Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Anula ja poważnie zesrana jestem, czy mam ich w sobie dość... Panicznie boję się przegapienia owulacji:/ Brałabym go i po 10 razy dziennie... Ale wiem, że sensu to żadnego nie ma..
Cholercia, nie wiem czy wytrzymam taką niepewność co 2 dni...
Kochana, przecia plemniory żyją w Nas i 3 dni, więc spoko nie stresuj się takPoza tym jak używasz tego żelu co odzywia plemniki to tym bardziej nie masz się czym martwić, bo mają się dobrze u Ciebie
Jak dla mnie serduszka co 2 dzień są mile widziane
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Anula - postaram się w tym cyklu wyluzować z tym i faktycznie tego spróbować. Pewnie będzie mi ciężko, ale będę walczyć o spokój i cierpliwość...
Nats- ale Ci temp skoczyła kobieto!33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Anula - postaram się w tym cyklu wyluzować z tym i faktycznie tego spróbować. Pewnie będzie mi ciężko, ale będę walczyć o spokój i cierpliwość...
Nats- ale Ci temp skoczyła kobieto!3500 g 54 cm -
Kasia1987 wrote:Anula - postaram się w tym cyklu wyluzować z tym i faktycznie tego spróbować. Pewnie będzie mi ciężko, ale będę walczyć o spokój i cierpliwość...
Nats- ale Ci temp skoczyła kobieto!
Kasiu, nie żebym Cię straszyła, ale czym bardziej będziesz na siebie naciskać tym bardziej nic z tego nie będzie. Wiesz, że psychika jest najważniejszaPodejdź do tego z luzem, ja w tym cyklu starałam się wyluzować i nie stresować się tym, czy te plemniory doszły, czy nie... A może serduszkowanie każdego dnia, albo co 2,3 dzień? Trafimy w owu, a może już jest po owulce? Robiliśmy to kiedy chcieliśmy
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Kasiu, nie żebym Cię straszyła, ale czym bardziej będziesz na siebie naciskać tym bardziej nic z tego nie będzie. Wiesz, że psychika jest najważniejsza
Podejdź do tego z luzem, ja w tym cyklu starałam się wyluzować i nie stresować się tym, czy te plemniory doszły, czy nie... A może serduszkowanie każdego dnia, albo co 2,3 dzień? Trafimy w owu, a może już jest po owulce? Robiliśmy to kiedy chcieliśmy
Nie naciskam, ja to bym się mogła tegesować ciągle
Ale szkoda mi, żeby się chłop wystrzelał nie
Przyznaję się tylko do tego, że nie umiem zupełnie myślenia o staraniach wyłączyć...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia, Anula ma rację
Nie ma co się tak bardzo tym przejmować. Nawet po wykresach widać, ze jedne zaciazaja robiąc to codziennie A inne co 2, a nawet 3 dni.
Róbcie to jak macie ochotę! ☺ zolnierzyki i tak sobie jakoś poradzaKasia1987 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats, dobrze mówi. Ja w tym cyklu przegapiłem dzień owulacji. I się udało jednak. Kasia musisz się uspokoić wewnętrznie. Ja wiem ze to się łatwo mówi. Mi się udało odpuścić i nie srac ogniem w tym cyklu
no i chyba to najbardziej pomogło.
Kasia1987, kozamonia, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
mój pierwszy test owulacyjny za mną, negatywny
. dziewczyny doradźcie. OF mi pokazuje ze "mozliwy termin wystąpienia owu" zaczyna sie dopiero pojutrze i trwa kilka dni. robić test owu jutro? czy dać sobie spokój i dopiero pojutrze?
Tissaia lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:mój pierwszy test owulacyjny za mną, negatywny
. dziewczyny doradźcie. OF mi pokazuje ze "mozliwy termin wystąpienia owu" zaczyna sie dopiero pojutrze i trwa kilka dni. robić test owu jutro? czy dać sobie spokój i dopiero pojutrze?
Rób codziennie, będziesz umiała zaobserwować jak się krecha zmienia, jak ciemnieje itd., zawsze można czegoś ciekawego się dowiedzieć. I będziesz spokojna, że nie przegapisz.
Ja robiłam o 9:30 i miałam mega bladą krechę- planuję przed wyjściem do domu zrobić, czyli przed 16 jeszcze raz, i nie będę pić przed tyle co rano...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia1987 wrote:Patka a nie za szybko?
Może nie wykazać, nawet jeśli Wam się udało..
stanowczo za szybko....przecież to bedzie 2 dni po owu tylko...nie zdąży nawet się zagnieździć wirusek....bez sensu ten testTissaia lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny