Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Ej broszka mnie lechta. Dzis chyba ostatni dzień @. No fakt. Zawsze tak mam od lat. Koniec @ a ja szalu macicy dostaje. Trza bedzie do szuflady chyba dzis zajrzeć
przywitać sie z Gumaczkiem 
Mnie też łaskocze, bo sobie rano narobiła nadziei, a chłop jej nie zaspokoił buuuuu
((((((
Do Flaminga- na noc nie zostają, ale pewnie będą długo i będzie alko.. więc nie wiem, jak to z seksem będzie...
Gizmo lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Waldusiu jak sie czujesz?

Witaj kochana.. Tęskniłyśmy..
Dziękuję jeszcze dobrze choć dzisiaj co chwila mnie mdli..Ale żyję...Jajniki bolą ale żyję.. W poniedziałek wrzucę focię groszka
rozowyflaming, Caro lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Jak po alko facet bedzie to wtedy dluzej moze ciupciaćKasia1987 wrote:Mnie też łaskocze, bo sobie rano narobiła nadziei, a chłop jej nie zaspokoił buuuuu
((((((
Do Flaminga- na noc nie zostają, ale pewnie będą długo i będzie alko.. więc nie wiem, jak to z seksem będzie...
zapachmalin, rozowyflaming, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:Zolza - jajcara z Ciebie

ty cos bierzesz?
tez chce.....

Z opowieści słyszałam że lekarzowi z rąk przy porodzie wypadlam
Druga opcja (prawdziwa..) jak miałam pare miesięcy brat spadł mi dupa na twarz...
I teraz są tego skutki... w postaci mojego zrytego bereta
WaldhauzerM, Gizmo, rozowyflaming, Kasia1987, kozamonia, Allmita, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:Z opowieści słyszałam że lekarzowi z rąk przy porodzie wypadlam

Druga opcja (prawdziwa..) jak miałam pare miesięcy brat spadł mi dupa na twarz...
I teraz są tego skutki... w postaci mojego zrytego bereta
bahahahahahha wyszlas z piczki a lekarz mowi: o kurwa i mu spadlas czy jak?
ja urodzilam sie w zime i mama polozyla mnie na komodzie bo nie miala lozeczka a bala sie mnie przydusic w lozku - w gratisie zapomniala przykryc kocykiem
i rano myslala, ze zamarzlam.. mysle, ze wtedy nastapil przelom w mojej zajebistosci
Kasia1987, WaldhauzerM, Caro, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Jak po alko facet bedzie to wtedy dluzej moze ciupciać

Byle armia nie była pijana i osłabiona
Ale to fakt, po alko czasem tak długo robimy, że aż mi się już nie chce hahaha i robię wszystko, żeby już skończył. A tu jak na złość leci Never ending stoooryyyy lalalalalalala
i to dyskretne pytanie "będziesz miał zaraz czy długo jeszcze?"
Gizmo, rozowyflaming, zapachmalin lubią tę wiadomość

-
rozowyflaming wrote:Kasia a moze mu sie poprostu nie chcialo? Daj mu dzien przerwy - jutro mu sie zachce. Tyle sie serduszkujecie, ze te plemniki to chyba juz namiot w macicy postawily

Hahhahaa OBY! Obozowisko na stałe z wartą 24/d obserwującą czy jajko wychodzi
To byłoby super
rozowyflaming lubi tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

'
Cyprian