Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Aaaaa
fajnie fajnie ale w ciąży się ciężko śpiewa bo ogólnie głos się obniża i ciężej jest wyciągnąć góry. Ja jestem mezzo-sopran więc skalę mam zarówno altu i sopranu ale q ciąży teraz się szybciej męczę i np. jak mam pogrzeb i po drodze na cmentarz śpiewam psalm to mnie zadyszka łapie a nigdy nie było tego
to sa piękne głosy
Sylwia91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Caro wrote:Kusić, kusić
Bo potem się będzie żałować. Choćby po to, żeby zobaczyć jak to wygląda "od kuchni"
A przyznam się, nieśmiało, że ja byłam w takim telewizyjnym szoooł i to jest wszystko inne niż nam się wydaje w pudełkuFabianCyprian
Tymuś
-
Sylwia91 wrote:Ooooo Caro zaintrygowalas mnie! Opowiadaj co to za szooooł
HehehA no skoro moim życiem jest/był taniec, to "You Can Dance". Inny świat, naprawdę. Nim trafisz do "właściwego" jury, to najpierw ocenia Cie inne jury składające się z jakichś tam osób, nieznanych bynajmniej - tzw. precastingi. Tak było jak ja była, a było to hu hu hu jakieś 7/8 lat temu. Sam początek YCD. Warto, przygoda mega
I jest co wspominać.
Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Heheh
A no skoro moim życiem jest/był taniec, to "You Can Dance". Inny świat, naprawdę. Nim trafisz do "właściwego" jury, to najpierw ocenia Cie inne jury składające się z jakichś tam osób, nieznanych bynajmniej - tzw. precastingi. Tak było jak ja była, a było to hu hu hu jakieś 7/8 lat temu. Sam początek YCD. Warto, przygoda mega
I jest co wspominać.
jak fajnie
zazdraszczam
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:czyli coś jak Vondraczkowa? Santorowa? chyba Withney Huston była mezzosopranowa
to sa piękne głosy
może mi się uda coś nagrać w niedzielę
Ughhh dziewczyny ;( padam.. Wymiotowanie wodą z cytryną takim mega kwasem to zabójstwo na moje gardło... ;( a w dodatku męczy jak nie wiem a nie mam bardzo czym -
cześć dziewczynki
wybaczcie ze długo mnie nie było, ale mówiłam- owulka i starania pełną paraa tak serio to wyjechaliśmy z mężem sobie na trzy dni w rodzinne strony, odstresowaliśmy się.
co tam u Was nowego?Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!