Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI to za free na NFZ:-))))Gaduaaa wrote:i właściwie to dobrze zrobiłaś... to że jesz cyksy za 200zł wcale nie oznacza że masz problem z jajnikami

co lekarz to lekarz.. uważam że zawsze warto mieć porównanie
Niestety potwierdził diagnozę, pęcherzyk nawet ciut zmalał bo na 14mm teraz:( po obrazie podejrzewa PCO ale nie zgadzają się inne czynniki diagnozujące tę chorobę...
Przynajmniej wiem na czym stoję i mam drugą opinie. -
Czikosz spodziewaj się też zdjęć obsikanych testów i śluzu na palcach które dzielnie analizujemy całym gronem
hahahaha
Ej u nas płacz był z rana...
Staram się kochać co 2 dni żeby owulki nie przegapić, skoro nie wiem kiedy będzie i dzisiaj rano mój mnie odepchnął... Ale mi się przykro zrobiło. Był zmęczony, rzekomo się nie wyspał, jak go chwyciłam, to mnie normalnie odrzucił... Pobeczałam się
wieczorem mamy gości, wiec nie wiem czy coś z tego będzie...
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
Aaaa! Kasia dziękuję bardzo za nagrodę
Jestem taka dobra, że podzielę się z Waldi, ba! nawet jej oddam na poczet zdrowej Fasolinki
Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Czikosz spodziewaj się też zdjęć obsikanych testów i śluzu na palcach które dzielnie analizujemy całym gronem
hahahaha
Ej u nas płacz był z rana...
Staram się kochać co 2 dni żeby owulki nie przegapić, skoro nie wiem kiedy będzie i dzisiaj rano mój mnie odepchnął... Ale mi się przykro zrobiło. Był zmęczony, rzekomo się nie wyspał, jak go chwyciłam, to mnie normalnie odrzucił... Pobeczałam się
wieczorem mamy gości, wiec nie wiem czy coś z tego będzie...
Przykre... Nawet jeśli byl faktycznie zmeczony itd to zachował sie jak cham
Nie dziwie Ci sie.. ;(
-
Oj niech tylko wredna pojdzie to go zgolę w koncu. Jeny. No po co mi teraz drapać sie maszynka jak nie ma dla kogo buuu. A Tii ma za to mięsnego,węża. Rozporkowiec jadowityZołza:) wrote:Mi ten twój jeż już w pamięci zostanie :p
mam nadzieje ze jak mnie teraz ukąsi to bede puchla cale 9miesiecy
zapachmalin, WaldhauzerM, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juz dawno chciałam Wam to napisac:
Małżeństwo, nowy dom... piękna łazienka z wieloma lustrami. On poszedł zaprosić na parapetówkę, a ona naga zaczęła tańczyć w łazience patrząc na swoje piękne ciało. Zrobiła szpagat i się przyssała!
Mąż wraca, patrzy, łapie pod pachy, próbuje podnieść.... nic!
Dzwoni po majstra. Ten patrzy i mówi:
- Panie, trzeba kuć!
- Co Pan, [cenzura]? Gres z Włoch za 4 tys. euro!
- Jest inna metoda, ale może się nie spodobać...
- Panie, wszystko ale nie gres...
Master ślini palce, łapie ją za sutki i zaczyna delikatnie kręcić...
- Co Pan, [cenzura] odpierdalasz? - pyta mąż
- Panie...podnieci się, puści soki, przesuniemy do kuchni i oderwie się z gumoleum...
Gaduaaa Twoje groszki mi o tym przypomniały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 09:09
Gaduaaa, rozowyflaming, WaldhauzerM, Allmita, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Oj niech tylko wredna pojdzie to go zgolę w koncu. Jeny. No po co mi teraz drapać sie maszynka jak nie ma dla kogo buuu. A Tii ma za to mięsnego,węża. Rozporkowiec jadowity
mam nadzieje ze jak mnie teraz ukąsi to bede puchla cale 9miesiecy 
Padłam ze śmiechu:))))) Rozporkowiec jadowity hahahhah
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Potem mu nagadałam i się ogarnął, przytulił mnie przed wyjściem z pracy etc... ale czuję się osamotniona, bo on nie musi przeżywać zasranego spóźniania się owulacji, liczenia, mierzenia.. jestem na skraju nerwów, a ten mi seksu odmawia, jak wie, jakie to teraz ważne
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
On się odgryzl za ten brak lodów. Ja Ci to mowieKasia1987 wrote:Potem mu nagadałam i się ogarnął, przytulił mnie przed wyjściem z pracy etc... ale czuję się osamotniona, bo on nie musi przeżywać zasranego spóźniania się owulacji, liczenia, mierzenia.. jestem na skraju nerwów, a ten mi seksu odmawia, jak wie, jakie to teraz ważne

Allmita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

od jeża. Haha