Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czyli coś jak Vondraczkowa? Santorowa? chyba Withney Huston była mezzosopranowaSylwia91 wrote:Aaaaa
fajnie fajnie ale w ciąży się ciężko śpiewa bo ogólnie głos się obniża i ciężej jest wyciągnąć góry. Ja jestem mezzo-sopran więc skalę mam zarówno altu i sopranu ale q ciąży teraz się szybciej męczę i np. jak mam pogrzeb i po drodze na cmentarz śpiewam psalm to mnie zadyszka łapie a nigdy nie było tego
to sa piękne głosy
Sylwia91 lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
opowiadaj co to za show ?Caro wrote:Kusić, kusić
Bo potem się będzie żałować. Choćby po to, żeby zobaczyć jak to wygląda "od kuchni" 
A przyznam się, nieśmiało, że ja byłam w takim telewizyjnym szoooł i to jest wszystko inne niż nam się wydaje w pudełku
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Sylwia91 wrote:Ooooo Caro zaintrygowalas mnie! Opowiadaj co to za szooooł

Heheh
A no skoro moim życiem jest/był taniec, to "You Can Dance". Inny świat, naprawdę. Nim trafisz do "właściwego" jury, to najpierw ocenia Cie inne jury składające się z jakichś tam osób, nieznanych bynajmniej - tzw. precastingi. Tak było jak ja była, a było to hu hu hu jakieś 7/8 lat temu. Sam początek YCD. Warto, przygoda mega
I jest co wspominać.
Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
wowCaro wrote:Heheh
A no skoro moim życiem jest/był taniec, to "You Can Dance". Inny świat, naprawdę. Nim trafisz do "właściwego" jury, to najpierw ocenia Cie inne jury składające się z jakichś tam osób, nieznanych bynajmniej - tzw. precastingi. Tak było jak ja była, a było to hu hu hu jakieś 7/8 lat temu. Sam początek YCD. Warto, przygoda mega
I jest co wspominać.
jak fajnie
zazdraszczam
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Mezzo-sopran to raczej dla określenia zakresu głosu niż barwy hmm gdybym miała swój porównać to nawet nie wiem do kogo bym porównała. Nie mam nawet żadnych nagrań żeby Wam pokazaćGaduaaa wrote:czyli coś jak Vondraczkowa? Santorowa? chyba Withney Huston była mezzosopranowa
to sa piękne głosy
może mi się uda coś nagrać w niedzielę 
Ughhh dziewczyny ;( padam.. Wymiotowanie wodą z cytryną takim mega kwasem to zabójstwo na moje gardło... ;( a w dodatku męczy jak nie wiem a nie mam bardzo czym -
cześć dziewczynki

wybaczcie ze długo mnie nie było, ale mówiłam- owulka i starania pełną para
a tak serio to wyjechaliśmy z mężem sobie na trzy dni w rodzinne strony, odstresowaliśmy się.
co tam u Was nowego?
Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH