Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:u mnie też waga wyjściowa teraz t jakieś 57kg... w brzuchu wszystko siedzi buuu...
tyłam z chłopakami dużo.. z pierwszym chyba 20kg.. z drugim podobnie ..
Facececi... pizzunie wieczorami... kebabiki... frytki do łóżka
I tak z 63 zrobiło się 80.... chlip :p
No ale czas zmienić oponę z zimowej na letniąSylwia91, Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Ja czekam na szczęśliwy koniec I Trymestru i uderzam na basen! Dzidzia mam nadzieję polubi! Pływać dopiero się uczę ale zawsze coś tam się w tej wodzie poruszam i zawsze coś tam przeplyne a do tego jakiś orbitrek zaliczę wcześniej czy bieżnie... Słyszałam że ćwiczenia w ciąży pomogą potem przy porodzie bo poprawi się kondycja. Mój mąż kocha rower i w tamtym roku robiliśmy masę km, w tym bardzo bym chciała mu dorównać ale wątpię że dam radę
Kasia1987, Tissaia, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Ja czekam na szczęśliwy koniec I Trymestru i uderzam na basen! Dzidzia mam nadzieję polubi! Pływać dopiero się uczę ale zawsze coś tam się w tej wodzie poruszam i zawsze coś tam przeplyne a do tego jakiś orbitrek zaliczę wcześniej czy bieżnie... Słyszałam że ćwiczenia w ciąży pomogą potem przy porodzie bo poprawi się kondycja. Mój mąż kocha rower i w tamtym roku robiliśmy masę km, w tym bardzo bym chciała mu dorównać ale wątpię że dam radę
Gratuluję dzidzi)) Za którym razem się udało?
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Gizmo- waga po dzieciakach bajka, gratulejszyn!!!!
Sylwia- Ty lepiej jedz jedz chudzinko :*
Zołza- czekam na owulkę razem z Tobą, koło 11 testuję kolejny raz
Moja waga teraz to 57-58 kg przy 172 wzrostu... nie jest to mało, ale czuję się zgrabna i wyglądam proporcjonalnie, więc jest spoko. Moja mamuś prztyła po 12 kg z nami i kiedyś była taka jak ja, a potem miała (i wciąż ma) problem zrzucić... Wiem, że mnie po bobo czeka ciężka praca, ale chcę tego!Dam radę! Dla groszków małych wszystko
Co do kawy to właśnie została mi połowa... -teraz pijam tylko 1 dziennie, więc szczególnie się nią delektuję...
Dziabnęłam niepokalanka kolejny raz. Poza wysokimi tempkami na początku cyklu nie mam żadnych skutków ubocznych na razie. Jestem ciekawa czy mi skróci cykl... Pochwalę Wam się oczywiście, jak to będzieGizmo lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Sylwia Twój wynik daje każdej z nas nadzieję!!!!!!!! :*
Że czasem trwa to bardzo długo, ale udaje się w końcu i nie wolno nam nigdy tracić nadziei! Zawsze jak mam słaby dzień to sobie przypominam dziewczyny, które długo walczyły o swoje szczęście.Zołza:), Sylwia91 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Gizmo- waga po dzieciakach bajka, gratulejszyn!!!!
Sylwia- Ty lepiej jedz jedz chudzinko :*
Zołza- czekam na owulkę razem z Tobą, koło 11 testuję kolejny raz
Moja waga teraz to 57-58 kg przy 172 wzrostu... nie jest to mało, ale czuję się zgrabna i wyglądam proporcjonalnie, więc jest spoko. Moja mamuś prztyła po 12 kg z nami i kiedyś była taka jak ja, a potem miała (i wciąż ma) problem zrzucić... Wiem, że mnie po bobo czeka ciężka praca, ale chcę tego!Dam radę! Dla groszków małych wszystko
Co do kawy to właśnie została mi połowa... -teraz pijam tylko 1 dziennie, więc szczególnie się nią delektuję...
Dziabnęłam niepokalanka kolejny raz. Poza wysokimi tempkami na początku cyklu nie mam żadnych skutków ubocznych na razie. Jestem ciekawa czy mi skróci cykl... Pochwalę Wam się oczywiście, jak to będzie
Czekamy czekamy -
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Sylwia Twój wynik daje każdej z nas nadzieję!!!!!!!! :*
Że czasem trwa to bardzo długo, ale udaje się w końcu i nie wolno nam nigdy tracić nadziei! Zawsze jak mam słaby dzień to sobie przypominam dziewczyny, które długo walczyły o swoje szczęście.
Ja znam parę która też z 4 lata się starała... i kiedy zaczeli myśleć o adopcji... koleżanka zaszła w ciążęSylwia91, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
A co sądzicie o dzisiejszej poradzie ovufriend?
Czyli:
Ciesz się seksem - nie martw się ani pozycją w jakiej się kochasz ani faktem czy osiągniesz orgazm czy nie – wbrew powszechnemu przekonaniu żadne z powyższych nie ma wpływu na Twoje szanse zajścia w ciążę.
W każdym artykule o staraniach czytałam, że i kobiecy orgazm i pozycja pomagają... A tu piszą, że nie ma wpływu?? Hyyym33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Nie wiem jaki wpływ miało Ovu na to, ale na pewno sprawdzając temp miałam pojęcie o tym co się dzieje w danym dniu cyklu
a już na pewno potwierdziło to moje przeczucie! U nas zadziałała flegamina dla męża bo mieliśmy za gęste nasienie
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie
)
U nas dalej piękna pogoda. Ja kawę ograniczam i dzisiaj pokrzywa u mnie.
A jeżeli chodzi o wagę to u mnie 46 kg i 160
Myślicie, ze jak się mierzy temp
O pół godziny później niż zawsze to może być jakąś duza różnica?Margaretka89 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyHej hej,
Ja dziś wybieram się do lekarza, żeby potwierdzić ciąże.
Jak wariatka co rano robię test, bo chyba wciąż nie mogę uwierzyć.
I nie mogę przestać tej temperatury mierzyć, taki nawyk poranny mi się wyrobił
Ciekawe, czy tu w UK robią test z krwi. Będę coś musiała pokombinować żeby mnie na to lekarka wysłała.
Tu niestety nie jest tak prosto jak w Pl, że idziesz do lab i robisz za 20 - 30 zeta... Ech..Sylwia91, Kasia1987, Nats, zapachmalin, WaldhauzerM, Allmita lubią tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:A co sądzicie o dzisiejszej poradzie ovufriend?
Czyli:
Ciesz się seksem - nie martw się ani pozycją w jakiej się kochasz ani faktem czy osiągniesz orgazm czy nie – wbrew powszechnemu przekonaniu żadne z powyższych nie ma wpływu na Twoje szanse zajścia w ciążę.
W każdym artykule o staraniach czytałam, że i kobiecy orgazm i pozycja pomagają... A tu piszą, że nie ma wpływu?? Hyyym