SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Ze pęcherzyk nie pękł i się zaczyna zmniejszać wiec nie było owulacji ale jak mu powiedziałam o pozytywnych testach owymi to skwitował ze organizm robił co mógł i jak długo mógł ale nie wyszło i raczej bez terapi wspomagającej nie wyjdzie bo mam grubą osłonkę białkową i skłania się ku PCO bo wianuszek dziur w jajniku jest.
    Ja po cichu liczę ze to dziury to z zeszłego roku jak przez tarczyce 6 niebiescy @ nie miałam. No i był pęcherzyk dominujący co tez na PCO nie wskazuje

podobno PCOS jest częściej stwierdzane niz wystepuje w rzeczywistości takze nie ma co się martwić...:)

Nats, Gizmo lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Swoją drogą to pierwszy gin który mi powiedział sam z siebie żeby temperaturę mierzyć!!!

moja nawet chciała wykresy zobaczyć, ale sie narazie nie złozyło...musze je wkońcu wydrukowac i zaniesć...

Gizmo lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Ze pęcherzyk nie pękł i się zaczyna zmniejszać wiec nie było owulacji ale jak mu powiedziałam o pozytywnych testach owu to mi skwitował ze organizm robił co mógł i jak długo mógł ale nie wyszło i raczej bez terapi wspomagającej nie wyjdzie bo mam grubą osłonkę białkową i skłania się ku PCO bo wianuszek dziur w jajniku jest.
    Ja po cichu liczę ze to dziury to z zeszłego roku jak przez tarczyce 6 niebiescy @ nie miałam. No i był pęcherzyk dominujący co tez na PCO nie wskazuje
    No ja Ci też wspominałam, że mi ten jajcor z usg się nie podobał bo wianuszek przypominał :/
    Ale i tak czekam i kciukam za Zielony finał. Póki nie ma @ jest nadzieja :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    jenyyy ja sobie temp zmierzyłam teraz 37,81 .... what the fuck?! to chyba z nerwów tych dzisiejszych
    znalazłaś coś na blablacar??

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorry że Wam tak dziś smęce i truje...

ale przyszedł małż z pracy i mówi że polecimy wszyscy razem do dziadka na 4 dni .. w poniedziałek zapyta o wolne i prawdopodobnie 5 maja polecimy :)
    trochę spadł mi kamień z serca!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 18:55

Nats, Gizmo, Caro, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    To teraz czas na podwójną babcie:-)!
    Nie ma takiej opcji. Syna dziewczyny nie interesują a córki jeszcze za małe na te sprawy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Nie ma takiej opcji. Syna dziewczyny nie interesują a córki jeszcze za małe na te sprawy :D
    Ja to się chyba wysławiać nie potrafię, bo albo coś palnę głupiego albo tak napisze ze co innego z tego wychodzi...
    Miałam na myśli Twojego groszka przyszłego, ze babcia kolejny raz a nie prababcia. Chyba jestem niereformowalna

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    sorry że Wam tak dziś smęce i truje...

ale przyszedł małż z pracy i mówi że polecimy wszyscy razem do dziadka na 4 dni .. w poniedziałek zapyta o wolne i prawdopodobnie 5 maja polecimy :)
    trochę spadł mi kamień z serca!!

Super!!! :)
    To jest cudowna wiadomość :)

Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    No ja Ci też wspominałam, że mi ten jajcor z usg się nie podobał bo wianuszek przypominał :/
    Ale i tak czekam i kciukam za Zielony finał. Póki nie ma @ jest nadzieja :D

No wiesz ze do dzisiaj o tym myślałam że możesz mieć racje! I patrz się że kurde jest taka możliwość.
    Mądra kobieta jesteś Gizmo!!!

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hi hi byłabym w ciąży to bym sobie od razu usg strzeliła w Polsce :)

Caro, Gizmo, Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Ja to się chyba wysławiać nie potrafię, bo albo coś palnę głupiego albo tak napisze ze co innego z tego wychodzi...
    Miałam na myśli Twojego groszka przyszłego, ze babcia kolejny raz a nie prababcia. Chyba jestem niereformowalna
    To chyba ja nie zrozumiałam co znaczy "czas na podwójną babcię".
    Może dlatego się nie domyśliłam, że chodzi o moją matulę bo ona ma już ...7wnuków :D a ósmy w drodze u mojej siostry :/
    Ale 9 będzie moj :P

Nats, Elunia lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    No wiesz ze do dzisiaj o tym myślałam że możesz mieć racje! I patrz się że kurde jest taka możliwość.
    Mądra kobieta jesteś Gizmo!!!
    gdzie tam mądra :D tylko dociekliwy erudyta ze mnie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita wrote:
    moja nawet chciała wykresy zobaczyć, ale sie narazie nie złozyło...musze je wkońcu wydrukowac i zaniesć...

No to masz super fajną Gin, ja mam tylko fajnego w swoim mieście rodzinnym - Zamościu, a w Wawie do kogo nie pójdę to coś z nim nie tak. Jak pójdę na NFZ to mają mnie w dupie, jak prywatnie to mam wrażenie że ostatni robi co tylko może żeby jak najwięcej kasy od mnie wyciągnąć. Bo wszędzie monitoring max 100 zł za wizytę a on sobie liczy 200 jak za normalną wizytę. Wybacz że wylewam swoją frustrację tutaj. Ale jak sobie pomyślałam że mam w przyszły miesiącu na to z 1500 zł wydać to mnie krew zalewa.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    No to masz super fajną Gin, ja mam tylko fajnego w swoim mieście rodzinnym - Zamościu, a w Wawie do kogo nie pójdę to coś z nim nie tak. Jak pójdę na NFZ to mają mnie w dupie, jak prywatnie to mam wrażenie że ostatni robi co tylko może żeby jak najwięcej kasy od mnie wyciągnąć. Bo wszędzie monitoring max 100 zł za wizytę a on sobie liczy 200 jak za normalną wizytę. Wybacz że wylewam swoją frustrację tutaj. Ale jak sobie pomyślałam że mam w przyszły miesiącu na to z 1500 zł wydać to mnie krew zalewa.
    jeny jakie koszty kolosalne... też bym była wściekła.. i ogólnie poirytowana

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa priv :P

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita! Piękne TSH! Piękne :-D

Judi, głowa do góry! Wiesz przynajmniej co jest na rzeczy. Bierz się za tą wredną nadżerkę i będzie dobrze :-) Widzę, że dostałaś Letrox. Jaką dawkę Ci przepisał?

Gaduaa, super wiadomości! Będziesz mogła spokojnie polecieć so dziadka. I weź Ty się kobieto nie denerwuj! Nie wolno Ci ;-) :-P

Gizmo, Gaduaaa, rozowyflaming, Allmita lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Allmita! Piękne TSH! Piękne :-D

Judi, głowa do góry! Wiesz przynajmniej co jest na rzeczy. Bierz się za tą wredną nadżerkę i będzie dobrze :-) Widzę, że dostałaś Letrox. Jaką dawkę Ci przepisał?

Gaduaa, super wiadomości! Będziesz mogła spokojnie polecieć so dziadka. I weź Ty się kobieto nie denerwuj! Nie wolno Ci ;-) :-P
    hahahah ej bo uwierzę !!

Caro, Gizmo, zapachmalin, rozowyflaming lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hahahah ej bo uwierzę !!
    a ja myślę, że teraz skupisz się na wyjeździe, na spotkaniu z dziadkiem i wcale a wcale nie będziesz myśleć o @. A ona spłata Ci psikusa i w ogóle nie przyjdzie :P

Caro, rozowyflaming lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    a ja myślę, że teraz skupisz się na wyjeździe, na spotkaniu z dziadkiem i wcale a wcale nie będziesz myśleć o @. A ona spłata Ci psikusa i w ogóle nie przyjdzie :P
    mam znowu śpiewać ? hahahaha

<3 <3 <3

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    mam znowu śpiewać ? hahahaha

<3 <3 <3
    nie śpiewaj, jak ten cykl ma być inny to i bez śpiewania niech będzie :P

Gizmol na dole Ci nie przeszkadza już?

‹‹ 1451 1452 1453 1454 1455 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ