Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    No ja żem dzisiaj testowała i pozytywa złapała, więc serduszko na wykresie odnotować musiałam :-P Tak se zarymowałam B-)

Eee no to gratki Caro! :D a teściki jakie wykonałaś? ;) chyba nie allegrowskie?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A tak zmieniając temat. Czy któraś testuje na owu może w niedługim czasie? ;)
    No ja dzis
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a91ea354a335.jpg

nick nieaktualny, WaldhauzerM, Tuliska, Caro, Milka88 lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    No ja dzis
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a91ea354a335.jpg

<3 <3 <3 :D hihi

• Caro Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Eee no to gratki Caro! :D a teściki jakie wykonałaś? ;) chyba nie allegrowskie?

Eeee allegrowskie, badziewie do badziewia :-P
    Ja mam te z domowego laboratorium :-)

nick nieaktualny, Tuliska lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór kochane:*
    Przepraszam że cały dzień nie pisałam ale miałam strasznie dużo obowiązków wokół domu,stare tuje wykopywaliśmy i korzenie z starych drzew.
    potem dom trza było ogarnać i tak cały dzień zleciał.
    @ nadal się nie pojawiła a miałam nadzieje że w nocy się zjawi ,no nic dłużej będę czekać na kolejny cykl

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj klamne :D gębę chciałam Ci pokazac

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczynam 16 w sobotę i co proponujecie kochane? tzn mam te alegrowskie i się czaję na te z rossmana tak dla sprawdzenia czy bd się różniły jaką porę na teścik proponujecie? Przypomnę że mi ranne i te około godziny 18 nie wychodziły :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Oj klamne :D gębę chciałam Ci pokazac

I buziol w pysiol Ci za to kochana :) <3 Dziękuję

72.gif[img][/img]

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten obok mnie to kochanek. Tylko nic Tii nie gadajcie ;)

nick nieaktualny, Caro, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja zaczynam 16 w sobotę i co proponujecie kochane? tzn mam te alegrowskie i się czaję na te z rossmana tak dla sprawdzenia czy bd się różniły jaką porę na teścik proponujecie? Przypomnę że mi ranne i te około godziny 18 nie wychodziły :(

Karola, moja skromna propozycja. Kup sobie te z Domowego Laboratorium. Ale nie testuj nimi od razu. Testuj allebadziewiaczkami ;-) Tak długo, aż coś tam pokażą. W dniu kiedy coś na nich wyjdzie na kształt pozytywa to machnij z tych samych siurków test z dom. labo. One naprawdę są w porzo :-D Nie będę się rozwodzić na temat godzin testowania, bo każdy ma chyba jakaś tam swoją godzinę, mogę powiedzieć, że ja osobiście testuje TYLKO wieczorem, około 17/18 i przed testowanie to nie pije conajmniej kilka godzin - ogólnie mało pije w ciągu tygodnia wiec nie mam z tym problemu :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ten obok mnie to kochanek. Tylko nic Tii nie gadajcie ;)

hehe :D spoczko będziemy ciiiichuteńko ;)

Jupiii Gizmo dziękuję że się dla mnie poświeciłaś i zdjątko pokazałaś w takim bądź razie czuję się zobowiązana i specjalnie dla Ciebie bd ze starego kompa przerzucać fotki to wybiorę dla Ciebie moją gębulę :P :*

Gizmo lubi tę wiadomość

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo no u nas jak w banku ale powiem Ci ze ten Pan obok Ciebie to jakiś taki mi znajomy....

Hmmmmmm....

Wiem!

Bliźniak Twojego Tiii ?

Gizmo, WaldhauzerM, zapachmalin lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Karola, moja skromna propozycja. Kup sobie te z Domowego Laboratorium. Ale nie testuj nimi od razu. Testuj allebadziewiaczkami ;-) Tak długo, aż coś tam pokażą. W dniu kiedy coś na nich wyjdzie na kształt pozytywa to machnij z tych samych siurków test z dom. labo. One naprawdę są w porzo :-D Nie będę się rozwodzić na temat godzin testowania, bo każdy ma chyba jakaś tam swoją godzinę, mogę powiedzieć, że ja osobiście testuje TYLKO wieczorem, około 17/18 i przed testowanie to nie pije conajmniej kilka godzin - ogólnie mało pije w ciągu tygodnia wiec nie mam z tym problemu :-)

Ok :) dziękuję i zrobię tak jak mówisz. Zakupię te inne chyba że z rossmana będą w promocji :P bo one też dobre są z tego co widzę u dziewczyn.

Ps: a te o których piszesz to po ile są? i ile ich jest?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:09

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ale ja też wrzucę swoje foto.. Tylko napiszcie jak to zrobić żeby był obrazek..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Ej ale ja też wrzucę swoje foto.. Tylko napiszcie jak to zrobić żeby był obrazek..

ja ostatnio próbowałam na zapodaju też i mi wyszło z tym bananowym ale szczerze to muszę jeszcze poćwiczyć. Wiem że link zdj się kopiuje na tą stonkę zapodaj i tam trza wybrać że ma być na forum cuś takiego tam jest a potem się kopiuje ten link co wylazł po tej przeróbce jezuuu ale namieszałam :( wybacz ja Ci nie wytłumaczę bo nic nie zrozumiesz. Dziewczyny ratujcie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:15

• Caro Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ok :) dziękuję i zrobię tak jak mówisz. Zakupię te inne chyba że z rossmana będą w promocji :P bo one też dobre są z tego co widzę u dziewczyn.

Ps: a te o których piszesz to po ile są? i ile ich jest?

5 testów za 25zł. Ale kiedyś (jak już oczywiście zakupiłam sobie zestaw na cykl) widziałam je właśnie w promocji w Rossmanie za 15,99 i one są zaraz obok tych Facelle. Wiec jak będzie to sobie looknij, które są w lepszej cenie. Może akurat trafisz na promo :-D

Dobra Dziewczyny spadam do wyra, bo Małż poserduszkował i śpi od godziny, a ja ploty i ploty. Jak on widzi że siedzę z telefonem i coś rypie to pyta się: " Co tam słychać na ovu? " :-D Haha.

DOBRANOC <3 Pchły na noc, karaluchy do poduchy :-*
    Spadających tempek na owu, rosnących po owu, dwóch soczystych kreseczek na testach (każdych ;-)), pięknej bety i krótkiej wrednej małpy :-P Dla każdego coś dobrego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:17

nick nieaktualny, Tuliska, zapachmalin, WaldhauzerM, Gizmo lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Caro i dobranoc <3 śpij dobrze :)

Caro lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy ja mogę jeszcze wrócić do tamtego tematu. Tak sobie przemyslalam co moglo mnie wkurzyć na Of odkąd tu jestem. Nie pamiętam juz kiedy to bylo i kto powiedzial a jest cos co utkiwlo mi w tym bolącym lbie.
    Kiedyś ktoras napisała, że ciąża bliźniacza to patologia i że ona nie chce a gdyby miała to chętnie jedno odda. I strasznie mnie to ruszyło no bo jak to? Te co jest gorsze to te odda? A może wymieni po jakimś czasie bo jednak sie pomyliła i wybrala nie to dziecko. Przecież my tutaj marzymy o dziecku, pragniemy go i wgl a osoba która tak pisze chyba na nie nie zasługuje.
    Nie wiem czy poważnie to pisala wtedy czy dla jaj. Ale mi jakos do smiechu akurat z tego powodu nie jest.

Dziekuje za uwagę. Nie dochodzcie ktora to pisala bo ja sama nie pamiętam. Liczę tylko na wasze zdanie w tej sprawie. Bo wtedy temat ucichl bez slowa

nick nieaktualny, WaldhauzerM, zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    ja ostatnio próbowałam na zapodaju też i mi wyszło z tym bananowym ale szczerze to muszę jeszcze poćwiczyć. Wiem że link zdj się kopiuje na tą stonkę zapodaj i tam trza wybrać że ma być na forum cuś takiego tam jest a potem się kopiuje ten link co wylazł po tej przeróbce jezuuu ale namieszałam :( wybacz ja Ci nie wytłumaczę bo nic nie zrozumiesz. Dziewczyny ratujcie :/

A no podratuje Was nim oddam się w ramiona Morfeusza ;-)

Ja znalazłam taki sposób:
    - Wchodzisz na stronę tinypic.com
    - Tam ładuje zdjęcie i wybierasz rozmiar 15'
    - Potem wyskakuje coś na kształt sprawdzenia czy nie jesteś komputerem ;-) tam trzeba wpisać co się pokaże
    - Jak się zdjęcia zaladuja to wybieracie link ten ze skrótami img
    - Wklejacie w posta
    - Publikujecie posta i devolay zdjęcie od razu widoczne dla całego Zacnego Forum :-D

nick nieaktualny, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    5 testów za 25zł. Ale kiedyś (jak już oczywiście zakupiłam sobie zestaw na cykl) widziałam je właśnie w promocji w Rossmanie za 15,99 i one są zaraz obok tych Facelle. Wiec jak będzie to sobie looknij, które są w lepszej cenie. Może akurat trafisz na promo :-D

Dobra Dziewczyny spadam do wyra, bo Małż poserduszkował i śpi od godziny, a ja ploty i ploty. Jak on widzi że siedzę z telefonem i coś rypie to pyta się: " Co tam słychać na ovu? " :-D Haha.

DOBRANOC <3 Pchły na noc, karaluchy do poduchy :-*
    Spadających tempek na owu, rosnących po owu, dwóch soczystych kreseczek na testach (każdych ;-)), pięknej bety i krótkiej wrednej małpy :-P Dla każdego coś dobrego!

Dobranoc kochana.. Podziękować <3

Caro lubi tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
‹‹ 1349 1350 1351 1352 1353 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ