Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Kochana, chętnie bym Ci pomogła, ale niestety nie jestem kompetentną osobą jeśli chodzi o miednicę
Bardzo mi przykro... Naprawdę jakbym umiała to bez problemu powiedziałabym Ci co i jak
Byłaś z tym u lekarza?
Wiem wiem kochana ja do Ciebie jak do lekarzaale dziękuję Ci za pomoc
mam wizytę u ginki na 21.04. jakby nie przeszło do tej pory to jej się poradzę. Dziewczyny mówią żebym poczekała z bólem do @ bo nie wiadomo czy coś się nie dzieje tam no a jak nie to jak @ przyjdzie to żebym wtedy poszła do lekarza i zaczęła coś z tym działać.
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Wiem wiem kochana ja do Ciebie jak do lekarza
ale dziękuję Ci za pomoc
mam wizytę u ginki na 21.04. jakby nie przeszło do tej pory to jej się poradzę. Dziewczyny mówią żebym poczekała z bólem do @ bo nie wiadomo czy coś się nie dzieje tam no a jak nie to jak @ przyjdzie to żebym wtedy poszła do lekarza i zaczęła coś z tym działać.
Myślę, że mają racjęOd jak dawna się z tym męczysz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zapachmalin wrote:Cześć dziewczyny, chciałam zapytać czy zaczynamy dzisiejszy maraton niedługo?
Moje całe szczęście dzisiaj padło szybciutko i teraz mamuśka ma czas dla siebie. To większe za moment wychodzi do pracy więc piwko i pogaduchy na forum przewiduję.Tylko czy będzie z kim
Gizmiątko?
jeszcze leki biorę
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Myślę, że mają rację
Od jak dawna się z tym męczysz?
Powiem Ci że dzień przed wyznaczoną owulką już miałam ale wtedy tak się nie przejmowałam bo ja zazwyczaj przed owulacja mam ból w miednicy tyle, że ten przeszedł na dwa dni a później wrócił i to nasilony także tydzień się już z nim męczę nie licząc owulacji bo tego nie biorę pod uwagę tak jak pisałam, że tamten normalne ale teraz???Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Aaa no to gitara
ja dziś tylko lampkę sobie pozwolę bo ogólnie to nie mam ochoty na picie dziś ale tak żeby Ci smutno nie było
o jak milutkoPrzynajmniej nie będzie, że samotnie jak alkoholik
hahaha. Piwko świetne, ale dzisiaj też tylko jedno skromnie.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:o jak milutko
Przynajmniej nie będzie, że samotnie jak alkoholik
hahaha. Piwko świetne, ale dzisiaj też tylko jedno skromnie.
Ja dopijam pomału i w kimkę bo mnie ta miednica zaraz rozniesiesorki ale długo już nie wytrzymam dziś siedzieć. Mój chrapie jak szalony
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny