Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Elunia wrote:Ze pęcherzyk nie pękł i się zaczyna zmniejszać wiec nie było owulacji ale jak mu powiedziałam o pozytywnych testach owymi to skwitował ze organizm robił co mógł i jak długo mógł ale nie wyszło i raczej bez terapi wspomagającej nie wyjdzie bo mam grubą osłonkę białkową i skłania się ku PCO bo wianuszek dziur w jajniku jest.
Ja po cichu liczę ze to dziury to z zeszłego roku jak przez tarczyce 6 niebiescy @ nie miałam. No i był pęcherzyk dominujący co tez na PCO nie wskazuje
podobno PCOS jest częściej stwierdzane niz wystepuje w rzeczywistości takze nie ma co się martwić...
Nats, Gizmo lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Elunia wrote:Swoją drogą to pierwszy gin który mi powiedział sam z siebie żeby temperaturę mierzyć!!!
moja nawet chciała wykresy zobaczyć, ale sie narazie nie złozyło...musze je wkońcu wydrukowac i zaniesć...
Gizmo lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
No ja Ci też wspominałam, że mi ten jajcor z usg się nie podobał bo wianuszek przypominałElunia wrote:Ze pęcherzyk nie pękł i się zaczyna zmniejszać wiec nie było owulacji ale jak mu powiedziałam o pozytywnych testach owu to mi skwitował ze organizm robił co mógł i jak długo mógł ale nie wyszło i raczej bez terapi wspomagającej nie wyjdzie bo mam grubą osłonkę białkową i skłania się ku PCO bo wianuszek dziur w jajniku jest.
Ja po cichu liczę ze to dziury to z zeszłego roku jak przez tarczyce 6 niebiescy @ nie miałam. No i był pęcherzyk dominujący co tez na PCO nie wskazuje
Ale i tak czekam i kciukam za Zielony finał. Póki nie ma @ jest nadzieja
-
sorry że Wam tak dziś smęce i truje...
ale przyszedł małż z pracy i mówi że polecimy wszyscy razem do dziadka na 4 dni .. w poniedziałek zapyta o wolne i prawdopodobnie 5 maja polecimy
trochę spadł mi kamień z serca!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 18:55
Nats, Gizmo, Caro, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyJa to się chyba wysławiać nie potrafię, bo albo coś palnę głupiego albo tak napisze ze co innego z tego wychodzi...Gizmo wrote:Nie ma takiej opcji. Syna dziewczyny nie interesują a córki jeszcze za małe na te sprawy

Miałam na myśli Twojego groszka przyszłego, ze babcia kolejny raz a nie prababcia. Chyba jestem niereformowalna -
Gaduaaa wrote:sorry że Wam tak dziś smęce i truje...
ale przyszedł małż z pracy i mówi że polecimy wszyscy razem do dziadka na 4 dni .. w poniedziałek zapyta o wolne i prawdopodobnie 5 maja polecimy
trochę spadł mi kamień z serca!!
Super!!!
To jest cudowna wiadomość
Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyGizmo wrote:No ja Ci też wspominałam, że mi ten jajcor z usg się nie podobał bo wianuszek przypominał

Ale i tak czekam i kciukam za Zielony finał. Póki nie ma @ jest nadzieja
No wiesz ze do dzisiaj o tym myślałam że możesz mieć racje! I patrz się że kurde jest taka możliwość.
Mądra kobieta jesteś Gizmo!!!
Gizmo lubi tę wiadomość
-
To chyba ja nie zrozumiałam co znaczy "czas na podwójną babcię".Elunia wrote:Ja to się chyba wysławiać nie potrafię, bo albo coś palnę głupiego albo tak napisze ze co innego z tego wychodzi...
Miałam na myśli Twojego groszka przyszłego, ze babcia kolejny raz a nie prababcia. Chyba jestem niereformowalna
Może dlatego się nie domyśliłam, że chodzi o moją matulę bo ona ma już ...7wnuków
a ósmy w drodze u mojej siostry 
Ale 9 będzie moj
Nats, Elunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAllmita wrote:moja nawet chciała wykresy zobaczyć, ale sie narazie nie złozyło...musze je wkońcu wydrukowac i zaniesć...
No to masz super fajną Gin, ja mam tylko fajnego w swoim mieście rodzinnym - Zamościu, a w Wawie do kogo nie pójdę to coś z nim nie tak. Jak pójdę na NFZ to mają mnie w dupie, jak prywatnie to mam wrażenie że ostatni robi co tylko może żeby jak najwięcej kasy od mnie wyciągnąć. Bo wszędzie monitoring max 100 zł za wizytę a on sobie liczy 200 jak za normalną wizytę. Wybacz że wylewam swoją frustrację tutaj. Ale jak sobie pomyślałam że mam w przyszły miesiącu na to z 1500 zł wydać to mnie krew zalewa. -
jeny jakie koszty kolosalne... też bym była wściekła.. i ogólnie poirytowanaElunia wrote:No to masz super fajną Gin, ja mam tylko fajnego w swoim mieście rodzinnym - Zamościu, a w Wawie do kogo nie pójdę to coś z nim nie tak. Jak pójdę na NFZ to mają mnie w dupie, jak prywatnie to mam wrażenie że ostatni robi co tylko może żeby jak najwięcej kasy od mnie wyciągnąć. Bo wszędzie monitoring max 100 zł za wizytę a on sobie liczy 200 jak za normalną wizytę. Wybacz że wylewam swoją frustrację tutaj. Ale jak sobie pomyślałam że mam w przyszły miesiącu na to z 1500 zł wydać to mnie krew zalewa.Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Allmita! Piękne TSH! Piękne

Judi, głowa do góry! Wiesz przynajmniej co jest na rzeczy. Bierz się za tą wredną nadżerkę i będzie dobrze
Widzę, że dostałaś Letrox. Jaką dawkę Ci przepisał?
Gaduaa, super wiadomości! Będziesz mogła spokojnie polecieć so dziadka. I weź Ty się kobieto nie denerwuj! Nie wolno Ci
Gizmo, Gaduaaa, rozowyflaming, Allmita lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
hahahah ej bo uwierzę !!Caro wrote:Allmita! Piękne TSH! Piękne

Judi, głowa do góry! Wiesz przynajmniej co jest na rzeczy. Bierz się za tą wredną nadżerkę i będzie dobrze
Widzę, że dostałaś Letrox. Jaką dawkę Ci przepisał?
Gaduaa, super wiadomości! Będziesz mogła spokojnie polecieć so dziadka. I weź Ty się kobieto nie denerwuj! Nie wolno Ci

Caro, Gizmo, zapachmalin, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
mam znowu śpiewać ? hahahahaGizmo wrote:a ja myślę, że teraz skupisz się na wyjeździe, na spotkaniu z dziadkiem i wcale a wcale nie będziesz myśleć o @. A ona spłata Ci psikusa i w ogóle nie przyjdzie

Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH