Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka88 wrote:Może powietrze się do niej dostaje. Ja osobiście teraz nie mam, ale zdarzało mi się to podczas seksu

U nas jak jest pozycja na pieska to potem jak się odwracam to dopiero jest pierd..
Tuliska, Caro, zapachmalin lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Wiem kochana wiem. Ale powiem Ci szczerze kochana że zazdroszcze ci że bedziesz miała okazję pożegnać się z dziadkiem, bo mój pojechał na ryby i już niestety z nich nie wróciłGaduaaa wrote:dzięki
każde słowa pociechy są ważne w takich sytuacjach
tego nie da się opisać jako my szok przeżyliśmy
wiem kochana ze to trudne, cholernie trudne ale będziesz miała szansę go przytulić. Ja bym za tą chwile oddala wszystko... :*
Gaduaaa lubi tę wiadomość

-
w nocy się budziłam z dwa razy i myślałam sobie, Boże co ja robię.. przecież On żyje... i będzie jeszcze żył... jak ja mogę się z nim żegnać.. w pewnym momencie sobie pomyślałam ze zachowuje sie głupio...Tuliska wrote:Wiem kochana wiem. Ale powiem Ci szczerze kochana że zazdroszcze ci że bedziesz miała okazję pożegnać się z dziadkiem, bo mój pojechał na ryby i już niestety z nich nie wrócił
tego nie da się opisać jako my szok przeżyliśmy
wiem kochana ze to trudne, cholernie trudne ale będziesz miała szansę go przytulić. Ja bym za tą chwile oddala wszystko... :*Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Swoje drogą to nasza Anula to twarda kobietka jestWaldhauzerM wrote:Boś w ciąży tylko na betę iść powinnaś..
Tak z 90 % z nas leci czy poleci jak tylko malenki cień cienia tego cienia zobaczy:) zobaczcie jakie samozaparcie
Gizmo lubi tę wiadomość

-
Gaduaaa wrote:Anulka wcześnie robiłaś co? 11 dc
dziś 13dc i juz dużo mocniej widać a kto wie czy na 25 by Ci w ogóle już wyszło to są jaja 
Dokladnie 11 dc wyszła mi blada krecha, a dzisiaj w 13 dc jest ciemniejsza co zreszta widać na fotencjach.
Powiem Wam laski, że kompletnie nie mam apetytu, słaba jestem jak mucha i obolała. Wiem, ze każda z Nas to inaczej przechodzi

-
Tuliska wrote:Swoje drogą to nasza Anula to twarda kobietka jest
Tak z 90 % z nas leci czy poleci jak tylko malenki cień cienia tego cienia zobaczy:) zobaczcie jakie samozaparcie 
Wiesz, że masz rację
Ja specjalnie na betę jeszcze nie idę.
Tuliska lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH