Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej no to smutno.. Może jeszcze nie wszystko straconeNats wrote:Czesc dziewczęta

U mnie spadek dzisiaj i test negatywny niestety.
Blady jak śnieg. Tak szczerze nawet się nie nastawialam na 2 kreski także nie jest mi przykro bardzo.
Ja czekam na @ żeby już zacząć nowy cykl, ale wszystkim testujacym w najbliższym czasie życzę powodzenia :*
Nats lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
a kiedy spodziewasz się @ mieliśmy ovu w tym samym dniuNats wrote:Czesc dziewczęta

U mnie spadek dzisiaj i test negatywny niestety.
Blady jak śnieg. Tak szczerze nawet się nie nastawialam na 2 kreski także nie jest mi przykro bardzo.
Ja czekam na @ żeby już zacząć nowy cykl, ale wszystkim testujacym w najbliższym czasie życzę powodzenia :*Ewelina -
Witam Dziołszki!!
Pogoda u mnie za oknem nie nastraja weekendowo, no ale cóż pora wstawać
Odicjalnie ogłaszam iż ovufriend wyznaczył mi dzisiaj owulkę i zaczął odliczanie
O dziwo dzień wg niego i wg mnie się zgadza. Także nie pozostało nic tylko czekać..
Miłego dnia
P.S. Kasia! Czekam na rozstrzygnięcie konkursu!
Gizmo, Nats, Kasia1987 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ewelina17007 wrote:Anula a na kiedy mialas przewidzianą@? Ovulacje mieliśmy w tym samym dniu. I serdeczne gratulacje ze sie udalo

Wg OF na tą niedzielę. Póki co nie dziękuję
Przez te moje nie spanie temp. mi spadła do 36,87. Chyba mnie znowu bezsenność chwyciła

-
nick nieaktualnyDzień dobry w piontek

Fak mać... zapomniałam kosmetyczki dziś do pracy... I tak jak zawsze byłam brzydka tak dziś jestem wyjątkowo brzydka
To uczucie kiedy ktoś podchodzi do recepcji... spojrzy na Ciebie i nagle odskakuje
Gizmo, Tuliska, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam wszystkich!
Bardzo miło mi Was poznać, jestem tutaj nowa.
Całkiem od niedawna obudziła się we mnie ta chęć posiadania maluszka (no jakieś cztery miesiące temu), tak więc dołączam do grona starających się z przyjemnością!
Nats, WaldhauzerM, Gizmo, Tuliska, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
Witamy, witamyCzikosz wrote:Witam wszystkich!
Całkiem od niedawna obudziła się we mnie ta chęć posiadania maluszka (no jakieś cztery miesiące temu), tak więc dołączam do grona starających się z przyjemnością!
)
3500 g 54 cm
-
nick nieaktualnyCzikosz wrote:Witam wszystkich!
Witamy serdecznie w naszym zacnym gronie
Napisz coś o sobie
Skad jesteś , ile zarabiasz itd :p
Tissaia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
generalnie dziadek ma raka... czerniaka z przerzutami do węzłów chłonnych... i są w trakcie diagnozy czy już też do głowy...Zołza:) wrote:<tule>

A co się stało ?
no i coś tam się w mózgu zaczęło dziać bo jakby udar miał w nocy
jestem załamana totalnie...Fabian
Cyprian
Tymuś 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH