Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie ponownie! Melduję się po misji, było super! Marsz pierwsza klasa jeden i drugi
reszta utworów super się grało i śpiewalo także jestem mega zadowolona, dobrze trzymałyscie kciuki
Gizmo, rozowyflaming, WaldhauzerM, Caro lubią tę wiadomość
-
A ja z listy nie skreślamTuliska wrote:Ja właśnie owu zrobiłam i blada dupcia
więc ja jutro ciazowego nie robię
nie ma po co, poczekam 
powiedziałam raz i powtarzać nie będę. Z listy skreślenie może nastąpić tylko i wyłącznie wtedy gdy na wykresie @ zobaczę
rozowyflaming, WaldhauzerM, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
O proszęzapachmalin wrote:Cześć Dziewczyny, ja tylko na chwilkę.
Możecie mnie wykreślić z testowania w poniedziałek. Właśnie przyszła @. Także nowy cykl, nowe szanse.
trzymajcie się.
nie robię tego z przyjemnością ale zaraz listę zaaktualizuję. Malinko wiem, że gadać nie chcesz o tym więc tylko tulam i milczę
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
KWIETNIÓWECZKI swojego http://naforum.zapodaj.net/thumbs/404aca6738ac.jpg Zielonego Groszka

wypatrywać będą
17.04 Tuliska
23.04 Gaduaaa i Zołza:)
24.04 Szuflada
27.04 Caro, Elunia i Kasia1987
Tak dla przypomnienia kto się Nam pochwali http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea876fddd97.jpg Dwiema Kreseczkami
i...
PS. Jakaś krótka ta lista się robi
Ktoś? Coś?
przyjmuję zapisy
na maja chyba też już można 
Muszę jakąś ładną oprawkę przygotować do majowej listy
Chyba,że chętna któraś popisać się swoimi umiejętnościami? Typuję Zołzetkę
Sylwia91, rozowyflaming, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Cycuchy mnie bolą jak zwykle przed @ tak od pach po bokach i sa mega twarde. Ciągle jeszcze mam takie uczucie, ze zaraz mnie zaleje. No i takie od czasu do czasu skurcze. Aha i jeszcze wzrost libido (przed okresem zawsze się w zwierza zmieniamOwieczqa wrote:Nats, a jak czujesz nadchodzącą @? Ja, jak zaszłam w ciążę czułam dokładnie to samo co przed okresem. I choć teraz co miesiąc czuję ciążę, twierdzę, że objawy czuć dopiero w 2mies. Choć pewnie nie zawsze. Dziś mam taki jakiś ucisk w jajnikach. Nie wiem, co to oznacza po ovu.
) i ogólnie podenerwowanie na wszystkich i wszystko 
Zresztą robiłam wczoraj test i łysy, więc u mnie Groszek wykluczony
zapachmalin lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm
-
Witam obecne i przyszłe mamuśki..
Z działki wróciłam o 15 ale potem byliśmy u starych dobrych klientów burzy mają wielką chatę na obrzeżach miasta.. Na około domu mają strumyk wodospad a w tarasie w podłodze basen.. I zaprosili nas na kawę.. W domu zaś mają palmiarnię i panią do sprzątania bo chata wielka. W łazience się zgubiłam.. Nie wiedziałam jak wodę odkręcić taki mechanizm.. Ładnie mają nie powiem że nie.. Ale chwali się im że są bardzo mili a mało takich ludzi z kasą a żeby kulturę mieli..
No więc wróciłam do domu..
Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
byliśmy z Naszym starszym na turnieju piłki .. biednak był podziębony.. jednak pozwoliliśmy mu wziąć udział.. pogoda była ładna, myślałam że będzie trwał godzinę jak normalny ich trening... a tu pogoda się popsuła... turniej nie wiem ale po 2 godzinach młodego zabrałam, bo ani ja z zimna nie wytrzymywałam stojąc na wietrze... a już nie wspomnę jak sie o niego martwiłam i martwię.. Boziu żeby tylko nei był chory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 17:35
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
WaldhauzerM wrote:Witam obecne i przyszłe mamuśki..
Z działki wróciłam o 15 ale potem byliśmy u starych dobrych klientów burzy mają wielką chatę na obrzeżach miasta.. Na około domu mają strumyk wodospad a w tarasie w podłodze basen.. I zaprosili nas na kawę.. W domu zaś mają palmiarnię i panią do sprzątania bo chata wielka. W łazience się zgubiłam.. Nie wiedziałam jak wodę odkręcić taki mechanizm.. Ładnie mają nie powiem że nie.. Ale chwali się im że są bardzo mili a mało takich ludzi z kasą a żeby kulturę mieli..
Mało jest takich ludzi, niestety... Znam osoby co mają w cholerę pieniędzy i tak się tym chwalą, wręcz panoszą, że aż szkoda słów
do tego są chamscy i wulgarni

-
niestety takie czasy.. ludzie z kasą myślą że moga pomiatać ludźmi bez kasy... eh..WaldhauzerM wrote:Witam obecne i przyszłe mamuśki..
fajnie że macie normalnych znajomychFabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
-
Anula1986 wrote:Mało jest takich ludzi, niestety... Znam osoby co mają w cholerę pieniędzy i tak się tym chwalą, wręcz panoszą, że aż szkoda słów
do tego są chamscy i wulgarni 
No dokładnie.. A i u takich się pracowało niestety..
Ale szczerze mówiąc to trafiamy ostatnio na tych milszych..
A powiem więcej.. Ci hamscy i bezczelni to nie zawsze ale głównie sukces zawdzięczają rodzicom którzy im wszystko dali i na nic nie musieli ciężko pracować i potem ludzi nie szanują.. I to z reguły tak jest.. Ja rozumiem poprosić o przycięcie drzewek kilkunastu ale stać i pilnować żeby ekipa jak najszybciej zrobiła i jak najmniej wzięła to już szczyt.. A i tacy się nam trafili..
Gizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:KWIETNIÓWECZKI swojego http://naforum.zapodaj.net/thumbs/404aca6738ac.jpg Zielonego Groszka

wypatrywać będą
17.04 Tuliska
24.04 Szuflada
Tak dla przypomnienia kto się Nam pochwali http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea876fddd97.jpg Dwiema Kreseczkami
i...
Ktoś? Coś?
przyjmuję zapisy
Co ja , co ja?
-
Gizmo wrote:KWIETNIÓWECZKI swojego http://naforum.zapodaj.net/thumbs/404aca6738ac.jpg Zielonego Groszka

wypatrywać będą
17.04 Tuliska
24.04 Szuflada
i...
Ktoś? Coś?
przyjmuję zapisy
Jestem jak najbardziej za..
Gizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH