Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
dokładnie żałuję strasznie, bo się taka mini gównoburza rozpętała prawie
A więc, Waldi ma racje, mówiłam że nie ma jej tu, więc jak łatwo zgadnąć to nie Ty kochana Margaretko, nic nie zdradzę bo będzie dochodzenie i wyjdzie na to, że mam jakiś problem a go nie mam.
Amen.Karolina2787, Gizmo, Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:No ja tu swoich fot to chyba najwięcej wstawiłam
ale to bylo dawno i nieprawda juz.
Chyba mnie wtedy nie byłołeee... jakby co na priva poproszę
hihi odeślę haha normalnie jak na chacie (czyt. czacie )
Gizmo, Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:dokładnie żałuję strasznie, bo się taka mini gównoburza rozpętała prawie
A więc, Waldi ma racje, mówiłam że nie ma jej tu, więc jak łatwo zgadnąć to nie Ty kochana Margaretko, nic nie zdradzę bo będzie dochodzenie i wyjdzie na to, że mam jakiś problem a go nie mam.
Amen.zapachmalin, Margaretka89, WaldhauzerM, Karolina2787, Tuliska lubią tę wiadomość
-
No więc.. Byłam u cioci która przypadkowo wydała się że wie o ciąży.. Tej straconej. No i zastanawiało mnie skąd wie.. Czy od mojej mamy czy od tej cioci której się wygadałam...
Wzięłam ciotkę na stronę i pytam czy wiedziała.. Ona że tak.. Pytam czy od mamy czy cioci?? Ona na to że od cioci...
Byłam w szoku.. Podejrzewałam mamę a to ciotka była.. Ale przykro mi że nikomu nie można ufać..
Wczoraj kuzynka pyta mnie jak test.. Dla bezpieczeństwa tajemnicy powiedziałam że się nie udało.. Teraz wiem że dobrze zrobiłam.. To jej mama wygadała cioci.. A kuzynka mimo wszystko mamie by się pochwaliła i poszło by w świat... Cóż.. Człek uczy się przez całe życie..
A najgorsze że kuzynka zapewniała że na pewno jej mama się nie wygadała..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 22:24
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Malinka.. Obiecuję że znajdę tego posta i usunę..
a tam spokojnie, zostało napisane i niech tak zostanie, w końcu komentarzy już cała masa wyszła. Po prostu tu oficjalnie chciałam powiedzieć, że więcej w żaden sposób nie wypowiem się na ten temat i nie skomentuje żadnych spekulacji. Było minęło a ta dziewczyna myślę, że powiedziała, nie pomyślała i tyle. W każdym razie koniec spekulacji nt KTO WKUR.RZYŁ MALINĘ. Nikt. Amen.
i znajdźmy inny temat.Karolina2787, Gizmo, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldi współczucia bo nikomu kuźwa zaufać nie można
a co do takiej sprawy to tym bardziej gęba na kłódkę powinna być żeby nie zapeszać chociażby itp. Ech... masz rację człowiek uczy się na błędach także już nikomu nic najlepiej a jakby kto pytał to o co kaman? i tyle
WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:A nie mowilam Ci Waldi ze ja bym tej ciotce tak nie ufala? Pamiętasz? Po raz kolejny moja słowa sie sprawdzily
Kurwa czarownica jestem
No wiem wiem.. Czarowniku he he..
Kofam Cię..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 22:39
Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Bo Gizmo (dziubol dobrasny) to wyrocznia nasza, Gizmo weź no nam powroz czy coś
powiedz kiedy w ciążę zejde to nie będę mojego z drugiej strony Polski ściągać bez celu
Waldi no widzisz... Tak to z rodziną jest. U mnie nawet o staraniach nikt nie wiei tak mi dobrze, nie potrzebuje pytań non stop, wolę was!
zapachmalin, Gizmo, WaldhauzerM lubią tę wiadomość