Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Gaduaaa nie lubie tej marki, tam kreski mam zawsze nijakie nawet testowe!
a kaloryfer wysuszyl ci hormonFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sa to tabletki na poprawę nasienia lub jego wzmocnienie
Karolina2787 lubi tę wiadomość
niedoczynnosc tarczycy
amh 0,68
11.06.16 iui
25.10.16 iui
23.11.16 iui stymulacja
30.06.17 iui stymulacja
04/2019 brak komórek jajowych
01/2020 przerwany długi protokół
07/2020 nieudana procedura z jednym zarodkiem -
Karolina2787 wrote:Anulka a co to za tabletki? Tzn na co? Jakieś witaminy?
Przede wszystkim mają dużą dawkę cynku (250%) i m.in. witaminę B 6, która ma (714,3%). Ponoc cynk rewelacyjnie działa na płodność i plemniczki.Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Dziękuję
Anulka właśnie coś takiego by mi się przydałodobrze wiedzieć zapamiętam nazwę i swojemu kupię
Kup, kupMyślę, że każdemu mężczyźnie będą owe tabletki służyć
W końcu mają za zadanie wzmocnić ich plemniczki
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, chciałam zapytać czy zaczynamy dzisiejszy maraton niedługo?
Moje całe szczęście dzisiaj padło szybciutko i teraz mamuśka ma czas dla siebie. To większe za moment wychodzi do pracy więc piwko i pogaduchy na forum przewiduję.Tylko czy będzie z kim
Gizmiątko?
Gizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Kochana to jeszcze mi podpowiedz co zrobić żeby ta miednica mnie tak nie bolała bo wieczorem to ja chodzę jak babcia
tylko laski do podpierania brak może Ty coś wiesz na ten temat? pierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło
Kochana, chętnie bym Ci pomogła, ale niestety nie jestem kompetentną osobą jeśli chodzi o miednicęBardzo mi przykro... Naprawdę jakbym umiała to bez problemu powiedziałabym Ci co i jak
Byłaś z tym u lekarza?
-
nick nieaktualny