Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tissaia wrote:Dziewczynki wszystkie, bardzo dziękuję za miłe słowa i wsparcie.
Nie jest ze mną tak źle
Nie wiem jak to wytłumaczyć ale ja od jakiś dwóch dni miałam dziwne przeczucie ze coś nie tak jest. I chyba właśnie dlatego nie mam szoku ani jazd żadnych.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyTissaia wrote:Dziewczynki wszystkie, bardzo dziękuję za miłe słowa i wsparcie.
Nie jest ze mną tak źle
Nie wiem jak to wytłumaczyć ale ja od jakiś dwóch dni miałam dziwne przeczucie ze coś nie tak jest. I chyba właśnie dlatego nie mam szoku ani jazd żadnych.
Cieszymy się kochana bardzo że się trzymasz dla nas to szok co się stałoniesprawiedliwość totalna. Najważniejsze że dobrze się czujesz i osobiście myślę że nowy cykl będzie dla Ciebie szczęśliwy
-
Anula1986 wrote:Ponoć dobrze jak szczypie (nie wiem, czy też parzy), bo to chodzi o to, że ma ananas w składzie bromelinę, a ona pomaga w zagnieżdżeniu
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Dziewczynki wszystkie, bardzo dziękuję za miłe słowa i wsparcie.
Nie jest ze mną tak źle
Nie wiem jak to wytłumaczyć ale ja od jakiś dwóch dni miałam dziwne przeczucie ze coś nie tak jest. I chyba właśnie dlatego nie mam szoku ani jazd żadnych.
A betę robiłaś??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Przestań nie można negatywnie myśleć.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat