X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    No ja żem dzisiaj testowała i pozytywa złapała, więc serduszko na wykresie odnotować musiałam :-P Tak se zarymowałam B-)

Eee no to gratki Caro! :D a teściki jakie wykonałaś? ;) chyba nie allegrowskie?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A tak zmieniając temat. Czy któraś testuje na owu może w niedługim czasie? ;)
    No ja dzis
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a91ea354a335.jpg

Karolina2787, WaldhauzerM, Tuliska, Caro, Milka88 lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    No ja dzis
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a91ea354a335.jpg

<3 <3 <3 :D hihi

• Caro Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Eee no to gratki Caro! :D a teściki jakie wykonałaś? ;) chyba nie allegrowskie?

Eeee allegrowskie, badziewie do badziewia :-P
    Ja mam te z domowego laboratorium :-)

Karolina2787, Tuliska lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór kochane:*
    Przepraszam że cały dzień nie pisałam ale miałam strasznie dużo obowiązków wokół domu,stare tuje wykopywaliśmy i korzenie z starych drzew.
    potem dom trza było ogarnać i tak cały dzień zleciał.
    @ nadal się nie pojawiła a miałam nadzieje że w nocy się zjawi ,no nic dłużej będę czekać na kolejny cykl

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj klamne :D gębę chciałam Ci pokazac

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczynam 16 w sobotę i co proponujecie kochane? tzn mam te alegrowskie i się czaję na te z rossmana tak dla sprawdzenia czy bd się różniły jaką porę na teścik proponujecie? Przypomnę że mi ranne i te około godziny 18 nie wychodziły :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Oj klamne :D gębę chciałam Ci pokazac

I buziol w pysiol Ci za to kochana :) <3 Dziękuję

72.gif[img][/img]

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten obok mnie to kochanek. Tylko nic Tii nie gadajcie ;)

Karolina2787, Caro, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja zaczynam 16 w sobotę i co proponujecie kochane? tzn mam te alegrowskie i się czaję na te z rossmana tak dla sprawdzenia czy bd się różniły jaką porę na teścik proponujecie? Przypomnę że mi ranne i te około godziny 18 nie wychodziły :(

Karola, moja skromna propozycja. Kup sobie te z Domowego Laboratorium. Ale nie testuj nimi od razu. Testuj allebadziewiaczkami ;-) Tak długo, aż coś tam pokażą. W dniu kiedy coś na nich wyjdzie na kształt pozytywa to machnij z tych samych siurków test z dom. labo. One naprawdę są w porzo :-D Nie będę się rozwodzić na temat godzin testowania, bo każdy ma chyba jakaś tam swoją godzinę, mogę powiedzieć, że ja osobiście testuje TYLKO wieczorem, około 17/18 i przed testowanie to nie pije conajmniej kilka godzin - ogólnie mało pije w ciągu tygodnia wiec nie mam z tym problemu :-)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ten obok mnie to kochanek. Tylko nic Tii nie gadajcie ;)

hehe :D spoczko będziemy ciiiichuteńko ;)

Jupiii Gizmo dziękuję że się dla mnie poświeciłaś i zdjątko pokazałaś w takim bądź razie czuję się zobowiązana i specjalnie dla Ciebie bd ze starego kompa przerzucać fotki to wybiorę dla Ciebie moją gębulę :P :*

Gizmo lubi tę wiadomość

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo no u nas jak w banku ale powiem Ci ze ten Pan obok Ciebie to jakiś taki mi znajomy....

Hmmmmmm....

Wiem!

Bliźniak Twojego Tiii ?

Gizmo, WaldhauzerM, zapachmalin lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Karola, moja skromna propozycja. Kup sobie te z Domowego Laboratorium. Ale nie testuj nimi od razu. Testuj allebadziewiaczkami ;-) Tak długo, aż coś tam pokażą. W dniu kiedy coś na nich wyjdzie na kształt pozytywa to machnij z tych samych siurków test z dom. labo. One naprawdę są w porzo :-D Nie będę się rozwodzić na temat godzin testowania, bo każdy ma chyba jakaś tam swoją godzinę, mogę powiedzieć, że ja osobiście testuje TYLKO wieczorem, około 17/18 i przed testowanie to nie pije conajmniej kilka godzin - ogólnie mało pije w ciągu tygodnia wiec nie mam z tym problemu :-)

Ok :) dziękuję i zrobię tak jak mówisz. Zakupię te inne chyba że z rossmana będą w promocji :P bo one też dobre są z tego co widzę u dziewczyn.

Ps: a te o których piszesz to po ile są? i ile ich jest?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:09

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ale ja też wrzucę swoje foto.. Tylko napiszcie jak to zrobić żeby był obrazek..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Ej ale ja też wrzucę swoje foto.. Tylko napiszcie jak to zrobić żeby był obrazek..

ja ostatnio próbowałam na zapodaju też i mi wyszło z tym bananowym ale szczerze to muszę jeszcze poćwiczyć. Wiem że link zdj się kopiuje na tą stonkę zapodaj i tam trza wybrać że ma być na forum cuś takiego tam jest a potem się kopiuje ten link co wylazł po tej przeróbce jezuuu ale namieszałam :( wybacz ja Ci nie wytłumaczę bo nic nie zrozumiesz. Dziewczyny ratujcie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:15

• Caro Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ok :) dziękuję i zrobię tak jak mówisz. Zakupię te inne chyba że z rossmana będą w promocji :P bo one też dobre są z tego co widzę u dziewczyn.

Ps: a te o których piszesz to po ile są? i ile ich jest?

5 testów za 25zł. Ale kiedyś (jak już oczywiście zakupiłam sobie zestaw na cykl) widziałam je właśnie w promocji w Rossmanie za 15,99 i one są zaraz obok tych Facelle. Wiec jak będzie to sobie looknij, które są w lepszej cenie. Może akurat trafisz na promo :-D

Dobra Dziewczyny spadam do wyra, bo Małż poserduszkował i śpi od godziny, a ja ploty i ploty. Jak on widzi że siedzę z telefonem i coś rypie to pyta się: " Co tam słychać na ovu? " :-D Haha.

DOBRANOC <3 Pchły na noc, karaluchy do poduchy :-*
    Spadających tempek na owu, rosnących po owu, dwóch soczystych kreseczek na testach (każdych ;-)), pięknej bety i krótkiej wrednej małpy :-P Dla każdego coś dobrego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:17

Karolina2787, Tuliska, zapachmalin, WaldhauzerM, Gizmo lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Caro i dobranoc <3 śpij dobrze :)

Caro lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy ja mogę jeszcze wrócić do tamtego tematu. Tak sobie przemyslalam co moglo mnie wkurzyć na Of odkąd tu jestem. Nie pamiętam juz kiedy to bylo i kto powiedzial a jest cos co utkiwlo mi w tym bolącym lbie.
    Kiedyś ktoras napisała, że ciąża bliźniacza to patologia i że ona nie chce a gdyby miała to chętnie jedno odda. I strasznie mnie to ruszyło no bo jak to? Te co jest gorsze to te odda? A może wymieni po jakimś czasie bo jednak sie pomyliła i wybrala nie to dziecko. Przecież my tutaj marzymy o dziecku, pragniemy go i wgl a osoba która tak pisze chyba na nie nie zasługuje.
    Nie wiem czy poważnie to pisala wtedy czy dla jaj. Ale mi jakos do smiechu akurat z tego powodu nie jest.

Dziekuje za uwagę. Nie dochodzcie ktora to pisala bo ja sama nie pamiętam. Liczę tylko na wasze zdanie w tej sprawie. Bo wtedy temat ucichl bez slowa

Karolina2787, WaldhauzerM, zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    ja ostatnio próbowałam na zapodaju też i mi wyszło z tym bananowym ale szczerze to muszę jeszcze poćwiczyć. Wiem że link zdj się kopiuje na tą stonkę zapodaj i tam trza wybrać że ma być na forum cuś takiego tam jest a potem się kopiuje ten link co wylazł po tej przeróbce jezuuu ale namieszałam :( wybacz ja Ci nie wytłumaczę bo nic nie zrozumiesz. Dziewczyny ratujcie :/

A no podratuje Was nim oddam się w ramiona Morfeusza ;-)

Ja znalazłam taki sposób:
    - Wchodzisz na stronę tinypic.com
    - Tam ładuje zdjęcie i wybierasz rozmiar 15'
    - Potem wyskakuje coś na kształt sprawdzenia czy nie jesteś komputerem ;-) tam trzeba wpisać co się pokaże
    - Jak się zdjęcia zaladuja to wybieracie link ten ze skrótami img
    - Wklejacie w posta
    - Publikujecie posta i devolay zdjęcie od razu widoczne dla całego Zacnego Forum :-D

Karolina2787, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    5 testów za 25zł. Ale kiedyś (jak już oczywiście zakupiłam sobie zestaw na cykl) widziałam je właśnie w promocji w Rossmanie za 15,99 i one są zaraz obok tych Facelle. Wiec jak będzie to sobie looknij, które są w lepszej cenie. Może akurat trafisz na promo :-D

Dobra Dziewczyny spadam do wyra, bo Małż poserduszkował i śpi od godziny, a ja ploty i ploty. Jak on widzi że siedzę z telefonem i coś rypie to pyta się: " Co tam słychać na ovu? " :-D Haha.

DOBRANOC <3 Pchły na noc, karaluchy do poduchy :-*
    Spadających tempek na owu, rosnących po owu, dwóch soczystych kreseczek na testach (każdych ;-)), pięknej bety i krótkiej wrednej małpy :-P Dla każdego coś dobrego!

Dobranoc kochana.. Podziękować <3

Caro lubi tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
‹‹ 1349 1350 1351 1352 1353 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ