Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Ej ale ja też wrzucę swoje foto.. Tylko napiszcie jak to zrobić żeby był obrazek..
Potem kopiuje link ten BBC kod czy jakos tak i tu ten kod taki link wlepiamKarolina2787, WaldhauzerM, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:A czy ja mogę jeszcze wrócić do tamtego tematu. Tak sobie przemyslalam co moglo mnie wkurzyć na Of odkąd tu jestem. Nie pamiętam juz kiedy to bylo i kto powiedzial a jest cos co utkiwlo mi w tym bolącym lbie.
Kiedyś ktoras napisała, że ciąża bliźniacza to patologia i że ona nie chce a gdyby miała to chętnie jedno odda. I strasznie mnie to ruszyło no bo jak to? Te co jest gorsze to te odda? A może wymieni po jakimś czasie bo jednak sie pomyliła i wybrala nie to dziecko. Przecież my tutaj marzymy o dziecku, pragniemy go i wgl a osoba która tak pisze chyba na nie nie zasługuje.
Nie wiem czy poważnie to pisala wtedy czy dla jaj. Ale mi jakos do smiechu akurat z tego powodu nie jest.
Dziekuje za uwagę. Nie dochodzcie ktora to pisala bo ja sama nie pamiętam. Liczę tylko na wasze zdanie w tej sprawie. Bo wtedy temat ucichl bez slowa
Pamiętam ten epizod.. Któraś pisała że bliźniaki to patologia.. Było było..
Gizmo myślę podobnie jak Ty. Jak się pragnie to każdego dziecka a nie kawałka..Karolina2787, Gizmo, zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo mnie tu jeszcze w tym czasie nie bylo. I skomentuje jednym zdaniem : ta kobieta sama w sobie jest patologia!!!
Szkoda slow:) ja bym skakała z z radości za troje hehe:) na jeden rzut wychowaneKarolina2787, Gizmo, WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:A czy ja mogę jeszcze wrócić do tamtego tematu. Tak sobie przemyslalam co moglo mnie wkurzyć na Of odkąd tu jestem. Nie pamiętam juz kiedy to bylo i kto powiedzial a jest cos co utkiwlo mi w tym bolącym lbie.
Kiedyś ktoras napisała, że ciąża bliźniacza to patologia i że ona nie chce a gdyby miała to chętnie jedno odda. I strasznie mnie to ruszyło no bo jak to? Te co jest gorsze to te odda? A może wymieni po jakimś czasie bo jednak sie pomyliła i wybrala nie to dziecko. Przecież my tutaj marzymy o dziecku, pragniemy go i wgl a osoba która tak pisze chyba na nie nie zasługuje.
Nie wiem czy poważnie to pisala wtedy czy dla jaj. Ale mi jakos do smiechu akurat z tego powodu nie jest.
Dziekuje za uwagę. Nie dochodzcie ktora to pisala bo ja sama nie pamiętam. Liczę tylko na wasze zdanie w tej sprawie. Bo wtedy temat ucichl bez slowa
Szczerze to ja albo przegapiłam to albo nie było mnie bo nawet nie wiedziałam. Jeny to rzeczywiście strasznejak tak można nie wiem, przykro strasznie i jeszcze na forum staraczek to chyba pseudo staraczka jak tak no nie wiem lepiej nie piszę zbyt dużo bo potem oberwę a nie chcę tu zaczynać. Ale tak czy siak przykro się czyta takie coś
bardzo...
Gizmo, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Caro wrote:A no podratuje Was nim oddam się w ramiona Morfeusza
Ja znalazłam taki sposób:
- Wchodzisz na stronę tinypic.com
- Tam ładuje zdjęcie i wybierasz rozmiar 15'
- Potem wyskakuje coś na kształt sprawdzenia czy nie jesteś komputeremtam trzeba wpisać co się pokaże
- Jak się zdjęcia zaladuja to wybieracie link ten ze skrótami img
- Wklejacie w posta
- Publikujecie posta i devolay zdjęcie od razu widoczne dla całego Zacnego Forum
Kochana jesteś..
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Wchodzę zapodaj.net. Klikam "na forum". Wybieram fotkę i wybieram rozmiar np 200x200 i wale zapodaj.
Potem kopiuje link ten BBC kod czy jakos tak i tu ten kod taki link wlepiam
Również fenkjuGizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to pisałam ale ktoś chyba nie zrozumiał słowa patologia, nie chodziło mi o bić obraźliwego tylko definicje medyczna. Jest nawet taki oddział jak patologia ciąży. Jest to po prostu ciąża inna niz klasyczna. Często niebezpieczna dla mamusi jak i samych dzieciaczków. Po prostu wolałabym nie stresować sie cała ciąże ze coś jest nie tak i jak bym miała wybierać to bym wybrala ciąże pojedyncza. Ale tego sie nie wybiera
"Bliźnięta to podwójne szczęście, ale i podwójne wyzwanie, które rozpoczyna się już z chwilą zapłodnienia. Ciąża bliźniacza z założenia traktowana jest jak swego rodzaju patologia, tzw. ciąża wysokiego ryzyka. Czyli taka, w której bezpieczeństwo, zdrowie matki i dzieci zagrożone jest licznymi komplikacjami. Ciąża mnoga wymaga od ginekologa szczególnej troski i uważnej kontroli. Przyszłą mamę czeka więcej wizyt w gabinecie lekarskim, ambulatorium i najprawdopodobniej więcej badań USG. Wszystko po to, by zwiększyć szansę na szczęśliwy finał - urodzenie zdrowych bliźniąt."
Przepraszam jeśli kogokolwiek uraziłam, wybaczcie ale naprawdę nie miałam takiego zamiaru:(
A o oddanie groszka to miałam na myśli jak 2 bociany zobaczyłam ze jednego bociana oddam żaby inna zagroszkowlaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:33
Gizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:A czy ja mogę jeszcze wrócić do tamtego tematu. Tak sobie przemyslalam co moglo mnie wkurzyć na Of odkąd tu jestem. Nie pamiętam juz kiedy to bylo i kto powiedzial a jest cos co utkiwlo mi w tym bolącym lbie.
Ja tego akurat nie widziałam, ale gdybym to widziała to z chęcią bym coś tej osobie napisałaW szczególności że sama chciałabym mieć bliźniaki i w mojej rodzinie kuzyn je ma. Przykre jest to że ktoś może to nazwać patologią
Bez komentarza