Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:Anula strasznie jeszcze jak byl by wiatr to by tej temeratury tak nie czuc bylo . a tu ani nie po szumi.
A uwas jak tam dziewczyny?Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja się trochę zaczynam niepokoić o tą moją owulkę...
10 dc miałam mocniejszą kreskę na teście niż dziś. Dzisiaj robiłam o godz 9:30 i teraz o 14 i jest meeeega blada, cień cienia. 2 dni temu była trochę wyraźniejsza...
Śluzu do tej pory nie miałam płodnego- jakiś mały kawalątek dziś rano, ale teraz nic (poza tym to było po serduszkowaniu, wiec się nie liczy)/
Nie miałam na razie skoku temp.
Zerknijcie, bo się martwię.
Mam nadzieję, że owulacja wciąż przede mną???
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Gaduaaa wrote:mmmm a ja zanotowałam znowu taki piękny śluz jak białko jajka ! ... na teście owu jest druga kreska ale znowu bardzo słaba..chyba coś jednak z nimi nie tak
Zdecydowanie ufaj śluzowi, a nie testom...
Gaduaaa lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
tak naprawdę to nigdy nic nie wiadomo na pewno, najlepiej serduszkować co drugi dzień i już
skoro masz dziś taki śluz ( a z tego co pamiętam wczoraj Twój usnął?) to do roboty!
trzymam kciukasyPierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Kasia1987 wrote:Dziewczyny ja się trochę zaczynam niepokoić o tą moją owulkę...
10 dc miałam mocniejszą kreskę na teście niż dziś. Dzisiaj robiłam o godz 9:30 i teraz o 14 i jest meeeega blada, cień cienia. 2 dni temu była trochę wyraźniejsza...
Śluzu do tej pory nie miałam płodnego- jakiś mały kawalątek dziś rano, ale teraz nic (poza tym to było po serduszkowaniu, wiec się nie liczy)/
Mi się wydaje, że jeszcze owulki nie było. Spokojnie zrób jutro jeszcze teścior i obserwuj śluz. Temperatura też na razie w miejscu, ale na pewno się ruszy
I wyluzuj trochę3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Kasia, no właśnie. Sluzowi ufaj
Jak mojemu śluzowi mam ufać, to stwierdzam, że go ni ma
Było rano jakieś takie fajne, nadzieje mi zrobiło, a teraz sucho, trochę lepkiego.
Dobra dobra, już się uspokajam33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia1987 wrote:Dziewczyny ja się trochę zaczynam niepokoić o tą moją owulkę...
FabianCyprian
Tymuś