Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:No i chyba to będzie najlepsze rozwiązanie
Ja jeszcze ograniczyłam kawę do jednej dziennie i zwykłą herbatę zastąpiłam herbatami ziołowymi (mięta, melisa), i próbuj się nie denerwować bo prolaktyna od stresu wzrasta
Więc wrzucasz na luz, witasz się z endo i gitara gra
Trzymam kciuki za poprawę wyników
Mam nadzieję, ze jakoś się naprostuje i niedługo będę mogła się pochwalic pięknym groszkiem i Tobie też tego życzę i każdej innej dziewczynie tutaj też :**Margaretka89, Elunia lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Nie dziękuję
Mam nadzieję, ze jakoś się naprostuje i niedługo będę mogła się pochwalic pięknym groszkiem i Tobie też tego życzę i każdej innej dziewczynie tutaj też :**
Na pewno już za niedługo będziesz mogła pochwalić się pięknymi wynikami i dwoma kreseczkamiNats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam.. Cholera.. Obudziłam się prawie godzinę przed czasem mierzenia.. Miałam 36.88 i nie za bardzo wiedziałam co wpisać.. Wczoraj miałam końcówkę 85..hust by to w bombkę strzelił.. Help..
Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej
Wpisuj Waldi to co zobaczylas.
Paczam na Twoj wykres i dobre to masz
Ja 36,75 znaczy tez ze ok jest.
Skok moge miec kazdego dnia teraz.
Poranny seksior zaliczony - bylo super choc byla 4 rano :p
Nastepne sprawozdanie o 11 z testu owuSylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Anula1986 wrote:Dziewczyny,
U mnie OF chyba oszalało... Wpisałam dzisiaj temperatuę 36,7 bo ją zmierzyłam o 7 rano... Spójrzcie na mój wykres... -
Dzien dobery od rana moje Panie
wczoraj miałam bardzo ciężko dzień, że względu na nawał pracy i humor nieciekawy... jakos taka wypompowana bylam
test owu w końcu wyszedł pozytywny wczoraj, ale co z tego jak chłopa brak... ehh szkoda slow:/ baba się męczy, na testy sika, biega jak hipochondryczka na monitoring no i co z tego??? Mąż do pracy wyjedzie i wszystko diabli wzieli... du.. blada.
Waldi a wiesz co? Tak zawsze czytam ze wy zawsze wpisujecie taka tempke jak widzicie bez względu na godz przebudzenia. I też tak robie
Tyle ze chodząc na nauki przedmałżeńskie czy w szkole jeszcze na tych całych lekcjach (które "seks" nazywaliśmy) mówiły baby ze jeśli wstajemy godzinkę wcześniej to powinnyśmy dodać do zmierzonej 0,1 stopnia i gdy wstajemy później godz to odejmujemy 0,1 stopnia:) Tyle ze nie wiem czy to kompetentne babki były bo tutaj nic nigdy o tym nie słyszałam i tak się zastanawiam czy kiedykolwiek się z tym spotkalyscie
z mojego doświadczenia powiem ze to się chyba spradza. tak Pi razy oko
WaldhauzerM lubi tę wiadomość