Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
albo nie, Kaśkę to ochrzanię... bo az zerknęłam na Twoj wykres laska, i zaraz dostaniesz w dupe! co Ci się w nim nie podoba?? sama napisałas, że test z rossmanna juz troszkę, troszeczkę pozytywny, więc przestań tu marudzić. gdyby owulka nie czekała za rogiem, to by wyszedł całkiem negatywny. już nie długo sie pojawi, koniec mazania!!!Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Mnie też podcipcie kłuje... raz z jednej... raz z drugiej strony
Mnie nie kuje.. Mnie bardziej macica boli trochę jak na okres.. W zeszłym cyklu też tak miałam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Te nadcipcie mnie rozwesela
brzmi lepiej niż podbrzusze -takie wstrętne to słowo, jakby ludzie się wstydzili przyznać, że pod brzuchem jest cipka.
Nats lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Te nadcipcie mnie rozwesela
brzmi lepiej niż podbrzusze -takie wstrętne to słowo, jakby ludzie się wstydzili przyznać, że pod brzuchem jest cipka.
No nie?? Tak samo jak temp mierzy się dowcipnie a nie.. Waginalnie he he..Kasia1987 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie! Jestem nowa. Mieszkam na ślasku. Mam 26lat. Staramy sie z mężem o dzidziusia kilka miesiecy. Mąż łyka navitin + omega3 + wit E + wit B kompleks. Ja folik i pije ziólka sroki od wczoraj. Wyszlo mi ich sporo wiec jak by ktoras chciala część to odstapie za symboliczna kwote. Bede tutaj teraz reularnie. Licze na wsparcie i mocno zacisniete kciuki
za nasze staranka. Hehe.
WaldhauzerM, szuflada, Kasia1987, Gizmo, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Witam serdecznie! Jestem nowa. Mieszkam na ślasku. Mam 26lat. Staramy sie z mężem o dzidziusia kilka miesiecy. Mąż łyka navitin + omega3 + wit E + wit B kompleks. Ja folik i pije ziólka sroki od wczoraj. Wyszlo mi ich sporo wiec jak by ktoras chciala część to odstapie za symboliczna kwote. Bede tutaj teraz reularnie. Licze na wsparcie i mocno zacisniete kciuki
za nasze staranka. Hehe.
Witamy Serdecznie nową koleżankęProszę się rozgoscic
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Tak sie teraz zastanawiam... Jak już mam te 2 krechy na teście owu to czy jest sens testować się 2x dziennie... Chyba nie. Zostane już przy 10:00
Zgadzam się
Jak się doczekam takiej kreski jak Ty wczoraj, to od wtedy 24h-36h tylko testowanko, potem ni ma sensu. Bo to już pewne masz ta owulkę.
Siknij se tylko jutro i zobaczysz czy spadło czy co.
Ja zasikam milion testów w tym cyklu chyba.. już zużyłam meeeega dużo
Gdyby jeszcze skutek był.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
sandri_1 wrote:Pije ziola dopiero od wczoraj. Jestem pelna nadziei ze pomoga. Chociaz czytalam rozne opinie na forach.
Ja czytlam dużo opini i bardzo wielu osobom one pomogły. Ja też mam zamiar pić od następnego cyklu.3500 g 54 cm -
Aha, tak pije 3 mieszanke Sroki. Juz nie wiem czym mam sie wspomagac.... co jeszcze mogloby nam pomoc. Zastanawiam sie nad zrobieniem badan hormonalnych. Ostatnio znalazlam informacje ze 2dniowe plamienia przed okresem moga swiadczyc o zlym stężeniu progesteronu. Nie wiem czy zrobic badania czy poczekać na efekty picia ziół. Ponoc normalizuja hormony w organizmie....