Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula1986 wrote:Byłam w aptece, kupilam swojemu Panu tabletki o nazwie SALFAZIN. O dziwo dużo nie dałam... Zapłaciłam ok. 30 zł za 90 tabletek, bierze się 1 na dzień31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Witam nadrobiłam o macanku.. No no temat na poziomie..
Ja byłam na kawie poglądowej u klientów.. Pół dnia.. Matko ileż można doope truć he he..rozowyflaming, Kasia1987 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Margaretka89 wrote:Wiedziałam że coś pokićkałam
Sorki wielkie
A jak wyniki hormonów?
Tsh 2, 17
Ft3 - 5,91 (3,10 - 6,
Ft4 18,63 (12 -22)
Prolaktyna 663 (102 -496)
Prolaktyna podwyzszona i prawdopodobnie to mi owulke blokuje. Ale nie poddajemy się, szukamy dobrego endo i do przodu3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki mysle co by nad ranem meza dopasc juz...
Wczoraj mialam blada kreche, dzis blada krecha... Chyba polece metoda co 2 dzien czy cos...
Zaraz se wypije kielona nalewki z bzu na odwage i hejaWaldhauzerM, rozowyflaming, Nats lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Dziewczynki mysle co by nad ranem meza dopasc juz...
Wczoraj mialam blada kreche, dzis blada krecha... Chyba polece metoda co 2 dzien czy cos...
Zaraz se wypije kielona nalewki z bzu na odwage i heja
Do rana wywietrzeje.. Ganiaj chłopa Ganiaj..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Nats wrote:Nie za dobrze
Tsh 2, 17
Ft3 - 5,91 (3,10 - 6,
Ft4 18,63 (12 -22)
Prolaktyna 663 (102 -496)
Prolaktyna podwyzszona i prawdopodobnie to mi owulke blokuje. Ale nie poddajemy się, szukamy dobrego endo i do przodu
To tsh to moim zdaniem w porządku. Na ft się nie znam, ale parząc na normę to faktycznie przy górnej granicy. Prolaktyna to chyba bije wszystkie rekordy. Bardzo wysoko. Ale bardzo dziwne masz te normy prolaktynyJa miałam inne. Ale kochana głowa do góry. Ja też miałam bardzo wysoką prolaktynę. Teraz mam w normie. Aż się lekarz dziwił że aż tak się poprawiła.
-
nick nieaktualny
-
Margaretka89 wrote:To tsh to moim zdaniem w porządku. Na ft się nie znam, ale parząc na normę to faktycznie przy górnej granicy. Prolaktyna to chyba bije wszystkie rekordy. Bardzo wysoko. Ale bardzo dziwne masz te normy prolaktyny
Ja miałam inne. Ale kochana głowa do góry. Ja też miałam bardzo wysoką prolaktynę. Teraz mam w normie. Aż się lekarz dziwił że aż tak się poprawiła.
A jaka miałaś prolaktyne? I co bralas na zbicie jak można wiedziec?3500 g 54 cm -
nick nieaktualny