Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:A mnie tak łeb dziś napirza że masakra
prochy już wszystkie wyżarłam a jeszcze u sąsiadów za ścianą taki dym, że chyba za moment pójdę i im powiem żeby mordy zamknęli. Kuźwa jeden wielki krzyk 
Na działce byłaś??
Ja w szklarni pieliłam trawę mokrą jak nie wiem co.. Ale przez to lepiej szło.. Darń schodziła płatami.. Potem w poziomki pielic a na koniec siałam marchew i rzodkiewki.. Zapomniałam z domu pietruszki.. I dymkę..
Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no o 11 pojechałam, ostatnio maliny, rabatkę i taki kącik ziemii opieliłamWaldhauzerM wrote:Na działce byłaś??
Ja w szklarni pieliłam trawę mokrą jak nie wiem co.. Ale przez to lepiej szło.. Darń schodziła płatami.. Potem w poziomki pielic a na koniec siałam marchew i rzodkiewki.. Zapomniałam z domu pietruszki.. I dymkę..
Wcześniej już pyry posadziłam
162szt
Pomidorki mam w domku rozsadę zrobioną
Teraz w poniedziałek się chyba rano wybiorę -
nick nieaktualny
-
no on dobrze wygląda... jakkolwiek to znaczy... wszystko robi sam.. tylko ciagnie za sobą jedną nogę bo ma lekki niedowład .. a wczoraj go nafutrowali sterydami... przepisali też nie mało kolejnych więc wiesz... jest okeyGizmo wrote:ooo to chyba źle nie jest jak dziadziu na skype pogadał

Cieszę się, że nastrój Ci się poprawił
Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH