ale tak mysle, ze progesteron jest i w drugiej fazie i w ciazy potrzebny..to pilabym caly czas..
EDIT: piers do przodu, dzwon i walcz! ochrzan ich!
Spoko.. Będę pić ziółka..
Moja puszka pepsi o smaku ziołowym wymiata.. Mówię Wam..
Ze mną się nie zadziera.. Ten Pan już to wie.. Dziad jeden..rozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Gadukaa mam jedno pytanie, kiedy stwierdzono u Ciebie Hashi?
przez staraniami o drugiego synka czy teraz niedawno?
ale podejrzewam że wcześniej to u mnie było tylko nie zdiagnozowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 15:44
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Prąd mi kurde zabrali
akurat wtedy kiedy chciałam na spokojnie se z Wami popisać
Niech już go oddają!
Pisanie na tel. to ni ma to samo
Zgadzam się że pisanie na tel.... to nie to samo.... A teraz jak wróciłam do domu i chcialam przesiąść się na komputer to nie mam Internetu... kurde noi znowu na tel....
-
Właśnie opier....faceta.. Mówi mi że płatność wpłynęła wczoraj i wczoraj zaksięgowana a wysłana dziś rano.. No więc mówię że zamówiłam u niego tylko dlatego że było w aukcji napisane że wysyłka w tym samym dniu.. A ten że wysyłka była szykowana w niedzielę.. Proszę więc o numer przesyłki a ten do mnie że nie ma bo on się tym nie zajmuje... Kutwa... I nie denerwuj się tu człeku.. Niech się koleś wali..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Właśnie opier....faceta.. Mówi mi że płatność wpłynęła wczoraj i wczoraj zaksięgowana a wysłana dziś rano.. No więc mówię że zamówiłam u niego tylko dlatego że było w aukcji napisane że wysyłka w tym samym dniu.. A ten że wysyłka była szykowana w niedzielę.. Proszę więc o numer przesyłki a ten do mnie że nie ma bo on się tym nie zajmuje... Kutwa... I nie denerwuj się tu człeku.. Niech się koleś wali..
Daj adres do dziada. Naslemy na niego Gang JajnikówWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Właśnie opier....faceta.. Mówi mi że płatność wpłynęła wczoraj i wczoraj zaksięgowana a wysłana dziś rano.. No więc mówię że zamówiłam u niego tylko dlatego że było w aukcji napisane że wysyłka w tym samym dniu.. A ten że wysyłka była szykowana w niedzielę.. Proszę więc o numer przesyłki a ten do mnie że nie ma bo on się tym nie zajmuje... Kutwa... I nie denerwuj się tu człeku.. Niech się koleś wali..
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś