X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldi to jutro ćwiczymy razem wstawianie zdjęć oki? ;)

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Ej ale ja też wrzucę swoje foto.. Tylko napiszcie jak to zrobić żeby był obrazek..
    Wchodzę zapodaj.net. Klikam "na forum". Wybieram fotkę i wybieram rozmiar np 200x200 i wale zapodaj.
    Potem kopiuje link ten BBC kod czy jakos tak i tu ten kod taki link wlepiam

Karolina2787, WaldhauzerM, zapachmalin lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    No ja dzis
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a91ea354a335.jpg

Slodziaczki:-))

Gizmo lubi tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A czy ja mogę jeszcze wrócić do tamtego tematu. Tak sobie przemyslalam co moglo mnie wkurzyć na Of odkąd tu jestem. Nie pamiętam juz kiedy to bylo i kto powiedzial a jest cos co utkiwlo mi w tym bolącym lbie.
    Kiedyś ktoras napisała, że ciąża bliźniacza to patologia i że ona nie chce a gdyby miała to chętnie jedno odda. I strasznie mnie to ruszyło no bo jak to? Te co jest gorsze to te odda? A może wymieni po jakimś czasie bo jednak sie pomyliła i wybrala nie to dziecko. Przecież my tutaj marzymy o dziecku, pragniemy go i wgl a osoba która tak pisze chyba na nie nie zasługuje.
    Nie wiem czy poważnie to pisala wtedy czy dla jaj. Ale mi jakos do smiechu akurat z tego powodu nie jest.

Dziekuje za uwagę. Nie dochodzcie ktora to pisala bo ja sama nie pamiętam. Liczę tylko na wasze zdanie w tej sprawie. Bo wtedy temat ucichl bez slowa

Pamiętam ten epizod.. Któraś pisała że bliźniaki to patologia.. Było było..

Gizmo myślę podobnie jak Ty. Jak się pragnie to każdego dziecka a nie kawałka..

Karolina2787, Gizmo, zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo mnie tu jeszcze w tym czasie nie bylo. I skomentuje jednym zdaniem : ta kobieta sama w sobie jest patologia!!!

Szkoda slow:) ja bym skakała z z radości za troje hehe:) na jeden rzut wychowane :)

Karolina2787, Gizmo, WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:

Jasne.

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A czy ja mogę jeszcze wrócić do tamtego tematu. Tak sobie przemyslalam co moglo mnie wkurzyć na Of odkąd tu jestem. Nie pamiętam juz kiedy to bylo i kto powiedzial a jest cos co utkiwlo mi w tym bolącym lbie.
    Kiedyś ktoras napisała, że ciąża bliźniacza to patologia i że ona nie chce a gdyby miała to chętnie jedno odda. I strasznie mnie to ruszyło no bo jak to? Te co jest gorsze to te odda? A może wymieni po jakimś czasie bo jednak sie pomyliła i wybrala nie to dziecko. Przecież my tutaj marzymy o dziecku, pragniemy go i wgl a osoba która tak pisze chyba na nie nie zasługuje.
    Nie wiem czy poważnie to pisala wtedy czy dla jaj. Ale mi jakos do smiechu akurat z tego powodu nie jest.

Dziekuje za uwagę. Nie dochodzcie ktora to pisala bo ja sama nie pamiętam. Liczę tylko na wasze zdanie w tej sprawie. Bo wtedy temat ucichl bez slowa

Szczerze to ja albo przegapiłam to albo nie było mnie bo nawet nie wiedziałam. Jeny to rzeczywiście straszne :( jak tak można nie wiem, przykro strasznie i jeszcze na forum staraczek to chyba pseudo staraczka jak tak no nie wiem lepiej nie piszę zbyt dużo bo potem oberwę a nie chcę tu zaczynać. Ale tak czy siak przykro się czyta takie coś :( bardzo...

Gizmo, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    A no podratuje Was nim oddam się w ramiona Morfeusza ;-)

Ja znalazłam taki sposób:
    - Wchodzisz na stronę tinypic.com
    - Tam ładuje zdjęcie i wybierasz rozmiar 15'
    - Potem wyskakuje coś na kształt sprawdzenia czy nie jesteś komputerem ;-) tam trzeba wpisać co się pokaże
    - Jak się zdjęcia zaladuja to wybieracie link ten ze skrótami img
    - Wklejacie w posta
    - Publikujecie posta i devolay zdjęcie od razu widoczne dla całego Zacnego Forum :-D

Kochana jesteś <3..

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja tez ale dopiero wieczorem :(

Karolina2787 lubi tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Slodziaczki:-))
    To po seksie bylo dla znajomej robione :D

Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Ja tez ale dopiero wieczorem :(

To we trzy ćwiczymy Tuliska jak się douczymy z Waldi to wtedy Cię szybciej podszkolimy hihi i będziemy sru zdjęciami rzucały wszystkie :D

WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Wchodzę zapodaj.net. Klikam "na forum". Wybieram fotkę i wybieram rozmiar np 200x200 i wale zapodaj.
    Potem kopiuje link ten BBC kod czy jakos tak i tu ten kod taki link wlepiam

Również fenkju <3

Gizmo lubi tę wiadomość

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    To we trzy ćwiczymy Tuliska jak się douczymy z Waldi to wtedy Cię szybciej podszkolimy hihi i będziemy sru zdjęciami rzucały wszystkie :D
    Ooo to mi pasuje :) dziękować dziękować :*

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to pisałam ale ktoś chyba nie zrozumiał słowa patologia, nie chodziło mi o bić obraźliwego tylko definicje medyczna. Jest nawet taki oddział jak patologia ciąży. Jest to po prostu ciąża inna niz klasyczna. Często niebezpieczna dla mamusi jak i samych dzieciaczków. Po prostu wolałabym nie stresować sie cała ciąże ze coś jest nie tak i jak bym miała wybierać to bym wybrala ciąże pojedyncza. Ale tego sie nie wybiera

"Bliźnięta to podwójne szczęście, ale i podwójne wyzwanie, które rozpoczyna się już z chwilą zapłodnienia. Ciąża bliźniacza z założenia traktowana jest jak swego rodzaju patologia, tzw. ciąża wysokiego ryzyka. Czyli taka, w której bezpieczeństwo, zdrowie matki i dzieci zagrożone jest licznymi komplikacjami. Ciąża mnoga wymaga od ginekologa szczególnej troski i uważnej kontroli. Przyszłą mamę czeka więcej wizyt w gabinecie lekarskim, ambulatorium i najprawdopodobniej więcej badań USG. Wszystko po to, by zwiększyć szansę na szczęśliwy finał - urodzenie zdrowych bliźniąt."

Przepraszam jeśli kogokolwiek uraziłam, wybaczcie ale naprawdę nie miałam takiego zamiaru:(

A o oddanie groszka to miałam na myśli jak 2 bociany zobaczyłam ze jednego bociana oddam żaby inna zagroszkowla

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:33

Gizmo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra kochane moje ja już też w kimonko zmykam i życzę Wam kolorowych groszkowych snów :) Buziole i do juterka Dobranoc :*

WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kutwa.. Macica mnie boli..

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    To po seksie bylo dla znajomej robione :D
    Jakoś niedawno była moda na wrzucanie foto na fb po serduszkowaniu:-))

WaldhauzerM, Gizmo lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Jakoś niedawno była moda na wrzucanie foto na fb po serduszkowaniu:-))

I mnie ta moda ominęła??

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Karolina <3

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

Ja tego akurat nie widziałam, ale gdybym to widziała to z chęcią bym coś tej osobie napisała :/ W szczególności że sama chciałabym mieć bliźniaki i w mojej rodzinie kuzyn je ma. Przykre jest to że ktoś może to nazwać patologią :/ Bez komentarza :/

‹‹ 1350 1351 1352 1353 1354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ