Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:hehe
mieszanka wybuchowa nigdy nie wiadomo co z tego wyjdzie
hihi
Karolina2787, Margaretka89, Nats, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Może tam pływa fasolina
W pierwszej chwili przeczytałam że fasola i myślałam że mówisz że się fasoli nażarłamhehehe o ja głupia
Nie wiem czy pływa czy nie
Brzuch jak na razie nie boli, czasami ćmi, ale bólem tego nazwać nie mogę, krzyż nie boli, ale cyki trochę bolą i teraz mi bulgota trochę. Co Wy na to? Jaka opinia
Bo Wy to lepsze od lekarza
Nats, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:Podobno ma wyjść obiad;) na pierwsze rosół z kapustą a na drugie danie ziemniaki z cytryną i wkładką mięsną prosto z puszki o smaku... czekaj czekaj... wolowiny;)
hahabrzmi rzeczywiści baaardzo apetycznie
ehm ehm....
haha
P.S: ale wiadomo dziecko lubi mieszanki przeróżneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 22:16
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
91patka91 wrote:a na jakim dziale to leży??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 22:16
Margaretka89, Nats, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:W pierwszej chwili przeczytałam że fasola i myślałam że mówisz że się fasoli nażarłam
hehehe o ja głupia
Nie wiem czy pływa czy nie
Brzuch jak na razie nie boli, czasami ćmi, ale bólem tego nazwać nie mogę, krzyż nie boli, ale cyki trochę bolą i teraz mi bulgota trochę. Co Wy na to? Jaka opinia
Bo Wy to lepsze od lekarza
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:haha
brzmi rzeczywiści baaardzo apetycznie
ehm ehm....
haha
P.S: ale wiadomo dziecko lubi mieszanki przeróżneKarolina2787, Nats lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Hahaha szybko by jeść chcialo;) jeszze przed porządnym poczeciem i zadomowieniem;) taaaa taaak sobie mogę mówić ale w moim przypadku, nie w tym cyklu, jakoś za spokojna jestem;)
I widzę,ze też niepokalnka bierzesz.
A kiedy test idzie w ruch?3500 g 54 cm -
Jestem już.. Chyba w domu mają mnie dosyć.. Ryja wydarłam na pół osiedla..
Umyłam się i wrzuciłam Tosia do wanny.. A ten wziął se kubek zabawki wysypał do wody i tym kubkiem wodę ociera i chlust do góry.. Czyli mnie po twarzy. Wkurw... Się i mówię żeby przestał to ten dalej swoje.. Więc rzuciłam kur... Ten dalej i po nogach mi poszło.. Jak się wydarłam... I wszyscy na mnie teraz warczą że tak do dziecka się odnoszę.. Tylko szkoda że nikt nie zapytał jaki jest powód..Karolina2787 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Nats wrote:Ładny masz ten wykres
I widzę,ze też niepokalnka bierzesz.
A kiedy test idzie w ruch?za przeproszeniem jakoś dziwny "luz w tyłku" mam
-
WaldhauzerM wrote:Oho.. Cisza.. Waldi posta pyknął i wszystkie ućkły.. Spoko.. Gardło mnie boli więc już się nie wydrę.. Przynajmniej nie dzisiaj...
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Niepokalanka niby na prolaktyne mam brać, a wykres... góry i doliny według mnie, owu dzień za wczesnie mi wyznacza a testuje hmmm umawialam się z malina ze jak @ nie przylezie czyli za 2 tygodnie;) czyli testowac w kwietniu nie będę
za przeproszeniem jakoś dziwny "luz w tyłku" mam
A dużo masz prolaktyne podwyzszona jeżeli można wiedziec?3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Jestem już.. Chyba w domu mają mnie dosyć.. Ryja wydarłam na pół osiedla..
Umyłam się i wrzuciłam Tosia do wanny.. A ten wziął se kubek zabawki wysypał do wody i tym kubkiem wodę ociera i chlust do góry.. Czyli mnie po twarzy. Wkurw... Się i mówię żeby przestał to ten dalej swoje.. Więc rzuciłam kur... Ten dalej i po nogach mi poszło.. Jak się wydarłam... I wszyscy na mnie teraz warczą że tak do dziecka się odnoszę.. Tylko szkoda że nikt nie zapytał jaki jest powód..
hehe mnie chwilowo nie było a powiem Ci niech wie kto tu rządzi do cholery czasem trza!Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny