Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Może to będzie będzie jeden z tych krótszych cykli. Pęcherzyk rosnie sredno 2mm jeśli dobrze pamietam, więc jeszcze jakieś 2-3 dni. Może też wolniej przyrastac... to już różnie z tym bywa, tak jak ze wszystkim. Każda z nas jest inna, inaczej na wszystko reagujemy. Każdy organizm działa "po swojemu" czy nam się to podoba czy nienikola2877 wrote:Tuliska jestem tu dość od niedawna w sumie
taks swiezynks :p
Miło Cię również poznać
Kurczę dla mnie to dziwne bo gin wykrył dwa pęcherzyki, jeden właśnie ten dominujący 19mm a drugi 13mm. Dziś jest mój 14dc a moje cykle sa nieregularne.
w przedziale 29-35 ale ostatnimi czasy miałam cykl 33-34. Wiec tak juz wcześnie by ten pęcherzyk byl takiej wielkości? Kurczę sama nie wiem jak to z tym jest.

-
Tzn u mnie pcos podejrzewa i tak pecherzyk pękł ale częściowo jak zawsze u mnie bywa. A jajcor bolał jak pekal u mnie. Ale u Ciebie spokojnie, jeszcze troszkę poczeka, rośnie sobie spokojnie i czeka na przyjazd taty przyszlego:)nikola2877 wrote:A ten Twój 28mm pęcherzyk pękł wtedy czy się wchłonął?
Czyje lekkie klucie jajnika. Nie wiem czy rośnie czy juz mu się pęknąć chce
Niech poczeka jeszcze choc dobę!
-
Tuliska wrote:Tzn u mnie pcos podejrzewa i tak pecherzyk pękł ale częściowo jak zawsze u mnie bywa. A jajcor bolał jak pekal u mnie. Ale u Ciebie spokojnie, jeszcze troszkę poczeka, rośnie sobie spokojnie i czeka na przyjazd taty przyszlego:)
Ja w ostatnim cyklu mialam bol jajnika w 11dc a miesiączkę dostałam i tak 34dc.
Oby peknal jakos na przełomie jutra nocy aż do wtorku rano. Bo później mój wyjeżdża
-
Kasiu każda z nas by brała, a przynajmniej tak mam się wydaje hihi:) bo wiesz jak będziemy wymiotowaly dalej jak widziały to raczej nie będziemy jeczec "ach bozinko dziękuję, tak i tym marzyłam, dołóż no jeszcze trochę żebym jeszcze bardziej uwierzyla" hehehe:)

-
Będzie dobrze:) ja też męża mam w weekendy tylko. Kombinuje i kombinuje żeby go do domu sciagnac:) twój się wstrzeli akurat na czasnikola2877 wrote:Ja w ostatnim cyklu mialam bol jajnika w 11dc a miesiączkę dostałam i tak 34dc.
Oby peknal jakos na przełomie jutra nocy aż do wtorku rano. Bo później mój wyjeżdża

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

ale Waldus jestes na wygranej pozycji