Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie.. My wszystkie tu tak mamy.. Urojenia do samej @..Gaduaaa wrote:ale cieszę się że nie jestem z tą wiarą i urojeniami sama ! hahah
Pamiętam któraś ostatnio pytała te zaciązone jakie objawy mają na początku.. I ja wtedy napisałam że każda z nas ma objawy dopóki @ nie przyjdzie. I tak jest.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
A mnie tak łeb dziś napirza że masakraGaduaaa wrote:ja się nadal nie mogę rozgrzac po tym turnieju .. a leżę na elektrycznym kocyku
prochy już wszystkie wyżarłam a jeszcze u sąsiadów za ścianą taki dym, że chyba za moment pójdę i im powiem żeby mordy zamknęli. Kuźwa jeden wielki krzyk
-
ale ja lubię urojenia i wcale nie mam wyrzutów sumienia bo nie tylko ja tak mam hahahaWaldhauzerM wrote:No właśnie.. My wszystkie tu tak mamy.. Urojenia do samej @..
Pamiętam któraś ostatnio pytała te zaciązone jakie objawy mają na początku.. I ja wtedy napisałam że każda z nas ma objawy dopóki @ nie przyjdzie. I tak jest.
ale powiem, że wyjątkowo nawet nie zaznaczam objawów bo jakbym ich nie miałam kurde... tylko te cycki takie pełne i nic więcejFabian
Cyprian
Tymuś 
-
hahaha u mnie leca GremlinyGizmo wrote:A mnie tak łeb dziś napirza że masakra
prochy już wszystkie wyżarłam a jeszcze u sąsiadów za ścianą taki dym, że chyba za moment pójdę i im powiem żeby mordy zamknęli. Kuźwa jeden wielki krzyk 
Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaaa wrote:ja się nadal nie mogę rozgrzac po tym turnieju .. a leżę na elektrycznym kocyku
Ja na działce też zmarzłam trochę.. Siedzę pod kołdrą..
Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:mam bilety na 5 maja
hihihih a dziś na skype się z dziadkiem łączyłam i humor mam o niebo lepszy 
Super.. Bardzo się cieszę.. Mała rzecz a cieszy.
Gaduaaa lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH