Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja posiadam ovia(ang appke) i mój kalendarzyk. Tą drugą mam już spory czas więc jest w miarę wiarygodna(trafia z okresem). Ovia znów ma.duzo fajnych podpowiedzi np o położeniu szyjki macicy i ziołach wspomagających płodność itd.Zołza:) wrote:Ja mam 1 apke WomanLog ( zazwyczaj trafiała, od 2 cykli @ była zawsze 2 dni po terminie z apki . Dziś jest 4 dzień po wg apki ) natomiast na Ovu jestem 1 cykl więc nie wiem. Termin z Ovu mam na jutro. Z dniami plodnymi nie trafila.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Witam z rana.
Waldziu nie przejmuj się mama. Niektórzy nie wiedza ze rania takimi słowami.
Co fo wychowania to jestesmy pierwszym tak mocno uświadomionym pokoleniem, które przelamuje stereotypy i sposób wychowania przez rodziców. W razie w służę tytuami fajnych książek dla rodziców w duchu ROdzicielstwa Blidkosci.
Kim87, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Nie wiem jak u ciebie ale mnie jest w stanie tylko silny ból obudzićZołza:) wrote:W sumie fajnie by było... bo to by znaczyło że zatrybiły urodzinowe żołnierzyki męża

zawsze w ciągu pierwszego dnia miesiączki kiedy umieram z bólu. Kiedy indziej mogą mnie z łóżkiem wynieść i się nie obudze
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Nie wiem jak u ciebie ale mnie jest w stanie tylko silny ból obudzić
zawsze w ciągu pierwszego dnia miesiączki kiedy umieram z bólu. Kiedy indziej mogą mnie z łóżkiem wynieść i się nie obudze 
Ja raz tak miałam żenie obudził ból i jak poszłam do wc to @ przylazła. A teraz było że się obudziłam... chwile zaklulo... i zasnelam. Rano poszlam spać bo myślałam ze to @ a tu nic... dzis też nic. Choć czuje jakby miala byc lada moment.
Zobaczymy jutro - czy Ovu prawde mówi :p no i najwazniejsze : zobaczy jaka będzie jutro z rana temp.
Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja koleżanka jest doula chyba tak.sie piszeeveli_na wrote:Witam z rana.
Co fo wychowania to jestesmy pierwszym tak mocno uświadomionym pokoleniem, które przelamuje stereotypy i sposób wychowania przez rodziców. W razie w służę tytuami fajnych książek dla rodziców w duchu ROdzicielstwa Blidkosci.
i promuje Rb. Na prawdę jest to zupełnie inne spojrzenie na wychowanie dziecka.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
eveli_na wrote:Witam z rana.
To ja poproszę te tytuły..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo fantastyczne jak udało Ci sie stworzyć tyle miłości i przyjaźń z synkiem. Waldi jesteś wspaniałą mamusią.
Niestety nasi rodzice są z czasów gdzie tzw "zimny chów" był na porządku dziennym i nie mówiło się o tym ze dzieci miłości i czułości potrzebują
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Kim tak pisze sie doula tzw kobieta sluzaca, osoba ktora wspiera w okresie ciąży i porodu.
Waldziu min. "w głębi kontinuum" "mądrzy rodzice" "ksiega rodzicielstwa bliskości". Jest tego dużo więcej. Warto tez sięgnąć po książki autora o nazwisku JUUL min. Twoja kompetentna rodzina, twoje kompetentne dziecko, nie z miłości.
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Aaaaaaaa.. Biję się z myślami czy iść do labo i chyba postanowiłam. Kit z tym. Co ma być to będzie. Zaraz coś wciągnę i przypieczętuje tę decyzję
Nie będę wariować
Zołza:) lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Waldziu ja Cię doskonale rozumiem bo też mam cciężką rodzinę... ciągła krytyka, wytykanie wad...kiedy zapytasz "ładną mam nową sukienkę? " nie usłyszysz po prostu ze ładną tylko "no ujdzie, w jakimś lumpie ją znalazłaś czy co??" Dlatego ja się staram jak mogę komplementowac, być miła, dzieciom okazuje mnóstwo ciepła i przez to dzieci też do mnie lgną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 09:52
Zołza:), WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnyTo napewno spadek na zagnieżdzenie. PowodzeniaCaro wrote:Aaaaaaaa.. Biję się z myślami czy iść do labo i chyba postanowiłam. Kit z tym. Co ma być to będzie. Zaraz coś wciągnę i przypieczętuje tę decyzję
Nie będę wariować 
Zołza:), Kim87 lubią tę wiadomość
-
Właśnie ciekawa jestem jak ta doula się sprawdza? Miała któraś z was do czynienia albo zna kogoś kto miał?eveli_na wrote:Kim tak pisze sie doula tzw kobieta sluzaca, osoba ktora wspiera w okresie ciąży i porodu.
Waldziu min. "w głębi kontinuum" "mądrzy rodzice" "ksiega rodzicielstwa bliskości". Jest tego dużo więcej. Warto tez sięgnąć po książki autora o nazwisku JUUL min. Twoja kompetentna rodzina, twoje kompetentne dziecko, nie z miłości.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH