Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:A co sądzicie o dzisiejszej poradzie ovufriend?
Czyli:
Ciesz się seksem - nie martw się ani pozycją w jakiej się kochasz ani faktem czy osiągniesz orgazm czy nie – wbrew powszechnemu przekonaniu żadne z powyższych nie ma wpływu na Twoje szanse zajścia w ciążę.
W każdym artykule o staraniach czytałam, że i kobiecy orgazm i pozycja pomagają... A tu piszą, że nie ma wpływu?? Hyyym
Też czytałam o pozycjach które ułatwiają... czyli np."na pieska"Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Też czytałam o pozycjach które ułatwiają... czyli np."na pieska"
No właśnie ja też, dlatego staramy się tak kończyć
Akurat nie musimy się jakoś bardzo przymuszać, bo uwielbiamy tą pozycję, więc gra gitaraa mój słyszał, że ta pozycja sprzyja płodzeniu synów, więc tym bardziej działa
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Gizmo wrote:Ty to gaduaaa masz czym oddychać
ja u Ciebie brzucha nie widze
Ja to plaska jak deska jestem a kumulacja mi się chyba w udach zrobilaGizmo lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Kasia1987 wrote:No właśnie ja też, dlatego staramy się tak kończyć
Akurat nie musimy się jakoś bardzo przymuszać, bo uwielbiamy tą pozycję, więc gra gitaraa mój słyszał, że ta pozycja sprzyja płodzeniu synów, więc tym bardziej działa
mój ostatnio ciągle kończy na pieska... aż byłam zdziwiona bo do tej pory to sporadycznie... a ja chcę córę !Kasia1987 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Tissaia wrote:Hej hej,
Ja dziś wybieram się do lekarza, żeby potwierdzić ciąże.
Jak wariatka co rano robię test, bo chyba wciąż nie mogę uwierzyć.
I nie mogę przestać tej temperatury mierzyć, taki nawyk poranny mi się wyrobił
Ciekawe, czy tu w UK robią test z krwi. Będę coś musiała pokombinować żeby mnie na to lekarka wysłała.
Tu niestety nie jest tak prosto jak w Pl, że idziesz do lab i robisz za 20 - 30 zeta... Ech..Kasia1987, Tissaia lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny w ten piękny poranek.
Mnie bardzo dokuczają piersi lekki dotknięcie sprawia ból i wrażliwość. Najgorzej jest pod i po bokach. Wgl czuje się taka ciężka.
Tempa zamiast pachać się w górę do 37 to się waha miedzy 36.8 36.9 dziś np spadła z 36.9na 36.8 a jest 9dpo -
Gaduaaa wrote:co Ty opowiadasz...
mój ostatnio ciągle kończy na pieska... aż byłam zdziwiona bo do tej pory to sporadycznie... a ja chcę córę !
Te plemniczki z ładunkiem męskim są szybsze.
Pozycja na pieska powoduje, że wpompowujesz spermę mega głęboko w czeluście i one mają tam jeszcze bliżej do komórki. JEśli akurat jajco tam czeka, to "chłopaki" dorwą je szybciej. Ale to tylko teoria, że zwiększa to szanse. Przecież jeśli plemniczki muszą poczekać na owulkę w środku, to w obojętnie jakiej pozycji się kochaliście, dożyją raczej "dziewczynki".
Więc jakby to powiedzieć... wiele czynników wpływa na płeć
Podobno na chłopca pomaga:
1) Pozycje z głęboką penetracją.
2) Kobiecy orgazm.
3) Trafianie w dzień owulacji.
4) Dieta jakaś, ale jaka to już nie wiemTissaia lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Te plemniczki z ładunkiem męskim są szybsze.
Pozycja na pieska powoduje, że wpompowujesz spermę mega głęboko w czeluście i one mają tam jeszcze bliżej do komórki. JEśli akurat jajco tam czeka, to "chłopaki" dorwą je szybciej. Ale to tylko teoria, że zwiększa to szanse. Przecież jeśli plemniczki muszą poczekać na owulkę w środku, to w obojętnie jakiej pozycji się kochaliście, dożyją raczej "dziewczynki".
Więc jakby to powiedzieć... wiele czynników wpływa na płeć
Podobno na chłopca pomaga:
1) Pozycje z głęboką penetracją.
2) Kobiecy orgazm.
3) Trafianie w dzień owulacji.
4) Dieta jakaś, ale jaka to już nie wiem
ja Cię nie mogę... czyste szaleństwoehehe
Kasia1987 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny w ten piękny poranek.
Mnie bardzo dokuczają piersi lekki dotknięcie sprawia ból i wrażliwość. Najgorzej jest pod i po bokach. Wgl czuje się taka ciężka.
Tempa zamiast pachać się w górę do 37 to się waha miedzy 36.8 36.9 dziś np spadła z 36.9na 36.8 a jest 9dpo
Taki spadek to nie spadek JudiWciąż masz fajną tempkę!
A na kiedy Ty masz mieć @?
-
anna123 wrote:aaa i jak nigdy nie lubiłam spac na plecach tak teraz tylko ta pozycja jest dla mnie przyjemna
Ja nie potrafię zupełnie spać na plecach, zasypiam tylko na brzuchu...
Dlatego nieco się obawiam jak to w ciąży będzie. Raz, że cycki bolą, a dwa- jak brzuch urośnie, to będzie amba...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Taki spadek to nie spadek Judi
Wciąż masz fajną tempkę!
A na kiedy Ty masz mieć @?
A oglnie to nie wiem może już przyjść za 2, 3 dni ponieważ moje cykle się wahały od 25do28
Ale zawsze mialam 25dniowe. Ale ostatnie 2cykle były stale po 27 dni