Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:A bo ciepla woda byla i zanim wlosy umylam zanim sie wysiedzialam. Zrobilam wieczorna toalete to troche mi zajelo:d
-
Sylwia91 wrote:A ja oglądam must be the music to może w reklamie zaliczę prysznic. Ale pięknie Ukraińcy śpiewają na głosy! Masakra az mam dreszcze. Harmonia mistrzostwo! Czapki z głów
91patka91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ja kocham wszystkie programy muzyczne. Ale to pewnie ze względu na to czym się zajmuję! Muzyka to moje życie, zawsze marzy mi się udział w takim programie... Jeszcze jak zawodowcy, śpiewacy i instruktorzy śpiewu mówią "masz fajną barwę" itp itd to aż mnie skręca żeby spróbować ale ja jestem cykor
-
Duśka;) wrote:Moja mama wcinała wszystko co kwaśne a ma mnie
Sama nie wiem, jeszcze się nie zastanawiałam narazie się modle żeby było a kto będzie ten będzie
(Chociaż mąż jak to facet zakłada, że będzie syn
)
nie wiem czemu kazdy facet chce syna jak tak na prawde córki sa tatusiów a synkowie mamuśSylwia91, Caro, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Ja kocham wszystkie programy muzyczne. Ale to pewnie ze względu na to czym się zajmuję! Muzyka to moje życie, zawsze marzy mi się udział w takim programie... Jeszcze jak zawodowcy, śpiewacy i instruktorzy śpiewu mówią "masz fajną barwę" itp itd to aż mnie skręca żeby spróbować ale ja jestem cykor
i moim zdaniem lepiej zrobić żeby potem nie żałować że się tego nie zrobiło
Sylwia91, 91patka91 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Aaaaa
fajnie fajnie ale w ciąży się ciężko śpiewa bo ogólnie głos się obniża i ciężej jest wyciągnąć góry. Ja jestem mezzo-sopran więc skalę mam zarówno altu i sopranu ale q ciąży teraz się szybciej męczę i np. jak mam pogrzeb i po drodze na cmentarz śpiewam psalm to mnie zadyszka łapie a nigdy nie było tego
-
Sylwia91 wrote:Może kiedyś... Nie kuście
ale dziękuję :*
Kusić, kusićBo potem się będzie żałować. Choćby po to, żeby zobaczyć jak to wygląda "od kuchni"
A przyznam się, nieśmiało, że ja byłam w takim telewizyjnym szoooł i to jest wszystko inne niż nam się wydaje w pudełkuSylwia91, poziomka12 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Kusić, kusić
Bo potem się będzie żałować. Choćby po to, żeby zobaczyć jak to wygląda "od kuchni"
A przyznam się, nieśmiało, że ja byłam w takim telewizyjnym szoooł i to jest wszystko inne niż nam się wydaje w pudełku