Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilka88 wrote:Pozazdrościłam wam tych pięknych suwaczków i stwierdziłam, że skoro utrata wagi ma mi pomóc zajść w ciążę, to też stworzę takie cudo

brawo za suwaczek! cwiczysz z chodakowska? ja sie wzielam ostro za sport
biegam, plywam, tancze, dzwigam ciezary buhahahah 
-
Aj aj kosmate myśli.WaldhauzerM wrote:Tyż specjalnie tak napisałam co by się kojarzyło..
Ząb zatruty więc nie bolało ale wbiła się w dziąsło.. Teraz boli i jest krwiak..
Trucie zęba dla mnie to masakra jestem uczulona na trutke i zawsze mi głowę rozsadzaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 18:46
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:I ja i on plusiczki
takze gites. A dzieciorki co? AB beda?
Kasienka to dobrze ze plusiczki
Jak czujesz sie w tym cyklu? :*
Ja mam Arh- a mój +. Ciekawe czy to ma jakis wplyw.
Bylam dzis u tego gina. Dal mi skierowanie na dwa badania. Teraz tylko czekac na wyniki.
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynikola2877 wrote:Kasienka to dobrze ze plusiczki
Jak czujesz sie w tym cyklu? :*
Ja mam Arh- a mój +. Ciekawe czy to ma jakis wplyw.
Bylam dzis u tego gina. Dal mi skierowanie na dwa badania. Teraz tylko czekac na wyniki.
moze miec wplyw a nie musi, poczytaj sobie o konflikcie serologicznym - przy porodzie daje sie "na w razie czego" zastrzyk z przeciwcialami, zeby przy drugiej ciazy organizm traktowal ja jak przyjaciela a nie wroga
-
rozowyflaming wrote:moze miec wplyw a nie musi, poczytaj sobie o konflikcie serologicznym - przy porodzie daje sie "na w razie czego" zastrzyk z przeciwcialami, zeby przy drugiej ciazy organizm traktowal ja jak przyjaciela a nie wroga

Juz raz bylam po zabiegu.. dali mi wlasnie zastrzyk wtedy. Tylko dzis gin powiedzial mi ze trzeba zobaczyc co wyniki pokaza. Bo tez moze byc tak że czesto po lyzeczkowaniu moga byc jakies zmiany u kobiety np problem z drożnościa jajowodow. -
nick nieaktualny
-
Nie nastawiaj się na słuchanie bo lekarze tak wcześnie nie narażają dziecka na dopplera raczej ale na pewno zobaczysz jak pulsujeszuflada wrote:hah, poczekam
wierze, że wszystko jest w porządku. a jak pójdę za te trzy tygodnie to pewnie od razu serduszko usłyszę i tez będzie super 
-
Tissaia wrote:Kasia, ciesze sie ze wyniki hormonow tarczycy sa OK!Iczekamy teraz na reszte, pewnie wszystkie beda w porzadku!

Waldi? Posuwaczek?
Glodnemu chleb na mysli
Se se se
Oj tam oj tam.. Se se se31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Witam popołudniu

Nikola my się jeszcze chyba nie znamy, witam, miło mi bardzo;)
Co do wielkości pęcherzyków to wszystko zależy od kobiety, jednym pęka przy 20mm nawet a ja ostatnio miałam pecherzyk 28mm... mutant mi wyrosl
optymalnie przy ok. 23 pęka podobno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 19:04
Kasia1987 lubi tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH