Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Znam ból ja mam 2 apki plus ovu. Każdy pokazuje co innegoZołza:) wrote:Generalnie to ja już głupia jestem bo nie wiem czy mi sie okres spóźnia czy jestem przed :p Chyba za dużo kombinowania :p ( co innego apka w tel, co innego ovu.. :p )
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Jeżeli obudził cie ból to znaczy że coś sie działo;) trzymam kciukiZołza:) wrote:Nieeeeee :p
Z Kasia doszlysmy do tego ze jeszcze za wczesnie na pozytyw jesli zagniezdzenie bylo wczoraj w nocy ( ten ból co mnie obudził ) :p
Zołza:) lubi tę wiadomość

-
Witejszyn kochane w ten piękny poranek.
Dzięki Wam soł macz za wsparcie
nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy..
Podsumowując.. Ja już kiedyś sobie powiedziałam że moje dzieci wychowam w poczuciu miłości i zrozumienia. Przytulam kiedy tylko mam ochotę przytulać chce cały czas jestem przytulana cały czas. Tosiu wie że może na przytulaski przyjść zawsze. Przyjdzie wycałuje powie że jestem jego całym światem.. Nauczył się tego ode mnie.. Ostatnio nawet wczoraj mówił o przyjaźni. Pytałam czy wie co to jest. Powiedział że to znaczy mieć kolegę.. Mówię że tak ale że przyjaźń to więcej niż kolega.. Że rodzice też chcą być jego przyjaciółmi żeby umiał przyjść do nas i porozmawiać o wszystkim i że to bardzo ważne. Chyba zrozumiał..
Nie żebym popadała w samo zachwyt.. Ale uważam że nie jeden dorosły mógłby nauczyć się od niego miłości do drugiego i czułości.. Ja w domu nigdy tego nie miałam.. Od momentu narodzin Tosia już wiem co to jest.. I jest to fajne
Gaduaaa, Kasia1987, Kim87, Elunia, Zołza:), Caro, Karolina2787, szuflada, kozamonia, Allmita, Gizmo, Duśka;) lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
To piękne co napisałaś. Mimo że w twoim domu tego brakowało to nauczylas się jak to robić i jak przekazać to dziecku. Podziwiam bo niestety ale w większości przypadków dzieci powielaja sposób wychowania swoich rodziców.WaldhauzerM wrote:Witejszyn kochane w ten piękny poranek.
Dzięki Wam soł macz za wsparcie
nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy..
Podsumowując.. Ja już kiedyś sobie powiedziałam że moje dzieci wychowam w poczuciu miłości i zrozumienia. Przytulam kiedy tylko mam ochotę przytulać chce cały czas jestem przytulana cały czas. Tosiu wie że może na przytulaski przyjść zawsze. Przyjdzie wycałuje powie że jestem jego całym światem.. Nauczył się tego ode mnie.. Ostatnio nawet wczoraj mówił o przyjaźni. Pytałam czy wie co to jest. Powiedział że to znaczy mieć kolegę.. Mówię że tak ale że przyjaźń to więcej niż kolega.. Że rodzice też chcą być jego przyjaciółmi żeby umiał przyjść do nas i porozmawiać o wszystkim i że to bardzo ważne. Chyba zrozumiał..
Nie żebym popadała w samo zachwyt.. Ale uważam że nie jeden dorosły mógłby nauczyć się od niego miłości do drugiego i czułości.. Ja w domu nigdy tego nie miałam.. Od momentu narodzin Tosia już wiem co to jest.. I jest to fajne

-
Kim87 wrote:To piękne co napisałaś. Mimo że w twoim domu tego brakowało to nauczylas się jak to robić i jak przekazać to dziecku. Podziwiam bo niestety ale w większości przypadków dzieci powielaja sposób wychowania swoich rodziców.

Ja sobie powiedziałam że u mnie będzie inaczej..
Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyJa mam 1 apke WomanLog ( zazwyczaj trafiała, od 2 cykli @ była zawsze 2 dni po terminie z apki . Dziś jest 4 dzień po wg apki ) natomiast na Ovu jestem 1 cykl więc nie wiem. Termin z Ovu mam na jutro. Z dniami plodnymi nie trafila.Kim87 wrote:Znam ból ja mam 2 apki plus ovu. Każdy pokazuje co innego

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH