Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Eee no to gratki Caro!
a teściki jakie wykonałaś?
chyba nie allegrowskie?
Eeee allegrowskie, badziewie do badziewia
Ja mam te z domowego laboratoriumKarolina2787, Tuliska lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Dobry wieczór kochane:*
Przepraszam że cały dzień nie pisałam ale miałam strasznie dużo obowiązków wokół domu,stare tuje wykopywaliśmy i korzenie z starych drzew.
potem dom trza było ogarnać i tak cały dzień zleciał.
@ nadal się nie pojawiła a miałam nadzieje że w nocy się zjawi ,no nic dłużej będę czekać na kolejny cykl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ja zaczynam 16 w sobotę i co proponujecie kochane? tzn mam te alegrowskie i się czaję na te z rossmana tak dla sprawdzenia czy bd się różniły jaką porę na teścik proponujecie? Przypomnę że mi ranne i te około godziny 18 nie wychodziły
Karola, moja skromna propozycja. Kup sobie te z Domowego Laboratorium. Ale nie testuj nimi od razu. Testuj allebadziewiaczkamiTak długo, aż coś tam pokażą. W dniu kiedy coś na nich wyjdzie na kształt pozytywa to machnij z tych samych siurków test z dom. labo. One naprawdę są w porzo
Nie będę się rozwodzić na temat godzin testowania, bo każdy ma chyba jakaś tam swoją godzinę, mogę powiedzieć, że ja osobiście testuje TYLKO wieczorem, około 17/18 i przed testowanie to nie pije conajmniej kilka godzin - ogólnie mało pije w ciągu tygodnia wiec nie mam z tym problemu
Karolina2787 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualnyGizmo wrote:Ten obok mnie to kochanek. Tylko nic Tii nie gadajcie
hehespoczko będziemy ciiiichuteńko
Jupiii Gizmo dziękuję że się dla mnie poświeciłaś i zdjątko pokazałaś w takim bądź razie czuję się zobowiązana i specjalnie dla Ciebie bd ze starego kompa przerzucać fotki to wybiorę dla Ciebie moją gębulę:*
Gizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Karola, moja skromna propozycja. Kup sobie te z Domowego Laboratorium. Ale nie testuj nimi od razu. Testuj allebadziewiaczkami
Tak długo, aż coś tam pokażą. W dniu kiedy coś na nich wyjdzie na kształt pozytywa to machnij z tych samych siurków test z dom. labo. One naprawdę są w porzo
Nie będę się rozwodzić na temat godzin testowania, bo każdy ma chyba jakaś tam swoją godzinę, mogę powiedzieć, że ja osobiście testuje TYLKO wieczorem, około 17/18 i przed testowanie to nie pije conajmniej kilka godzin - ogólnie mało pije w ciągu tygodnia wiec nie mam z tym problemu
Okdziękuję i zrobię tak jak mówisz. Zakupię te inne chyba że z rossmana będą w promocji
bo one też dobre są z tego co widzę u dziewczyn.
Ps: a te o których piszesz to po ile są? i ile ich jest?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:09
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Ej ale ja też wrzucę swoje foto.. Tylko napiszcie jak to zrobić żeby był obrazek..
ja ostatnio próbowałam na zapodaju też i mi wyszło z tym bananowym ale szczerze to muszę jeszcze poćwiczyć. Wiem że link zdj się kopiuje na tą stonkę zapodaj i tam trza wybrać że ma być na forum cuś takiego tam jest a potem się kopiuje ten link co wylazł po tej przeróbce jezuuu ale namieszałamwybacz ja Ci nie wytłumaczę bo nic nie zrozumiesz. Dziewczyny ratujcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:15
-
Karolina2787 wrote:Ok
dziękuję i zrobię tak jak mówisz. Zakupię te inne chyba że z rossmana będą w promocji
bo one też dobre są z tego co widzę u dziewczyn.
Ps: a te o których piszesz to po ile są? i ile ich jest?
5 testów za 25zł. Ale kiedyś (jak już oczywiście zakupiłam sobie zestaw na cykl) widziałam je właśnie w promocji w Rossmanie za 15,99 i one są zaraz obok tych Facelle. Wiec jak będzie to sobie looknij, które są w lepszej cenie. Może akurat trafisz na promo
Dobra Dziewczyny spadam do wyra, bo Małż poserduszkował i śpi od godziny, a ja ploty i ploty. Jak on widzi że siedzę z telefonem i coś rypie to pyta się: " Co tam słychać na ovu? "Haha.
DOBRANOCPchły na noc, karaluchy do poduchy :-*
Spadających tempek na owu, rosnących po owu, dwóch soczystych kreseczek na testach (każdych), pięknej bety i krótkiej wrednej małpy
Dla każdego coś dobrego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:17
Karolina2787, Tuliska, zapachmalin, WaldhauzerM, Gizmo lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualny
-
A czy ja mogę jeszcze wrócić do tamtego tematu. Tak sobie przemyslalam co moglo mnie wkurzyć na Of odkąd tu jestem. Nie pamiętam juz kiedy to bylo i kto powiedzial a jest cos co utkiwlo mi w tym bolącym lbie.
Kiedyś ktoras napisała, że ciąża bliźniacza to patologia i że ona nie chce a gdyby miała to chętnie jedno odda. I strasznie mnie to ruszyło no bo jak to? Te co jest gorsze to te odda? A może wymieni po jakimś czasie bo jednak sie pomyliła i wybrala nie to dziecko. Przecież my tutaj marzymy o dziecku, pragniemy go i wgl a osoba która tak pisze chyba na nie nie zasługuje.
Nie wiem czy poważnie to pisala wtedy czy dla jaj. Ale mi jakos do smiechu akurat z tego powodu nie jest.
Dziekuje za uwagę. Nie dochodzcie ktora to pisala bo ja sama nie pamiętam. Liczę tylko na wasze zdanie w tej sprawie. Bo wtedy temat ucichl bez slowaKarolina2787, WaldhauzerM, zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:ja ostatnio próbowałam na zapodaju też i mi wyszło z tym bananowym ale szczerze to muszę jeszcze poćwiczyć. Wiem że link zdj się kopiuje na tą stonkę zapodaj i tam trza wybrać że ma być na forum cuś takiego tam jest a potem się kopiuje ten link co wylazł po tej przeróbce jezuuu ale namieszałam
wybacz ja Ci nie wytłumaczę bo nic nie zrozumiesz. Dziewczyny ratujcie
A no podratuje Was nim oddam się w ramiona Morfeusza
Ja znalazłam taki sposób:
- Wchodzisz na stronę tinypic.com
- Tam ładuje zdjęcie i wybierasz rozmiar 15'
- Potem wyskakuje coś na kształt sprawdzenia czy nie jesteś komputeremtam trzeba wpisać co się pokaże
- Jak się zdjęcia zaladuja to wybieracie link ten ze skrótami img
- Wklejacie w posta
- Publikujecie posta i devolay zdjęcie od razu widoczne dla całego Zacnego ForumKarolina2787, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:5 testów za 25zł. Ale kiedyś (jak już oczywiście zakupiłam sobie zestaw na cykl) widziałam je właśnie w promocji w Rossmanie za 15,99 i one są zaraz obok tych Facelle. Wiec jak będzie to sobie looknij, które są w lepszej cenie. Może akurat trafisz na promo
Dobra Dziewczyny spadam do wyra, bo Małż poserduszkował i śpi od godziny, a ja ploty i ploty. Jak on widzi że siedzę z telefonem i coś rypie to pyta się: " Co tam słychać na ovu? "Haha.
DOBRANOCPchły na noc, karaluchy do poduchy :-*
Spadających tempek na owu, rosnących po owu, dwóch soczystych kreseczek na testach (każdych), pięknej bety i krótkiej wrednej małpy
Dla każdego coś dobrego!
Dobranoc kochana.. PodziękowaćCaro lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.