Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nic nie dostałam. To oszusty saWaldhauzerM wrote:Fak mać.. Zołza mam foha.. I nie daruję.. Pamięć mam dobrą.. Powiedziałam wczoraj że ja też chcę to cus na fb za mną była Gizmo.. I ona dostała a ja nie...

Zolza wyślij mi tez to cus. Cipfocia chyba miała być -
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Hej bystra woda, bystra wodziszka ....

Witaj Czikas
zdrowa jestes na umyśle?? Bo tu dom wariatów 
Ja jeszcze w wyrze gnije ale glod mnie ssie i trza zrobic oblężenie lodowki
Tobie też wczoraj cmoki wysłałam to nie olałaś.. Ble31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:generalnie dziadek ma raka... czerniaka z przerzutami do węzłów chłonnych... i są w trakcie diagnozy czy już też do głowy...
no i coś tam się w mózgu zaczęło dziać bo jakby udar miał w nocy
jestem załamana totalnie...
Kochana, na pewno wszystko będzie dobrze :* Myśl pozytywnie :*
Gaduaaa lubi tę wiadomość

-
Hej dam

Cześć Czikosz
witamy w gronie wariatów jak to już wyżej pisały 
Kobietki ten mój cykl przedziwny... cycuchy (chociaż ich nie mam hehe
)
Zawsze już przy owu zaczynaly boleć a Tu ni ma nic do dzisiaj. Zupełnie nic... nico nie wiem
Edit: ehhh miało być wam a nie dam. Ale nawet mój telefon już się przed wami kłania

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 08:10

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:Hej dam

Cześć Czikosz
)
Zawsze już przy owu zaczynaly boleć a Ty ni ma nic do dzisiaj. Zupełnie nic... nici nie wiem
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Hej dam

Cześć Czikosz
)
Zawsze już przy owu zaczynaly boleć a Ty ni ma nic do dzisiaj. Zupełnie nic... nici nie wiem
Zawsze, zawsze bolą? Ja powiem Ci szczerze, że przez te zamieszanie z wiesiołkiem i ziołami myślałam, że mój cykl był bezowulacyjny... Dopiero wczoraj gin mi potwierdził, że owu była, bo płyn poowulacyjny widzi we mnie.

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH