Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGratuluje ;*Szumidełko wrote:No, szybko poszło

Mnie przede wszystkim od kilku dni muli strasznie - aż mam odruch wymiotny - o to w dziwnych momentach, np. podczas jazdy rowerem
poza tym kłuje mnie - taki ból jak na okres to miałam jakieś 4 dni temu, teraz już tylko to kłucie. No i piersi bolą. I raz mi zimno a raz gorąco.
Jestem w 5 tygodniu i 5 dniu
Na kiedy masz termin? Mi ginekolog powiedziała że 25.12 ale tu mi wyliczało że 27 -
Witam dziewczyny!

u mnie nic ciekawego się nie dzieje, czekanie na owulkę - czy będzie czy nie.
W poniedziałek mam monitoring to zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale już mam wrażenie, że zalewają mnie fale śluzu, aż mi z tym dziwnie. -
Dziołszki znów czuję lekki ból małpowy...
Ale na małpę u mnie za szybko- mam co prawda 29 dc, ale w tym długim cyklu @ spodziewam się później. Mam dość długą fl -12-15 dni, więc jeszcze jeszcze.
Ten ból daje mi nadzieję
nie ukrywam..
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
Witam
Zolza przestań pchać te tampony do środka!!! Wkladke załóż lepiej. Mam nadzieje ze to implantacja.
Szumidelko gratuluje. Pisałam Ci ze Kropka chce widziec
A u mnie nic ciekawego
dola mam. No moze tylko wykres zaczął mnie smieszyc
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Caro temp 37,2 okresu ni ma dc 32 testu dzis nie sikalam. Jutro komisyjnie z małżonkiem będę sprawdzać tescior

W każdym razie cycki juz bola, Glowa tez, wczorajszy test swieci dwoma kreskami takze ten. Niech teraz fasola walczy jak trzeba i rośnie.
Kasia1987, Milka88, Allmita, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam już wkładkę :pGizmo wrote:Witam
Zolza przestań pchać te tampony do środka!!! Wkladke załóż lepiej. Mam nadzieje ze to implantacja.
Szumidelko gratuluje. Pisałam Ci ze Kropka chce widziec
A u mnie nic ciekawego
dola mam. No moze tylko wykres zaczął mnie smieszyc 
Troche pozno na implantacje :p
Ovu mi dzis @wyznaczylo -
Evelina ciekawe to wszystko, trzymam bardzo mocno kciuki!!
Gizmo a co Ciebie tak bawi?

Zołza kochanie nie zostało nic jak czekac, jeśli dzisiaj @ nie przyjdzie (a kysz!), to jutro testuj z rana, jeśli pykło to już musiałoby się ujawnić... Ciągle o Tobie myślę.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
każda jest inna... nie ma reguły ani na implantacje ani na to że się krwawi przy implantacji... nie ma reguły że jest spadek temp na implantacje....
bez sensu porównywać..
ja nigdy nie plamiłam na implantacje.. nigdy też nie miałam objawów na początku ciąży taki jak bóle piersi czy coś...
a znam dziewczyny co od razu po zapłodnieniu czuły się gorzej...
więc na prawdę nie ma reguły
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Dokładnie, nie ma reguły.
Moim zdaniem nie ma co się porównywać, tylko poznać siebie , a potem wypatrywać objawów innych niż w poprzednich cyklach. Tylko tak można wyłapać coś extra
Boli mnie na @.... rety...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
dzień dobry dziewuszki...u mnie dziś sądny dzień...w ogole nie mam ochoty na seks od kilku dni, dziś rano mąż mnie dopadł i namówił i nie powiem, ze bolało...ale było takie dziwne, nieprzyjemne uczucie. zero podniecenia. jak na mnie to dziwne, bo mam dośc duże libido. później jeszcze ciekawiej, rozwolnienie i wydmuchane sporo krwi z nosa. porażkaPierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
Evelina dolina bo jakos tak mi juz teskno za Tii.
Kasia to jest śmieszne żeby OF wyznaczyl owu przy antykach. Chociaż jemu sie z drugiej strony nie dziwie bo wyznacza na podstawie temp. Nie wiem juz sama co myśleć. Cycki mam jak bańki twarde i bola, jajcory tez kluja. Normalnie tak jak bym owu miala. Ale przy anty?? -
eveli_na wrote:Caro temp 37,2 okresu ni ma dc 32 testu dzis nie sikalam. Jutro komisyjnie z małżonkiem będę sprawdzać tescior

W każdym razie cycki juz bola, Glowa tez, wczorajszy test swieci dwoma kreskami takze ten. Niech teraz fasola walczy jak trzeba i rośnie.
No to pięknie
Niech Fasolka zdrowo rośnie! Gdzie suwaczek jak się pytam?
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH