Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!
U mnie dzisiaj wyznaczyło owu w końcu na sobotę 02. tak jak sądziłam.Chociaż tyle. Ciekawe tylko na ile można w to wierzyć. W każdym razie obiecałam to sobie w tym cyklu totalnie odpuszczam. Co ma być to będzie. Jeśli @ nie przyjdzie tydzień po terminie to wtedy dziabnę jakiś teścior a wcześniej nie ma opcji. Jak zaszłam w pierwszą ciążę to 13 dni po terminie @ zrobiłam!
I wytrzymałam.
A i tak nie wierzyłam aż do lekarza nie dotarłam
Więc teraz nie ma co, nie chcę znowu tydzień przed @ już świrować.
Btw, pozdrawiam wszystkie i miłego dniaanna123, Tissaia, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja już w pracy i piję moją poranną kawusię. Temperatura już na wysokim poziomie 37,0 więc nie pozostało mi już nic innego jak czekać...anna123, Kasia1987, Allmita, Caro lubią tę wiadomość
-
Monia ładny wykres, ale jeszcze niestety dużo czekania.
Nie wiem jak Ty (ale sądzę, że też), ale ja w tym cyklu niczym się podniecać nie zamierzam... Postaram się być po prostu mega cierpliwa...
Mam zagwozdkę ze śluzem.
Byłam teraz w toalecie i miałam na papierze trochę śluzu rozciągliwego- fajny taki dość. ALE... po 4 w nocy uprawialiśmy seks więc nie wiem czy to na 100% mój śluz, czy nie jakieś pozostałości po mężowym...wstępnie zazaczyłam sobie rozciągliwy, ale nie wiem, czy nie zakłamię tym wykresu.
Mam dziś 12 dc.
Zrobiłam też przed chwilą test owu i krecha jest bledsza niż wczoraj. Głupia jestem bo ledwo wypiłam 2 kubki i ponoć za wcześnie też jest... O której potworzyć testa, żeby wynik był miarodajny?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia, myślę że jak rano serduszkowaliście to jest duże prawdopodobieństwo, że ten rozciągliwy śluz to pozostałości twojego męża i śluzu z podniecenia
Ale z tego co kiedyś w wskazówkach na OF pisało to lepiej zaznaczyć więcej płodnego śluzu niż mniejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 09:49
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:Jeśli wczoraj wieczorem bylo dzigi dzigi to np. śluz z teraz z rana już jest miarodajny?
Ja mam wrażenie, że rano jak wstaję po serduszkowaniu wieczorem, to jeszcze wszystkie pozostałości ze mnie wylatują. -
kozamonia wrote:Może poczekaj jeszcze i sprawdź gdzieś ok południa?
Ja mam wrażenie, że rano jak wstaję po serduszkowaniu wieczorem, to jeszcze wszystkie pozostałości ze mnie wylatują.Kasia1987 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Kurcze ja nie wiem już sama...
W tym cyklu biorę 1 raz niepokalanka i nie wiem czego się spodziewać, ale większość kobitek mówi, że wcześniejszej niż zwykle owulki. Testy zaczęły mi blade wychodzić wcześniej niż zwykle, więc może tak być.
Ten śluz, czy co to tam było też mnie ucieszył, że owu za rogiem...
Ale pewnym być nie można kurde:/
Chyba jedyne wyjście to po prostu serduszkować
I znów pojawia się odwieczne pytanie, czy dziennie czy co 2 dni
Ja mam zawsze starcha, że co 2 dni to może za rzadko jednak i coś przegapimy..33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Kurcze ja nie wiem już sama...
W tym cyklu biorę 1 raz niepokalanka i nie wiem czego się spodziewać, ale większość kobitek mówi, że wcześniejszej niż zwykle owulki. Testy zaczęły mi blade wychodzić wcześniej niż zwykle, więc może tak być.
Ten śluz, czy co to tam było też mnie ucieszył, że owu za rogiem...
Ale pewnym być nie można kurde:/
Chyba jedyne wyjście to po prostu serduszkować
I znów pojawia się odwieczne pytanie, czy dziennie czy co 2 dni
Ja mam zawsze starcha, że co 2 dni to może za rzadko jednak i coś przegapimy..
Tobie niepokalanek robi cuda, a mi dziurawiec porobiłNie spodziewałam się, że picie dziurawca spowoduje wczesniejsze niż zwykle dni płodne i owulkę. Ja bym serduszkowała co 2 dni, niech mu się te plemniory zregenerują, bo jak nie to też lipa będzie
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
dzień dobry dziewczyneczki
dzisiaj pierwszy raz wykonam swój pierwszy test owupodejrzewam ze jeszcze będzie negatywny ale i tak sie jaram, dawno nie robiłam testów
ani ciążowych ani żadnych więc jestem jak narkoman na głodzie haha
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Anula1986 wrote:Tobie niepokalanek robi cuda, a mi dziurawiec porobił
Nie spodziewałam się, że picie dziurawca spowoduje wczesniejsze niż zwykle dni płodne i owulkę. Ja bym serduszkowała co 2 dni, niech mu się te plemniory zregenerują, bo jak nie to też lipa będzie
Anula ja poważnie zesrana jestem, czy mam ich w sobie dość... Panicznie boję się przegapienia owulacji:/ Brałabym go i po 10 razy dziennie... Ale wiem, że sensu to żadnego nie ma..
Cholercia, nie wiem czy wytrzymam taką niepewność co 2 dni...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
szuflada wrote:dzień dobry dziewczyneczki
dzisiaj pierwszy raz wykonam swój pierwszy test owupodejrzewam ze jeszcze będzie negatywny ale i tak sie jaram, dawno nie robiłam testów
ani ciążowych ani żadnych więc jestem jak narkoman na głodzie haha
I co? Jest 2 kreska???
Znam ten głód! Ale lubię tylko testy owu... Ciążowe to stres.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.